Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 23:40 @Διάφορα
σήμερα έγραψα το πρώτο μου μάθημα στις παννελήνιες,έγινε ένα λάθος όμως,μας είπαν να γράψουμε την ημερομηνία πάνω στην κόλλα όπου γράφουμε και τις απαντήσεις των θεμάτων,καταλάθος όμως αντί για 12-5-2011 έγραψα 12-4-2011,υπάρχει περίπτωση ακύρωσης γραπτού για αυτό τον λόγο?παρακαλώ απαντήστε μου γρήγορα και εάν είστε σίγουροι γιατί έχω ανχωθεί άπειρα
Πήγαινε στο θέμα: ακύρωση γραπτού σε παννελήνιες
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 13:13 @Διάφορα
μπορεί να μου πεί κανείς πώς βγάζω paypal?είμαι 17,μπορώ να βγάλω?είναι αναγκή,γρήγορα παρακαλώ
Πήγαινε στο θέμα: paypal
Μήνυμα στις 9/4/2011 στις 00:48 @Διάφορα
ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να hackarei κάποιος το fb χωρίς όμως να του αλλάξει το pass,απλά να μάθει ποιό είναι,έχω διαβάσει κανα-δυο όπως το phising αλλά δεν ξέρω αν μαθαίνεις έτσι το Pass του άλλου ή απλά το αλλάζεις Φακελάκι μοδερέιτορ: Στο επόμενο τέτοιο μήνυμα είσαι banned. Πήγαινε στο θέμα: hacking fb
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 20:10 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ έχω axe το οποίο είναι αποσμητικό αλλα έχω και κολόνια andonio banderas
Πήγαινε στο θέμα: άρωμα
Μήνυμα στις 2/4/2011 στις 13:33 @Θ. Κλημεντίνη
ξέρει κανείς να μου πεί κανένα καλό άρωμα να αγοράσω για αγόρια?
Πήγαινε στο θέμα: άρωμα
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 13:13 @Διάφορα
θέλω να αγοράσω μία ζώνη von zipper αλλά δεν βρίσκω κανένα μαγαζί,ξέρει κανείς κανένα στην αθήνα?
Πήγαινε στο θέμα: von zipper
Μήνυμα στις 6/3/2011 στις 21:05 @Διάφορα
ξέρετε κανένα προγραμματάκι για photo editting που να μπορώ να το κατεβάσω εύκολα και δωρεάν?
Πήγαινε στο θέμα: photo editting
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 11:47 @Διάφορα
το θέμα είναι ότι δεν έχω το κινιτό της.- αλλιώς θα της είχα στείλει,μόνο απο fb αν της μιλήσω..αλλα τι να της πω?γεια σου,τι κάνεις?κάτι τέτοιο?:/
Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με κοπέλα
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 11:17 @Διάφορα
είχα πάει σ'ένα πάρτυ προχθές,ήπια και έκανα σεχ με μία κοπέλα..τώρα δν ξέρω τι να κάνω,την ξέρω αυτή την κοπέλα,πηγαίνει στο παλιό μου σχολείο,αυτή δεν είχε πιεί και της άρεσα πάρα πολύ καιρό..άρα ήθελε και το έκανε μαζί μου..το θέμα είναι ότι την σκέφτομαι συνέχεια και δεν ξέρω τι να κάνω..θέλω να της μιλήσω και να κανονίσουμε να βγούμε.αλλα δν ξέρω..να της μιλήσω ή να περιμένω να μου στείλει αυτή?
Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με κοπέλα |