πώς να χάσω το πολύ 10 κιλά σε 3 μήνες?
Μήνυμα #75827 από lollita στις 22 Απριλίου 2011, 4:46μμ
μέλος από: 22/4/2011 μηνύματα: 3 0 |
είμαι 14 χρονών(κοπέλα) και θέλω να χασω το πολύ 10 κιλα μεχρι το καλοκαίρι δηλαδή σε 3 μήνες περιπου.. θα ήθελα προτού φορέσω το μαγιό να ειμαι λεπτή οπως λετε κι εσείς μοντελάκι..φέτος έχω βαλει αρκετα κιλα απο πέρσυ, νομίζω 7-8 κιλα, έκανα κοιλια δηλαδη μπακα όπως το λενε.. συγκεκριμένα εχω παχύνει λιγο στην κατω περιοχή δηλαδη στα μπούτια και στην κοιλια.. θα ήθελα να ξεπεράσω το κόμπλεξ που έχω με το σώμα μου.. όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου πει καποια λυση που θα μπορώ σε 3 μήνες το πολυ να κυκλοφορώ με μαγιό χωρίς να ντρέπομαι..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #75828 από HaTeR! στις 22 Απριλίου 2011, 4:58μμ
μέλος από: 12/4/2011 μηνύματα: 25 0 |
Αποδεκτή απάντησηTo ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε,λοιπόν πρωινό θα τρώς ένα τοστ η κορν φλέικς,το μεσημέρι θα τρώς κανονικά την μερίδα σου + σαλάτα λίγο τυρί ΑΝ ΤΡΩΣ, και μια μικρή φέτα ψωμί,το απόγευμα κατα τις 4-5 θα τρώς φρούτο και το βράδυ κατα τις 7-8 ενα τοστάκι πάλι η κορν φλέικς.Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω,πηγαίνεις να τρέχεις 2-3 φορές την εβδομάδα ΚΟΨΕΙΣ ΓΛΥΚΑ,FAST FOOD,ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΣΟΥ σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 3 μήνες θα κάνεις σωματάρα Υ.Γ 'Οταν έχεις χρόνο στο σπίτι σου κάνε σετάκια κιλιακούς,εγω πρωσοπικά που ειμαι 1 χρόνο μεγαλύτερη σου κάνω 20 κιλιακούς ευθεία 20 πλάγιους δεξιά,20 πλάγιους αριστερά και 20 εναλλάξ(δεξιά,αριστερά).Τέλος να πίνεις πολύ νερό βοηθάει στην κάψη του λύπους. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75830 από lollita στις 22 Απριλίου 2011, 5:11μμ
μέλος από: 22/4/2011 μηνύματα: 3 0 |
ναι όμως μού ειναι δυσκολο να κόψω τα τσιμπολογίματα γιατι είμαι συνεχεια έξω.. επισης δεν εχω χρονο να κανω όλα αυτα που μου ειπες.. :/ αλλα θα προσπαθίσω.. αν και θα μου είναι λιγο δύσκολο.. τα απογεύματα και τα μεσημέρια τοτε ειναι που δεν εχω χρονο.. παω φροντηστήριο ολες τις μερες(ιδιαιτερα και αγγλικα) οποτε δεν θα βρίσκω σχεδόν καθόλου χρονο αλλα κατι θα προσπαθήσω ν κάνω.. οπως λενε μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος? [:P] |
προφίλάλλα...˵quote˶ |