Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 18:09 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον..θα της πιάσεις την κουβέντα σιγα σιγα και θα αρχισεις να ανοιγεσε λιγο.. να της λεψ πςσ είναι πολυ ωραια τ μαλλια της, οτι σου αρεσουν τ ματια της, το προσωπο της ειναι πολυ γλυκο και τετοια πραγματα ωστε να την κολακιέψουν.. άμα δεις οτι πετυχιένει να της πεις να παιχτει κατι μεταξύ σας αλλα πρωτα να της πεις πως σου αρεσει... να το φερεις πλαγια το θεμα.. δλδ εκει που μιλατε να της πετασ διαφορα φλερτ οπωσ ειπα πιο πανω και αν δεις να ανταποκρίνεται να της πεις πως σου αρεσει και θα ήθελες να παιχτει κατι μεταξύ σας..
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
ναι όμως μού ειναι δυσκολο να κόψω τα τσιμπολογίματα γιατι είμαι συνεχεια έξω.. επισης δεν εχω χρονο να κανω όλα αυτα που μου ειπες.. :/ αλλα θα προσπαθίσω.. αν και θα μου είναι λιγο δύσκολο.. τα απογεύματα και τα μεσημέρια τοτε ειναι που δεν εχω χρονο.. παω φροντηστήριο ολες τις μερες(ιδιαιτερα και αγγλικα) οποτε δεν θα βρίσκω σχεδόν καθόλου χρονο αλλα κατι θα προσπαθήσω ν κάνω.. οπως λενε μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος? [:P] Πήγαινε στο θέμα: πώς να χάσω το πολύ 10 κιλά σε 3 μήνες?
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
είμαι 14 χρονών(κοπέλα) και θέλω να χασω το πολύ 10 κιλα μεχρι το καλοκαίρι δηλαδή σε 3 μήνες περιπου.. θα ήθελα προτού φορέσω το μαγιό να ειμαι λεπτή οπως λετε κι εσείς μοντελάκι..φέτος έχω βαλει αρκετα κιλα απο πέρσυ, νομίζω 7-8 κιλα, έκανα κοιλια δηλαδη μπακα όπως το λενε.. συγκεκριμένα εχω παχύνει λιγο στην κατω περιοχή δηλαδη στα μπούτια και στην κοιλια.. θα ήθελα να ξεπεράσω το κόμπλεξ που έχω με το σώμα μου.. όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου πει καποια λυση που θα μπορώ σε 3 μήνες το πολυ να κυκλοφορώ με μαγιό χωρίς να ντρέπομαι..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας
Πήγαινε στο θέμα: πώς να χάσω το πολύ 10 κιλά σε 3 μήνες? |