μικρότερος
Μήνυμα #73357 από selfish στις 02 Μαρτίου 2011, 5:00μμ
![]() |
Καλησπέρα καλησπέρα!ας μπω στο ψητο.Μου αρέσει ενα παιδι το οποιο πηγαινει δευτερα γυμνασιου(εγω τριτη),μου φαινεται απειρος απο σχεσεις,πολυ απειρος βασικα εμενα ομως μου αρεσει πολυ.Παρεπιπτοντως πηγαινουμε στο ιδιο σχολειο,τον εκανα add στο facebook και ανυπομονω να μιλισουμε αλλα δεν ξερω σε περιπτωση που εχει το θαρρος να μου πει να κανουμε κατι(ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ)και ειναι σαν χαμενος τι να κανω? ουτε εγω εχω πολλες εμπιριες (σχεδον μηδαμινες) απο την μια ισως να μην τον πλησιασω γιατι ειναι και μικροτερος,ευχαριστω εκ των προτερων. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73358 από AggelosTuDromu στις 02 Μαρτίου 2011, 5:06μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
βουρρρ στον πατσα κ οχι καμακι απο fb κ αφου δεν ειχε σχεση κανε εσυ κινιση πρωτη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73359 από selfish στις 02 Μαρτίου 2011, 5:08μμ
![]() |
ναι του μιλισα και στο σχολειο μου φαινεται πολυ ντροπαλουλης και δεν εχω προβλημα να του την πεσω αλλα σε περιπτωση που κομπλαρει δεν ξερω τι να κανω ευχαριστω παντως (: |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73360 από AggelosTuDromu στις 02 Μαρτίου 2011, 5:33μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
καντον να νιωσει ανετα μαζι σου κ θα σταματισει να ντρεπεται |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73376 από Doctoras στις 02 Μαρτίου 2011, 8:41μμ
Δεν θελει ντροπες απο μερος σου η να τον αφησεις γιατι θα τον χασεις.Θελει να ξεκινησεις με ενα για την μια μερα.Την αλλη να ανταλαξετε κινητα και μετα να βγειτε και να προχωρισεται.Θελει μεγαλα βηματα τωρα.Ειναι μικροτερος σου συναιπως καντον να εσθανθει "μεγαλυτερος" για να παρει θαρρος.Εγω οταν πηγαινα πρωτη γυμνασιου τα ειχα φτειαξει με μια 3 γυμνασιου και μαλιστα ειχα χωθει αναμεσα σε ζευγαρι.Αλλα μου εδεινε θαρρος οποτε μιλαγαμε και εκανε μπαμ οτι της αρεσα δεν κρυβοταν.Μου το επαιζε δηθεν οτι ειναι μικροτερη.Μου ελεγε πραγματα οπως με βρικες μικρη και με κανεις οτι θες (στα αστεια βεβαια) αλλα μου εδινε θαρρος και με ευτασε σε σημειο να κανω τρελες για αυτην και τα καταφερα.Σε εσενα συναιπως ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |