Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 20:03 @Sex
Μια αλλη ιδέα είναι στο δασος.
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη μας φορα
Μήνυμα στις 14/7/2011 στις 14:18 @Διάφορα
Παρε ενα σχολικό βιβλίο, ας πούπε πχ το βιβλίο της ιστορίας κσι θα δεις μετα πως θα σε παρει ο ύπνος.
Πήγαινε στο θέμα: ύπνος
Μήνυμα στις 13/3/2011 στις 14:15 @Διάφορα
Παρε κανένα κιλό κουλούρια ή καραμέλες και θα δεις πως θα παχύνεις
Πήγαινε στο θέμα: ρε παιδια πωσ να παχυνω? :/
Μήνυμα στις 17/12/2010 στις 22:00 @Διάφορα
Οι γονείς συνήθως νοιαζοντε για τα παιδια τους και εύχοντε το καλήτερο. Όμως μερικές φορές επιβαλλουν την γνώμη τους νομίζωντας πως είναι η καλήτερη και θα κανει τα παιδια τους ευτυχισμένα. Μερικές φορές έχουν δίκιο αλλες όμως όχι. Και φυσικα αυτό το θέμα αφορα εσένα και την δική σου ζωή, εσύ όπως είπαμε μπορείς να ακούσεις την γνώμη τους αλλα από κει και περα εσύ μόνη σου θα κανεις την επιλογή για την ζωή σου. Τα "στραβα" είναι θέμα στάσης απένταντι στο πρόβλημα, αν κανεις δεν το βλέπει ως πρόβλημα δεν είναι πλέον πρόβλημα, του λαχιστον όχι στην συνείσησή του. Όλοι μας έχουμε πραγματα τα οποία μας ενοχλούν στον σύντροφό μας, πρέπει όμως να τα δεχτούμε διότι όπως είπαμε ούτε κι εμείς οι ίδιοι είμαστε τέλειοι. Με την αδιάφορη στάση εννοώ αν έχεις πάρει την απόφασή σου να μην ανταποκρίνεσε ή να ανταποκριθείς ήρεμα και πολιτισμένα δίχνωντας την αξία των απόψεων σου αν ειπωθεί κάτι το αρνητικό για κείνον γιατί μόνο φασαρία θα φέρει. Κι εγώ αγαπαω καποιον τον οποίο οι γονεις μου δεν θέλουν κι όσες φορές ανταποκρίνομαι στα λεγόμενα τους καταλήγουμε στον καβγά. Κατα την γνόμη μου βοηθαει πολύ η αδιαφορή σταση εφόσων ξέρουν οι γονείς την σταση σου απένταντι στο θέμα κι ότι δεν θα αλλαξεις γνόμη πανω σαυτό. Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο να διατυρίσεις αυτην την σταση χωρίς να νευριασεις. Δεν θέτω καμια γενική αδιαφορία, κρατας μια καλή σχέση με τους γονείς σου και σέβεσαι την γνόμη τους. Πήγαινε στο θέμα: Απελπισια η απαισιοδοξια...?
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 00:49 @Διάφορα
Είναι φυσικα μια αποχώρηση για τους γονείς να απομακρυνθούν από κοντα τα παιδια τους. Αλλα εκείνο που του λάχιστον εγώ νομίζω είναι το κυριότερο είναι το ότι ενδιαφέροντε για την ευτυχία των παιδιών τους, ότι κανουν λοιπόν το κανουν από ενδιαφέρον και αγαπη αλλα δυστυχώς δεν βρήσκουν παντα τον σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να οδηγίσει σε αρνητικές συνέπεις όπως αυτή της υπερπροστασίας και της απαγόρευσης κάποιον πραγματων. Κι εγω το ίδιο πιστεύω, πως όλοι μας αξίζουμε αλλες ευκαιρίες γιατι όπως λες κι εσύ κανεις μας δεν είναι τέλειος. Αρκεί να καταλαβουμε και να δεχτούμε τα λαθη μας. Γνωρίζω πολύ καλα πως δεν είναι καθόλου εύκολο να μην επιρεάζεσε. Εκεί εξαρτατε ο λογος για τον οποίο υπαρχουν διαφορές πανω σένα θέμα. Υπαρχει και η περίπτοση να μην ληθούν διότι ο καθένας έχει την δικια του την γνώμη στην οποία θέλει να παραμείνει. Τότε σκέψου πως δεν αξίζει καμια σύγκρουση εφόσων δεν οδηγεί πουθενά. Εκείνο που μπορεις να κανεις είναι να δεχτείς την διαφορά αποχτώντας μια αδιαφορη στάση. Πήγαινε στο θέμα: Απελπισια η απαισιοδοξια...?
Μήνυμα στις 13/12/2010 στις 19:57 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου Marcy, είναι σχετικό όσων αφορα το θεμα στο οποιο βασίζεσε. Γενικα μπορω να σου πω πως συμφωνω απολητως γιαυτήν την αδικία που παρουσιαζετε όταν οι κοινωνία δεν αποδέχετε εμας ή τις επιλογές μας. Έχεις είδη μόνη σου μπει στο νόημα λέγωντας πως θα πρέπει να ακολουθει κανείς την καρδια του. Αφού όμως έχει λάβει υπόψην του την αποψη των γύρω του. Από κει και πέρα είσαι μόνο εσύ και κανείς άλλος που θα αποφασίσει για την δικια σου ζωή. Δεν είναι ευκολο με βάση όλες τις συγκρούσεις τις κοινωνίας λόγο των αντiθετων απόψεων αλλά η δική μου γνώμη είναι να συμβιβαστούμε μενα πολιτισμένο τρόπο απέναντι στους αλλους δίχως αρνητική επιρροή απ αυτούς αλλά πέρνωντας μόνο τα καλά που μας θα μας δωθούν.Ίσως όμως αν γίνεις ποιο συμγεκριμένη να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο και πάνω στο συκγκεκριμένο θέμα :) Πήγαινε στο θέμα: Απελπισια η απαισιοδοξια...?
Μήνυμα στις 1/12/2010 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
Ακριβώς έτσι! Οφείλεις να ξέρεις για να δεις τι πρόκειτε να γίνει στην συνέχεια. Λοιπόν σου εύχομαι καλή επιτυχία με όλα και φυσικα εύχομαι να αισθαναιτε κι ευτός το ίδιο! Και ότι άλλο θες εδώ είμαστε
Πήγαινε στο θέμα: εχω φαει κολλημα... |