πρόβλημα με σχέση
Μήνυμα #71866 από kyle στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 9:01μμ
![]() |
είμαι με την κοπέλα μου 5μήνες..όλο αυτόν τον καιρό έχουμε μαλώσει σοβαρά 2φορές μόνο..γενικά δεν μαλώνουμε..την προηγούμενη εβδομάδα όμως τσακωθήκαμε γιατί είπε κάτι που με ενόχλησε και πάνω στα νέυρα μου της είπα ότι δεν κάνει τίποτα και ότι εγώ κάνω τα πάντα για εμάς και τέτοια..και ένιωσε τελίως άχρηστη και τις επόμενες μέρες είμασταν κάπως..δεν μίλουσε όπως πρίν και τα σχετικά..και ήταν σίγουρο ότι θα χωρίζαμε..αυτό συνεχίστηκε για μια εβδομάδα..ακόμα και το σάββατο που βγήκαμε είμασταν πολύ κάπως..την δευτέρα λοιπόν της είπα γιατί είναι έτσι και αν φταίει αυτο που της είπα..ότι δεν κάνει τίποτα για την σχέση μας και που είπε ότι δεν φταίει αυτο..και της είπα άμα είναι να μην μιλάμε για λίγο καιρό μέχρι να καλυτερέψουν τα πράγματα και να μου στείλει όταν γίνει όπως πρίν..την ίδια μέρα το βράδυ μου έστειλε μήνυμα και ήταν πράγματι πολύ καλύτερα..την επόμενη μέρα όμως πάλι τα ίδια..και το χειρότερο είναι ότι χθές που της είπα κάτι για την σχέση μας..συγκεκριμένα της είπα ότι δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ και τα σχετικά..μου απαντάει οτι "ντακς άραξε..δεν θα πεθάνουμε κιόλας..πρέπει να συνηδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε τόσο ανάγκη ο ένας τον άλλον"..αν της το έλεγα αυτό πριν τον τσακωμό μας..η απάντηση θα ήταν διαφορετική..και γενικά δεν είμαστε καθόλου καλά..νιώθω ότι όπου να'ναι ή εγώ ή εκείνη θα το τελιώσουμε..δεν θέλω όμως να γίνει κάτι τέτοιο..την αγαπάω..τι να κάνω?:/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71869 από VeTeRaNoS στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 9:46μμ
![]() |
Δυστυχώς αυτό που εισπράττουμε είναι και η αλήθεια.Ίσως να προσποιείται τον τσακωμό σας και να τον φέρει ως δικαιολογία χωρισμού.Τίποτα δεν είναι σίγουρο με τις γυναίκες φυσικά.Αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να την πιάσω και να της εξηγήσω πως ότι ειπώθηκε την ώρα του τσακωμού δεν τα εννοούσα και θα της ζητούσα συγγνώμη αν την πείραξε τόσο πολύ.Έτσι θα ξεκαθαρίσεις την θέση σου πλήρως και θα πετάξεις το μπαλάκι σε αυτή.Αν συνεχίσει τα ίδια και δεν χαλάρωση,μάλλον είναι αυτό που είπα στην αρχή,ψάχνει δικαιολογία για χωρισμό.Δεν είπες δα και τίποτα το αδιανόητο για να στο κρατάει τόσο πολύ,αντίθετος μπορεί να είχε και δίκιο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71870 από Verus στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 9:46μμ
![]() |
Μ'αυτό που είπες την προσέβαλες και την έκανες να νιώσει άσχημα. Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που είναι έτσι. Να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα για μια-δυο μέρες μου ακούγεται λογικό αλλά αν συνεχίζει κάτι πάει στραβά. Δεν ξέρω πως θα σου φανεί, αλλά εγώ πιστεύω ότι έψαχνε αφορμή. Είχε προφανώς αρχίσει να βαριέται και αφού της δώθηκε ευκαιρία είπε να την εκμεταλλευτεί. Μπορεί να κάνω και λάθος. Υπάρχει κι' η άλλη περίπτωση όμως. Ξέρες, αυτό που κάνουμε συνήθως οι κοπέλες μετά από τσακωμούς/παρεξηγήσεις. Το παίζουμε χαλαρές για να δούμε αντίδραση, και καλά. Οπότε, δεν αποκλείεται απλώς να σε δοκιμάζει. Αλλά βρε παιδάκι μου κι' εσύ, τί πήγες και της είπες ότι είναι καλύτερο να μην μιλάτε για λίγο; Μ'αυτό τον τρόπο της δίχνεις ότι αδιαφορείς και την αφήνεις μόνη της σε μια δύσκολη φάση. Μέγα λάθος αυτό που έκανες και κοίτα να μην το επαναλάβεις. Θα σου πρότεινα, λοιπόν, να επικοινωνήσεις μαζί της το γρηγορότερο δυνατό και να της εξηγήσεις πως σκέφτηκες/σκέφτεσαι, με τον ίδιο τρόπο που μίλησες σ' εμάς. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71871 από Doctoras στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 9:49μμ
Προσπαθησαι να δειξεις πιο πολυ το ενδιαφερον σου με λιγοτερα λογια. Καντε κατι διαφορετικο απο τι συνιθιζατε.Κανε κατι με λιγα λογια το οποιο να την κανει να εσθανθει οτι την αγαπας κατι τρελο.Κατι δηλαδη οπου θα κανει τις φιλες τις να λενε τελικα αυτος πρεπει να σε αγαπαει πολυ.Γιατι μυριζομαι οτι θα το συζητησε με καμια φιλη και θα της υπενθυμιζει πραγματα που θα την στραβωνουν.Γιατι αν την μια μερα την ακους καλα και την αλλη την βλεπεις χαλια κατι σηγουρα θα μεσολαβησε. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71884 από kyle στις 04 Φεβρουαρίου 2011, 12:22πμ
![]() |
μίλησα σήμερα μαζί της και μου είπε ότι δεν είναι έτσι για αυτό που έγινε..και ότι απλά ο τσακωμός μας ήταν η αφορμή...απλά λέει ότι έχει βαρεθεί την 'ρουτίνα'..δεν θέλει να χωρίσουμε..γιατί της ξαναείπα να μην μιλάμε συνέχεια γιατί ίσως να έχει βαρεθεί αυτό το 'κάθε μέρα stadar θα μιλήσουμμε' και μου είπε ότι φοβάται πως αν δεν μιλάμε θα χαθούμε τελείως και μετά τέλος..της είπα ότι εφόσον είναι αυτό..να κάνουμε κάτι διαφορετικό και ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι 'διαφορετικό' να κάνω..καμοιά ιδέα?μην μου πείτε περι sex γιατί είναι 15:p επίσης μου είπε ότι ίσως να φταίει ότι δεν βλεπόμαστε συχνά και είναι σαν να μην είμαστε μαζί..η αλήθεια είναι πως την βλέπω κάθε σαβ. αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό..εγώ φέτος δίνω και παννελήνιες..αυτή σχολείο.οπότε:/ τι να κάνω?αν της πάρω κάποιο δωράκι?έκπληξη*..ή αν βγαίνουμε σε διαφορετικά μέρη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71892 από Jken στις 04 Φεβρουαρίου 2011, 12:29μμ
![]() |
και που είναι 15, κανείς δεν αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί να θέλει να κάνει σεξ, εδώ από τα 12-13 πιδι..ντε μη χέσω. Anyways στο θέμα μας, δεν έπρεπε να της το πεις αυτό, ήταν χοντρή κεραμίδα στο κεφάλι, πέρα από αυτό από όσο καταλαβαίνω μάλλον η ίδια έχει χάσει το ενδιαφέρον της, μπορεί και να έχει βρει άλλον και να προσπαθεί να στο φέρει με τρόπο. Τι θα έκανα αν ήμουν στην θέση σου? Θα της μίλαγα από κοντά για το όλο θέμα, με επιτακτικό ύφος, να της δείξεις ότι δεν τρέχεις από πίσω της, ότι σε κουράζουν τέτοιες συμπεριφορές, κοπάνα και κάνα χέρι στο τραπέζι που λέει ο λόγος. Άμα θες να κάνεις κάτι διαφορετικό, πάνε σπίτι της πες της να σε συναντήσει έξω, πρόσφερε της ένα τριαντάφυλλο. Αντί να πας για καφέ μαζί της πήγαινέ την σε κάνα καλό μαγαζί με μουσική, Jazz θα ήταν ότι πρέπει. Υπάρχουν πολλαααά που μπορείς να βρεις να κάνεις. P.s. Μην της στέλνεις κάθε λεπτό μήνυμα, άσε την να ανησυχήσει λίγο. Άμα θες να έχεις και καλύτερη επαφή, να μιλάτε μόνο μέσο τηλεφώνου, τα μηνύματα/facebook και ιστορίες χαλάνε την όλη ουσία, πίστεψε με. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71893 από kyle στις 04 Φεβρουαρίου 2011, 12:52μμ
![]() |
δεν έχει βρεί άλλον..και αν ήθελε να χωρίσουμε θα μου το έλεγε..για να στο λέω κάτι ξέρω..και εγώ και αυτή αν θέλουμε να πούμε κάτι το λέμε...απλά αυτό που είπες..έχει χάσει το ενδιαφέρον της..όσο για το fb το έχουμε κλείσει και οι δύο για αυτο ακριβώς τον λόγο..χαλάει την σχέση...pf δν ξέρω τι να κάνω..θα βγούμε αύριο και ελπίζω να καλυτερέψουν τα πράγματα..αλλιώς τέλος:/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71894 από kyle στις 04 Φεβρουαρίου 2011, 12:56μμ
![]() |
δεν θέλει να κάνει για να λέω ότι μην μου πείτε περι σεχ..αν ήθελε θα ήταν πολύ πιο εύκολο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |