Μήνυμα στις 6/11/2011 στις 09:36 @Sex
Καλησπερα χρειαζομαι τη βοηθεια κυριως γυναικων αν γνωριζουν!Ειχα επαφη πριν περιπου ενα μηνα χωρις προφυλαξη η περιοδος μου ηρθε 2 μερες πριν απ την κανονικη μερα (με λιγους πονους την πρωτη μερα), και με μετρια ροη ειμαι στην 4η μερα και ολο λιγοστευει υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?
Πήγαινε στο θέμα: Περιοδος
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 13:31 @Sex
Kαταλαβα ...ευχαριστω για τις απαντησεις..
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειααααααα!!!!!!!! Εγκυμοσυνη!
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 23:11 @Sex
Γινεται μια κοπελα τρεις μερες αφου τελειωσει η περιοδος της και ερθει σε επαφη να μεινει εγκυος? Παρακαλω απαντηστε μου!!
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειααααααα!!!!!!!! Εγκυμοσυνη!
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 12:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ποτε ξερουμε σιγουρα οτι ειμαστε με καποιον μονο απο συνηθεια και δεν τον εχουμε βαρεθει? Εχω μια σχεση εδω και αρκετο καιρο και τωρα το καλοκαιρι λογο αποστασης εχουμε απομακρυνθει πολυ ..εκεινος ειναι σε ενα μερος γεματο κοπελες και δεν μου εκρυψε το αν δεν ηταν σε σχεση θα εκανε κατι με αλλη αλλα δεν κανει γιατι εχει σχεση(δηλαδη εμενα) ...εγω πως να αντιδρασω? Καθε φορα που παω να του μιλησω μου λεει δεν εχουμε τιποτα να πουμε και τα σχεικα....Λετε να εχει βαρεθει? Μηπως εγω το δημιουργω ολο αυτο? Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι μου συμβαινει..
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 01:37 @Sex
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω οταν εχεις πονους ωορρηξιας υπαρχει περιπτωση να εχεις μεινει εγκυος?
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσυνη και Ωορρηξια.
Μήνυμα στις 10/7/2011 στις 12:29 @Κλάψιμο
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω σε πια ηλικια πηγατε για πρωτη φορα σε κλαμπ?
Πήγαινε στο θέμα: Mικρη για κλαμπ.
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 19:11 @Θ. Κλημεντίνη
οχι για καφε με αφηνουν αλλα για μπανιο με την καμια σκεφτομαι και να παω χωρις να τουσ το πω αλλα αν με πιασουν΄..... Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντεχω αλλη πιεση....:(
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 19:09 @Θ. Κλημεντίνη
Εχω βαλει μεχρι και τα κλαματα μηπως τους πεισω δεν καταλαβαινουν ΤΙΠΟΤΑ!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντεχω αλλη πιεση....:(
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 21:45 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι 15-16 χρονων ειμαι με ενα παιδι εδω και αρκετο καιρο ο οποιος εχει πολυ προχωρημενους γονεις σε αντιθεση με τουσ δικουσ μου οι οποιοι ειναι πολυ αναχρονιστικοι!!!!Πλησιαζει καλοκαιρι οι γονεις μου δεν με αφηνουν να πηγαινω για μπανιο στη θαλασσα ουτε καν με τις φιλες αρα δεν τιθεται θεμα ουτε καν με το αγορι μου!!!! Οι γονεις μου με θεωρουν πολυ μικρη ακομα και δεν υπαρχει περιπτωση να με αφησουν να παω για μπανιο παραλληλα δεχομαι συναισθηματικη πιεση απο το αγορι μου πως σε περιπτωση που δεν θα πηγαινω για μπανιο θα ειναι πολυ δυσκολο καλοκαιρι και δεν ξερει αν θα αντεξει ....Δεν αντεχω αλλο κλεω απο εκνευρισμο και απογοητευση δεχομαι πιεση και απο γονεις και απο τον ανθρωπο τον οποιο αγαπαω δεν ξερω τι να κανω πλεον ....:'(
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντεχω αλλη πιεση....:( |