η φίλη μ είναι κολλημένη με τ σχέση της
Σελ. 1
Μήνυμα #69992 από confused στις 04 Ιανουαρίου 2011, 1:53μμ
![]() ![]() μηνύματα: 243 ![]() |
καλησπέρα...είχα γράψει ξανά σχετικά με αυτό το θέμα αλλά τώρα δεν μπορώ να ελεγξω την κατάσταση... ο λόγος είναι η φίλη μου και η σχέση της...στην αρχή απλά μιλούσε πολύ γι'αυτόν και με έγραφε για να βγει μαζί του.Είχα μία συζήτηση μαζί της και δεν το λύσαμε ακριβώς αλλά καλυτέρεψε η κατάσταση...τώρα όμως έχει γίνει ακραίο.Νομίζει πως ό,τι και να λέω αφορά τον γκόμενό της,ό,τι και να κάνω περιστρέφεται γύρω από αυτόν...!Γράφω κάτι στο FB και αυτή θεωρεί ότι είναι σπόντα για την σχέση της...μετά τρέχει και ζηταει συγγνώμη.βαρέθηκα,της το είπα κ κατάμουτρα πως έχει αλλάξει κ θεώρεί ότι όλος ο κόσμος νοιάζεται για τον γκόμενό της!!ΤΙΠΟΤΑ.καμία ιδέα?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70000 από jimmas στις 04 Ιανουαρίου 2011, 2:50μμ
![]() |
Σίγουρα όμως δεν είναι έτσι όπως τα λέει ή μπορεί να έχει και λίγο δίκιο; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να εκφράζεις έμμεσα, χωρίς να το θέλεις πάντα, κάποια παραπονάκια που μετά δεν παραδέχεσαι; Αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω τότε απλά ισχύει το "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται". Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να οφείλεται αυτή η εμμονή και η αδικαιολόγητη ζήλια αλλά αν έχει περάσει καιρός που μπήκε σε αυτήν την σχέση και ακόμα δεν σου αφιερώνει χρόνο ή όποτε βγαίνετε δεν σου μιλάει παρά για αυτόν και τσακώνεστε χωρίς να υπάρχει λόγος τότε θα έλεγα να αποστασιοποιηθείς. Της το είπες από την πρώτη στιγμή, της το ξανασυζήτησες τώρα... Αν δεν αλλάξει στάση τότε δεν νομίζω πως αξίζει για φίλη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70002 από confused στις 04 Ιανουαρίου 2011, 3:19μμ
μα δεν έχω λόγο να της πετάω σπόντες.ό,τι θέλω να πω της το λέω ευθέως...αυτή λέει ότι φταίει επειδή είναι ενθουσιασμένη.αλλά μετά από 2 μήνες κ τίποτα δεν έχει αλλάξει.το να την αφήσω από φίλη δεν νομίζω να είναι το καλύτερο.είμαστε φίλες 6 χρόνια...απλά προσπαθώ να βρω τρόπους για να με καταλάβει.αδικαιολόγητη ζηλια από εμένα??γιατί να τη ζηλέψω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70006 από jimmas στις 04 Ιανουαρίου 2011, 4:14μμ
![]() |
Απλά ρώτησα γιατί μου φάνηκε περίεργο το πως μπορεί και συσχετίζει όλα τα πράγματα με τον φίλο της. Μόνο η πρώτη παράγραφος πήγαινε σε εσένα που απλά ήθελα να αποκλείσω αυτήν την πιθανότητα. Ό,τι έγραψα από εκεί και πέρα πήγαινε για την φίλη σου. Ζήλια προς το αγόρι της δηλαδή μέσω εσένα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70008 από stekka στις 04 Ιανουαρίου 2011, 4:25μμ
![]() |
Είναι τρομερά ανασφαλής η φίλη σου και αισθάνεται πως όλος ο κόσμος θέλει να τις κάνει κακό... Και πίστεψε με αυτή βασανίζεται περισσότερο απο τι εσύ, γιατί έχει συνεχώς αυτό το άγχος! Το μόνο που θα την βοηθήσει είναι να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, και να εμπιστευτεί τον εαυτό της και μετά όλους τους άλλους! Τώρα πως θα την βοηθήσεις να το πετύχει αυτό δεν ξέρω, τι να σου πω!!!"/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70014 από Doctoras στις 04 Ιανουαρίου 2011, 5:32μμ
Συνεχισε να κανεις οτι κανεις και αν δεν καταλαβαινει να παει να πνιγει*.ΔΕΝ θα σκασεις εσυ για αυτην. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70017 από confused στις 04 Ιανουαρίου 2011, 5:46μμ
Ναι όντως είναι ανασφαλής... είναι η πρώτη της σχέση και όταν εγώ είχα αυτή ζήλευε πάρα πολύ... έφαγε και κάτι χυλόπιτες πριν τα φτιάξει με αυτόν και γενικά αντικειμενικα δεν είναι και από τα κορίτσια που "τρελαίνουν" τα αγόρια(παραπάνω κιλά,γυαλιά κλπ) κ επειδή θεωρεί ότι αυτός που τα έχει αξίζει σε καλυτερες μάλλον γι'αυτό... αλλά και πάλι δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Αν το πάω σε αντίποινα?Δηλαδή αν τη γράφω κλπ? Λέτε να έχει αποτελέσματα ή θα λειτουργήσει αρνητικά? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70019 από stekka στις 04 Ιανουαρίου 2011, 5:51μμ
![]() |
Συμφωνώ με τον Doctora αδιαφόρισε και λίγο δεν θα σκάσεις εσύ για αυτήν!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70025 από confused στις 04 Ιανουαρίου 2011, 7:09μμ
ok...ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #70029 από Webmaster στις 04 Ιανουαρίου 2011, 8:43μμ
![]() |
![]() Ένα από τα δύο συμβαίνει: 1. Ζηλεύεις που δεν έχεις γκόμενο εσύ και έχει αυτή. 2. Ζηλεύεις που δεν έχει εσένα στη θέση του γκόμενου γιατί τη γουστάρεις ερωτικά. In any case, εσύ είσαι το πρόβλημα και αν τους χωρίσεις θα είσαι μεγάλη Κατίνα. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |