ερωτική εξομολόγηση
Μήνυμα #69195 από em18ath στις 17 Δεκεμβρίου 2010, 7:44μμ
![]() |
Καλησπέρες! Μου αρέσει πολύ ενα παιδί απ΄το σχολείο μου & σκέφτομαι να πάω να του μιλήσω. Με το συγκεκριμένο αγορι δεν είμαστε καν γνωστοί πληροφοριακά... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς να του το πω, γιατί άμα το κάνω έτσι στην ψύχρα το πιο πιθανό είναι να τρομάξει & να φύγει τρέχοντας ο άνθρωπος. Γι' αυτό θέλω τη βοήθεια σας... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69199 από AggelosTuDromu στις 17 Δεκεμβρίου 2010, 8:13μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
δεν μπορουμε να σου πουμε ακριβως τι να πεις...δλδ να πας να πεις πχ ξερω γω γιαννη σε γουσταρω θες να τα φτιαξουμε(ειναι κ ξενεροτο) απλα τον πιανεις αγκαλια η τον κοιτας στα ματια (παντα πιανει) κ τον φυλας η ξεκαθαριζεις την θεση σου κ περιμενεις να κανει κινιση αυτος φερσου τριφερα κ be your self |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #69210 από Pelvic_Thrust στις 17 Δεκεμβρίου 2010, 9:37μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΤο καλυτερο που μπορεις να κανεις για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο ειναι να τον πιασεις οταν θα ειναι μονος και να του πεις οτι θελεις να του μιλησεις. Παντε καπου ησυχα και πες του νιωθεις γιαυτον και ας πα να γινει οτι ειναι να γινει.Αμα του κανεις ναζια και τετοια ισως να το παρει πανω του και να μην σε παρει στα σοβαρα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69214 από jimmas στις 17 Δεκεμβρίου 2010, 10:02μμ
![]() |
Αν δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σου κάνει το κονέ τότε απλά πάρε θάρρος και πήγαινε να του μιλήσεις. Όταν λέω όμως να του μιλήσεις δεν εννοώ αυτό που λέει ο τίτλος σου αλλά απλά να γνωριστείτε! Φρόντισε να τον πετύχεις κάπου που να είναι μόνος για παράδειγμα στο δρόμο προς το σχολείο αν τύχει, στην αρχή ενός διαλειμματος ή ακόμη και στο κυλικείο. Πες του ότι σου φαίνεται γνωστός μιας που τον βλέπεις συχνά, δώσ'του το χέρι και συστήσου. Έπειτα ρώτα τον για την τάξη του, που μένει και άλλα τέτοια γενικά. Μετά χαιρέτησε τον και περίμενε την επόμενη "τυχαία" συνάντηση. Καθώς θα λέτε τώρα πια ένα γεια και σίγουρα μερικές κουβέντες παραπάνω και θα τον γνωρίσεις κάπως, μπορείς να ζητήσεις το τηλέφωνο του ή το msn/facebook. Αν τύχαινε να έχεις και κανά πάρτυ ή καμιά φίλη σου να έχει γιορτή θα μπορούσες να τον καλέσεις... Προτείνω λοιπόν κάτι αργό και σταθερό (το πόσο αργό βέβαια εξαρτάται από εσένα). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69218 από em18ath στις 18 Δεκεμβρίου 2010, 12:39πμ
![]() |
Δεν νομίζω να περιμένω φίλε jimmas... Και δεν έχω το θάρρος να πάω να τον πάρω αγκαλιά Αγγελε του Δρόμου, γιατί είμαστε παντελώς άγνωστοι... Θα του πω καμια μερα οτι πρεπει να του μιλησω & ο θεος βοηθός |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69222 από tasos41997 στις 18 Δεκεμβρίου 2010, 11:47πμ
![]() |
ο jimmas εχει απολητο δικιο κι εγω αυτο θα εκανα με ενα κοριστι ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #69225 από jimmas στις 18 Δεκεμβρίου 2010, 12:21μμ
![]() |
Ακριβώς επειδή είστε παντελώς άγνωστοι θα πρέπει κάπως να γνωριστείτε πρώτα... Φαντάσου να έρθει ένας τύπος προς εσένα και να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση... Από την στιγμή που δεν τον ξέρεις καν δεν μπορείς να ανταποκριθείς και θα ήσουν διστακτική ακόμα και να του δώσεις κάτι πιο προσωπικό όπως ένα μέσο επικοινωνίας για παράδειγμα (βέβαια κάπως ατυχές το παράδειγμα γιατί σπάνια ένα αγόρι θα αντιδρούσε έτσι αντίστοιχα! ![]() Με λίγα λόγια υπάρχουν διάφορες κατηγορίες καταστάσεων με άτομα που μας αρέσουν που πρέπει να σκεφτείς για να "την πέσεις σε κάποιον" (διάφορες κατηγορίες για καμάκι ήθελα να γράψω αλλά ακούγεται κάπως!). Στην δική σου κατάσταση είναι ένα άτομο που βλέπεις συχνά μεν, αλλά δεν το γνωρίζεις δε. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση του κλαμπ, μπαρ, καφετέρειας όπου ναι μεν δεν ξέρεις αυτόν/ήν που σου αρέσει αλλά και δεν πρόκειται να τον/την ξαναδείς! Έτσι είναι λογικό στο δεύτερο παράδειγμα να γίνει κάτι γρήγορα ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία. Προσωπικά λοιπόν πιστεύω πως θέλοντας να συνδιάσεις αυτές τις δύο κατηγορίες ατόμων κάνοντας "ντου" σε αυτόν που σου αρέσει θα γίνει αυτό που έγραψες στο πρώτο ποστ: ότι θα τρομάξει! Εκτός αν είναι τόσο μοιράιο και του αρέσεις και εσύ και σε κάποιο άλλο φόρουμ ρωτάει τα ίδια πράγματα! Αν δεν θες λοιπόν να περιμένεις βρες έναν τρόπο να τον προσεγγίσεις και ζητώντας του το τηλέφωνο ή το msn, γνωριστείτε από εκεί καλύτερα μέχρι να καταλήξετε στο πρώτο ραντεβού! Πες ότι έχεις ένα ερωτηματολόγιο για μια εργασία, μια έρευνα και ψάχνεις όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν, πήγαινε με κανένα ταψί μελομακάρονα και κουραμπιέδες και κέρνα τον, βρες που μένει και πες του τα κάλαντα! Αστειεύομαι, απλά το να πάρεις ένα τηλέφωνο ή κάτι με το οποίο θα μπορέσετε να έχετε επικοινωνία είναι πολύ μεγάλο βήμα από την στιγμή που είστε άγνωστοι. Δεν πρόκειται να τα φτιάξετε δηλαδή από την πρώτη φορά που θα μιλήσετε, ίσα ίσα που μόλις θα έχετε συστηθεί! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |