Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όποιος πίνει πολλά νερά, αυτά παθαίνει! ©kataouras,irc.ftou.gr
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

εχω φαει κολλημα...

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #68446 από ioulia στις 29 Νοεμβρίου 2010, 3:15μμ

ioulia

Εικονίδιο
μέλος από: 28/11/2010
παιδια θελω βοηθεια σε κατι..εδω και λιγο καιρο μου αρεσει ενα αγορι το οποιο καποια στιγμη τον ειδα να με κοιταει πολυ εντονα!αλλα οταν τον κοιτουσα εγω ηταν πολυ αμηχανος...και γενικως οποτε με βλεπει ειναι καπως...Παιζει να του αρεσω καθολου η μπα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68450 από VeTeRaNoS στις 29 Νοεμβρίου 2010, 7:51μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Ναι παίζει να του αρέσεις απλά μπορεί να είναι λίγο ντροπαλός.Συνέχισε την κατάσταση με το μάτι και βρές κάποιο κοινό γνωστό και κάποια δικαιολογία για να μιλήστε ή απλά περίμενε τον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68451 από Whalfyin στις 29 Νοεμβρίου 2010, 7:57μμ

Whalfyin

μέλος από: 7/3/2010
Γειά σου Ιουλία και καλωσήρθες,

Μπορεί να του αρέσεις μπορεί και όχι και ο μόνος τρόπος να το ανακαλύψεις είναι να ξεκινίσετε να κάνετε παρέα, έτσι και θα του κινίσεις το ενδιαφέρον και θα μάθεις περισσότερα γι αυτόν.

Μπορείς να του ζητήσεις να τα φτιάξετε ή να σωπάσεις για πάντα και να σε κυνηγάνε οι τύψεις.

Πάντως ότι και να κάνεις κάνε το με πολύ σκέψη και όχι απότομες αποφάσεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68454 από ioulia στις 29 Νοεμβρίου 2010, 10:03μμ

ioulia

Εικονίδιο
το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε κοινους γνωστους ...να του πιασω την κουβεντα...?κι αν ναι τι να του πω?δεν ξερω εχω φρικαρει....!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68461 από Ιζόλδη στις 30 Νοεμβρίου 2010, 10:20μμ

Ιζόλδη

Εικονίδιο
μέλος από: 26/9/2009
Σύμφωνα με το που γνωριζόσαστε να βρεις μια αφορμή να του μηλήσεις. Αν πατε πχ σχολείο μαζί και βλεπώσαστε καθε μέρα έχεις ευκερίες να του μηλήσεις για σχετικα πράγματα και στην συνέχεια βλέπεις και το προχωρας. :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68474 από ioulia στις 30 Νοεμβρίου 2010, 11:52μμ

ioulia

Εικονίδιο
πηγαινουμε στο ιδιο σχολειο!...αλλα ειναι ενα χρονο μεγαλητερος μου...και δεν ειμαστε στον ιδιο οροφο.....αλλα οκ του μιλαω ντρεπομαι(οταν μου αρεσει αρκετα ενα αγορι ντρεπομαι να του μιλησω γιατι φοβαμαι την απορριψη) αλλα ενταξει λεμε οτι του μιλαω!(τι προτεινεται να του πω?)οταν τον φλερταρω με κοιταει ομως με δισταγμο και δεν μπορω να βγαλω ακρη μαζι του!σκεφτηκα κατι να του μιλησουν οι φιλες μου για εμενα..να το πουν να συναντηθουμε αν θελει για κανενα καφε η και να αλλαξουμε...κινητο.να του πουν οτι μου αρεσει και αμα θελει να με γνωρισει αλλα αν δεν γουσταρει την φαση οκ θα το σεβαστω δεν υπαρχει προβλημα...το θεωρειται σωστο να μεσολαβησουν οι φιλες μου για εμενα? θελω την γνωμη σας!(και γρηγορα ....απο οτι καταλαβατε..)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68475 από Ιζόλδη στις 01 Δεκεμβρίου 2010, 12:24πμ

Ιζόλδη

Εικονίδιο
Ναι, σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί κι εγώ όπως λες εσύ φοβάμαι πολύ. Αλλά πρέπει να κάνουμε ότι περνάει απ το χέρι μας. Αφού είστε στο ίδιο σχολείο όποτε τον δεις απλώς άρχησε πχ με το να του πεις ένα γεια, ίσως κάτι σχετικό με το σχολείο και μετα αστα τα υπόλοιπα να τα φέρει η κουβέντα από μόνη της.

Πρέπει μετα να καταλάβεις και την δική του θέση γιατί αν όντως είναι ντροπαλός φυσικό είναι να δισταζει.Ίσως όμως αν του δίξεις εσύ κάτι να καλητερέψουν τα πράγματα.

Πρωσωπικά δεν το θεωρώ κακό να το πουν οι φίλες σου για σένα, αλλα είναι πολύ καλήτερα να του μηλήσεις εσύ η ίδια. Αλλα καταλαβαίνω ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος τρόπος γιατί ο φόβος παντα μας κραταει πίσω. Δεν πρέπει να τον αφήνουμε όμως! Κάνε εσύ μια προσπάθεια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68483 από ioulia στις 01 Δεκεμβρίου 2010, 6:53μμ

ioulia

Εικονίδιο
ιζολδη σε ευχαριστω πολυ
οπως και ολους τους υπολοιπους...!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ...
να του μιλησω αλλα παντα τον πετυχαινω με φιλους!...το θεμα ειναι οτι εδω ντρεπομαι να μιλησω σε αυτον θα μιλησω και μπροστα στους φιλους του???Ασε που αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι επειδη μενω σε αρκετα μικρη πολη και μετα ειμαστε και στο ιδιο σχολειο...και φοβαμαι μην με σχολειαζουν μετα...!δεν ξερω σιγουρα οτι θα ανταποκριθει..!!!μηπως ειμαι υπερβολικη..?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #68487 από Ιζόλδη στις 01 Δεκεμβρίου 2010, 8:06μμ

Ιζόλδη

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

Δεν μπορεί, Θα τον πετύχεις όταν είναι μόνος του και τότε να του μηλήσεις.

Δεν είσαι υπερβολική, όλοι μας σκεφτόμαστε και έχουμε έναν φόβο να μαθουμε την αλήθεια γιατί φοβόμαστε την σενέπεια της απόρηψης ή παράβλεψης. Αλλα αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το μαθεις αν αισθανετε κι εκείνος το ίδιο.

Από εκεί και πέρα ότι και να γίνει εσύ έχεις κανει το καθήκον σου. Δεν νομίζω να σε σχολειάσει κανείς, αλλα ακόμα και να το έκαναν δεν έχεις κανει κατι κακό οπότε δεν σε νοιάζει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68489 από ioulia στις 01 Δεκεμβρίου 2010, 10:20μμ

ioulia

Εικονίδιο
ευχαριστω πολυ τελικα ναι δικιο εχεις καλυτερα να του μιλησω τουλαχιστον θα ξερω δεν θα αναρωτιεμαι!και μπορει και να του αρεσω!?!(μακαριιι....)υπαρχει περιπτωση να γινει κατι μεταξυ μας...!κι αν δεν γινει τουλαχιστον δεν θα ειμαι περιεργη...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login