της ειπα οτι δεν θελω να την ξερω
Μήνυμα #75566 από AggelosTuDromu στις 16 Απριλίου 2011, 12:06μμ
μέλος από: 9/7/2010 μηνύματα: 622 0 |
απο την αρχη της χρονιας εχω κολλησει με μια κοπελα εκανα σχεδον τα παντα για να την κερδισω αλλα τπτα... της τα χω ζητησει πολλες φορες κ ολες τις φορες εφαγα πορτα αλλα μου λεγε αλλαξε συμπεριφορα κ τα ξαναλεμε....θελω να κανω κατι μαζι σου αλλα οχι αυτη την περιοδο...κ αλλα τετοια...κ εγω σαν μαλακας περιμενα...περιμενα...περιμενα...της τα ξαναζηταγα κ αυτη το ιδιο...με λιγα λογια μου δινε ελπιδες οτι κατι θα γιοταν ενω δεν θα γινοταν...αυτη καθοταν στα ποδια μου κ αχ με τρελενει το αρωμα σου...κ αχ το ενα κ αχ το αλλο...κ εγω με αυτα κολλουσα περισσοτερο....σε καποια φαση τσακωθηκαμε αλλα τα ξαναβρηκαμε κ την επομενη μερα περιμενε να μιλισουμε κ μαλλον θα τα φτιαχναμε κ η μαλακια ειναι οτι κ εγω την περιμενα...κ στο τελος κανεις δεν μιλισε... μου πε οτι απο τον τσακομο μας προσπαθησε να διωρθωσει τα λαθοι της κ να ξεκωψει απο μενα για να μην μου δινει ελπιδες...αυτο με σκωτοσε..κ ετσι εγινε....μετα εγω ηθελα να αλλαξω σχολειο για να μην την ξαναδω κ για να την ξεπερασω.. αυτη με παρακαλαγε να μεινω δεν αλλαξα τελικα μετα απο αρκετο καιρο εγω τα πηρα στο κρανιο κ αρχησα να την βριζω να την κατηγορω κ να λεω οτι αυτη φταιει που καταντησα ετσι...την εβριζα στις φιλες τις σ αυτους που την γουσταραν κ με πιανει και μου λεει γιατι την κατηγορω αφου δεν μου εχει κανει τιποτα κ την εστειλα απο κει που ηρθε...κ τωρα την πεμπτη που μας περασε ελεγε στον κολλητο μου οτι θελει να μεινουμε μονο φιλοι κ τετοια....εγω μετα της ειπα οτι δεν θελω να την ξερω δεν θελω να μου ξαναμιλισει ουτε καν να την ξαναδω μπροστα μου...κ απο τοτε ημαστε σαν ξενοι... εδω σας ρωταω ποιος εχει δικιο σ αυτην την ιστορια κ ποιος ειναι ο αδικιμενος...ποιος φταιει για ολα αυτα....κ ρε γαμωτο μετα απο ολα αυτα την θελω ακομα...δεν την εχω ξεπερασει καθολου....τι να κανω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75579 από VeTeRaNoS στις 16 Απριλίου 2011, 4:17μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Άκου εκεί να αλλάξεις και μετά τα λέμε.Εγώ θα ξενέρωνα αν μου το έλεγαν αυτό.Για να σου το λέει πάει να πει ότι δεν θέλει εσένα όπως είσαι αλλα έναν άλλον και δεν πιστεύω ότι αξίζει να αλλάξεις για πάρτι της.Ποσο μάλλον για αυτήν την ηλίθια.Εξαρτάται βέβαια τι σου λέει να αλλάξεις αν είσαι μέλος σε καμια τρομοκρατική οργάνωση ok αλλιώς δεν αξίζει να αλλάξει την προσωπικότητα σου. Καλά έκανες αστήν να πάει στο διάολο δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με κάτι τέτοιες ποτέ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75583 από Doctoras στις 16 Απριλίου 2011, 4:31μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Νομιζω οτι φτες εσυ.Που ειχες δει τοσα αρνητικα σημαδια και συνεχισες να ασχολεισαι.Και λεω οτι φτες εσυ που εχασες την ψυχρεμια σου.Εγω στην θεση δεν θα ασχολιωμουν καν.Δεν ξεκολας ευκολα αλλα τουλαχιστον προσπιησου μπροστα της μεχρι να το πιστεψεις οτι δεν την θες και πριν το καταλαβεις θα ειναι οντος ετσι.Η αποψη μου ειναι να μην ξαναασχοληθεις και να μην μεινεις καν φιλος μαζι της.Μην της μιλας μην της φωναζεις μην μιλας για αυτην και γενικα ξεχνατην.Αδιαφορησε.Ακομα και αν εχεις θυμο και δεν αντεχεις να μεινεις ανετος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75584 από palavos στις 16 Απριλίου 2011, 4:59μμ
μέλος από: 13/4/2011 μηνύματα: 7 0 |
Η φιλη σου μου φαινεται οτι δεν ξερει τι θελει Μπορει να ακουγεται πολυ δυσκολο αφου την αγαπας, αλλα παρατησε την Δεν αξιζεις να το περνας αυτο Τωρα για το πως να την ξεπερασεις. Να σου πω και εγω σε τετοια φαση ειμαι τωρα(διαφορετικη περιπτωση ομως) και αυτο που με βοηθαει παρα πολυ ειναι να βγαινω εξω με τους φιλους μου η γενικα να εχω καποιον για παρεα.ετσι ξεχνιεμαι ελπιζω να σε βοηθησα. Καλο κουραγιο!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75590 από AggelosTuDromu στις 16 Απριλίου 2011, 9:28μμ
βετερανε μου λεει να αλλαξω συμπεριφορα κ δεν μπορω να καταλαβω τι την ενοχλησε στην συμπεριφορα μου δεν μου ειπε...την ρωταγα κ μου λεει απλα αλλαξε...αυτο ντοκτορα αυτες τις μερες αυτο εκανα ειχα σχεδον πισει τον εαυτο μου οτι δεν την θελω...αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.... παλαβε...δεν μπορω να την παρατησω μπορει να με εχει κανει να κοπαναω το καιφαλι μου στον τοιχο αλλα δεν μπορω την θελω... παιδια δεν μπορειτε να σκευτιτε πως ενιωσα χθες που φευγαμε απ το σχολειο κ τους αγκαλιαζε ολους για να τους χερετισει εκτος απο μενα...:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75629 από Doctoras στις 17 Απριλίου 2011, 10:04μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Toτε αλλαξε και γινε οπως θελει αν εισε τοσο καψουρης... Παντος να θυμασαι οτι μια καψουρα ενας ερωτας μια αγαπη οτι και να ειναι αυτο φευγει με ενα αλλο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.Οποτε κανε λιγο υπομονη και στηχηματιζω πως κατι θα παιξει και θα την θυμασαι και θα γελας.Θα μου πεις (γιατι εισε και ετοιμολογος ) τοσα χρονια αυτο κανω αλλα αφου τωρα εισε αποφασισμενος να την ξεχασεις θα βρει το ιδιο το κεφαλι σου αθελα σου καποια αλλη.Μια βδομαδα δυο βδομαδες ενας μηνας?(Παραπανω δεν νομιζω να κανει)Good luck!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75631 από Webmaster στις 17 Απριλίου 2011, 10:25μμ
Μήνες πριν, είχες βγάλει θέμα για μια "παλαβή που σε έπρηζε" και έλεγε πράγματα για σένα και τέτοια. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσεις. Τώρα είσαι εσύ στη θέση αυτής της παλαβής και κάνεις ακόμα περισσότερες μαλακίες. Έχεις ξεπεράσει τα όρια κατά πολύ. Ο έρωτας και η αγάπη είναι όμορφο πράμα αλλά εσένα σου έχει γίνει ψύχωση και εμμονή. Έτσι και το συνεχίσεις έτσι σε βλέπω ή σε τρελάδικο ή σε φυλακή. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75668 από AggelosTuDromu στις 18 Απριλίου 2011, 7:48μμ
ρε ντοκτορα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι θελει απο μενα δεν ξερω τι θελει να αλλαξω...εχω κανει ΤΟΣΑ κ με γραφει στο αποτετοιο της...να φανταστεις οσο ημουν κολλημενος μαζι της αυτους τυος 8 μηνες μονο με τρεις τα ειχα φτιαξει για να την ξεχασω και καλα αλλα παλι αυτην σκευτομουν...οποτε κ να ξαναβρω αλλη παλι στα ιδια σκατα θα πεσω... webmaster ειναι αυτο που λεμε ειναι ροδα κ γυριζει...γυρησε για μενα η ροδα τωρα ας ελπιζω οτι θα γυρισει κ για αυτην... κ μια ερωτηση...να παω να της μιλησω να της πω πως καλυτερα να μεινουμε φιλοι γιατι δεν θελω να την χασω κ τετοιες πιπες? γιατι ο κολλητος μου ηταν σε μια σχεσον ιδια κατασταση και απο φιλοι που ηταν στο τελος τα φτιαξανε... η καλυτερη να τα αφησω κ να κοιταξω μπροστα??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |