Δεν αντεχω αλλη πιεση....:(
Μήνυμα #78180 από zouzounaki1801 στις 30 Μαΐου 2011, 9:45μμ
μέλος από: 1/3/2010 μηνύματα: 22 0 |
Ειμαι 15-16 χρονων ειμαι με ενα παιδι εδω και αρκετο καιρο ο οποιος εχει πολυ προχωρημενους γονεις σε αντιθεση με τουσ δικουσ μου οι οποιοι ειναι πολυ αναχρονιστικοι!!!!Πλησιαζει καλοκαιρι οι γονεις μου δεν με αφηνουν να πηγαινω για μπανιο στη θαλασσα ουτε καν με τις φιλες αρα δεν τιθεται θεμα ουτε καν με το αγορι μου!!!! Οι γονεις μου με θεωρουν πολυ μικρη ακομα και δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησουν να παω για μπανιο παραλληλα δεχομαι συναισθηματικη πιεση απο το αγορι μου πως σε περιπτωση που δεν θα πηγαινω για μπανιο θα ειναι πολυ δυσκολο καλοκαιρι και δεν ξερει αν θα αντεξει ....Δεν αντεχω αλλο κλεω απο εκνευρισμο και απογοητευση δεχομαι πιεση και απο γονεις και απο τον ανθρωπο τον οποιο αγαπαω δεν ξερω τι να κανω πλεον ....:'( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78844 από eisainoobas στις 07 Ιουνίου 2011, 2:44μμ
μέλος από: 4/6/2011 μηνύματα: 68 0 |
το εχεις συζητησει με τους γονεις σου? πρεπει να κανεις οπωσδηποτε μια κουβεντα μαζι τους και πανω απο ολα, να τους αλλαξεις εστω λιγακι γνωμη αλλα με επιχειρηματα και σε καμια περιπτωση με φωνες και υστεριες. πρεπει να δουν οτι εχουν να κανουν με ενα λογικα σκεπτομενο παιδι για να μπορεσουν να δωσουν λιγη "εμπιστοσυνη " παραπανω. λογικο ειναι να νιωθεις πιεσμενη. μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. :/ επισης, αν το αγορι σου σε νοιαζεται θα καταλαβει την θεση σου, και δεν θα σου προσθετει κ αλλο αγχος.. ενταξει, λογικο ειναι να θελει να πηγαινετε για μπανιο μαζι, αλλα αν δεν σε αφηνουν τι θα γινει? ουτε για καφε σε αφηνουν να πας? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78845 από Reaction στις 07 Ιουνίου 2011, 3:22μμ
μέλος από: 15/5/2011 μηνύματα: 98 0 |
Κοιτα δεν ειναι πως ειναι κακοι γονεις απλως ανησυχουν πολυ , νομιζουν πως εισαι ακομα το μικρο τους κοριτσακι :P. Κοιτα δες ποιος σου κανει πιο πολυ τα χατηρια και μιλα του και πες του πως πανε ΟΛΑ τα παιδια της ηλικιας μου στη θαλασσα οχι επειδη οι γονεις του ειναι ανευθυνοι αλλα επειδη μεγαλωσαν πια. Εμενα προσωπικα δεν με αφηναν να παω μονος μεχρι το γυμνασιο. Παιξτο και λιγο στεναχωρημενη , ολο και κατι θα πετυχεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78991 από zouzounaki1801 στις 08 Ιουνίου 2011, 7:09μμ
Εχω βαλει μεχρι και τα κλαματα μηπως τους πεισω δεν καταλαβαινουν ΤΙΠΟΤΑ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78992 από zouzounaki1801 στις 08 Ιουνίου 2011, 7:11μμ
οχι για καφε με αφηνουν αλλα για μπανιο με την καμια σκεφτομαι και να παω χωρις να τουσ το πω αλλα αν με πιασουν΄..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78993 από eisainoobas στις 08 Ιουνίου 2011, 7:38μμ
μέλος από: 4/6/2011 μηνύματα: 68 0 |
το δευτερο ξεχνα το, γιατι ο μη γενοιτο γινει κατι στην θαλασσα, θα το μαθουν και μετα θα χασουν εντελως την εμπιστοσυνη τους σε σενα!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |