Μήνυμα στις 11/12/2010 στις 17:09 @Θ. Κλημεντίνη
θα συμφωνησω με τον spider-man αλλωστε ειναι και ο περιγυρος και γιαυτο μπορει να μην σου μιλαει συμβαινει πολλες φορες!η μπορει να ντρεπεται γιατι εισαι με τους φιλους σου!ακου και μενα που ειμαι κοριτσι..!πλησιασε την και στο σχολειο...χαιρετα την και φλερταρε την λιγακι..ακομη αν εχεις το θαρρος πειραξε την η καντης κοπλιμεντα..αλλιως το κινητο και αλλιως η κοντινη επαφη..επισης εχεις το πλεονεκτημα οτι εχεις το κινητο της εχετε επαφες ζητα της καποια φορα να βγειτε για καφε σιγα σιγα θα ρθειτε πιο κοντα!αν φοβασαι να της μιλησεις ανοιχτα..περιμενε λιγο να εισαι σιγουρος!
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα με κοριτσι...
Μήνυμα στις 11/12/2010 στις 15:25 @Διάφορα
μμμ ενδειαφερον αποψεις! θα ηθελα ομως την βοηθεια σας..σε κατι αλλο!οταν καποιος σε κοιταει οταν δεν τον κοιτας εσυ?και οταν τον κοιτας νιωθει καπως....η σε κοιταει με μια κοφτη ματια και οταν ειστε στον ιδιο χωρο νιωθει αμηχανα.σε φλερταρει η οχι?πεστε μου γιατι πραγματικα εχω μπερδευτει!μου αρεσει πραγματικα αυτο το αγορι..αλλα δεν ξερω τι να κανω...?!?αν και καποια κοπελα του ειπε οτι αρεσει(αυτος)σε καποια κοπελα...και θελει να μαθει ονομα....αλλα... Πήγαινε στο θέμα: τι προσεχετε σε μια κοπελα?
Μήνυμα στις 11/12/2010 στις 12:26 @Διάφορα
τι ειναι αυτο που σας κανει να πλησιασετε μια κοπελα?..το ξερω οτι αυτο διαφερει απο ατομο σε ατομο...!αλλα θα ηθελα την γνωμη σας!και πως την προσεγγιζεται η την φλερταρεται?
Πήγαινε στο θέμα: τι προσεχετε σε μια κοπελα?
Μήνυμα στις 1/12/2010 στις 22:20 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ τελικα ναι δικιο εχεις καλυτερα να του μιλησω τουλαχιστον θα ξερω δεν θα αναρωτιεμαι!και μπορει και να του αρεσω!?!(μακαριιι....)υπαρχει περιπτωση να γινει κατι μεταξυ μας...!κι αν δεν γινει τουλαχιστον δεν θα ειμαι περιεργη...!
Πήγαινε στο θέμα: εχω φαει κολλημα...
Μήνυμα στις 1/12/2010 στις 18:53 @Θ. Κλημεντίνη
ιζολδη σε ευχαριστω πολυ οπως και ολους τους υπολοιπους...! ΠΡΟΣΠΑΘΩ... να του μιλησω αλλα παντα τον πετυχαινω με φιλους!...το θεμα ειναι οτι εδω ντρεπομαι να μιλησω σε αυτον θα μιλησω και μπροστα στους φιλους του???Ασε που αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι επειδη μενω σε αρκετα μικρη πολη και μετα ειμαστε και στο ιδιο σχολειο...και φοβαμαι μην με σχολειαζουν μετα...!δεν ξερω σιγουρα οτι θα ανταποκριθει..!!!μηπως ειμαι υπερβολικη..? Πήγαινε στο θέμα: εχω φαει κολλημα...
Μήνυμα στις 30/11/2010 στις 23:52 @Θ. Κλημεντίνη
πηγαινουμε στο ιδιο σχολειο!...αλλα ειναι ενα χρονο μεγαλητερος μου...και δεν ειμαστε στον ιδιο οροφο.....αλλα οκ του μιλαω ντρεπομαι(οταν μου αρεσει αρκετα ενα αγορι ντρεπομαι να του μιλησω γιατι φοβαμαι την απορριψη) αλλα ενταξει λεμε οτι του μιλαω!(τι προτεινεται να του πω?)οταν τον φλερταρω με κοιταει ομως με δισταγμο και δεν μπορω να βγαλω ακρη μαζι του!σκεφτηκα κατι να του μιλησουν οι φιλες μου για εμενα..να το πουν να συναντηθουμε αν θελει για κανενα καφε η και να αλλαξουμε...κινητο.να του πουν οτι μου αρεσει και αμα θελει να με γνωρισει αλλα αν δεν γουσταρει την φαση οκ θα το σεβαστω δεν υπαρχει προβλημα...το θεωρειται σωστο να μεσολαβησουν οι φιλες μου για εμενα? θελω την γνωμη σας!(και γρηγορα ....απο οτι καταλαβατε..)
Μήνυμα στις 29/11/2010 στις 22:03 @Θ. Κλημεντίνη
το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε κοινους γνωστους ...να του πιασω την κουβεντα...?κι αν ναι τι να του πω?δεν ξερω εχω φρικαρει....!
Μήνυμα στις 29/11/2010 στις 15:15 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια θελω βοηθεια σε κατι..εδω και λιγο καιρο μου αρεσει ενα αγορι το οποιο καποια στιγμη τον ειδα να με κοιταει πολυ εντονα!αλλα οταν τον κοιτουσα εγω ηταν πολυ αμηχανος...και γενικως οποτε με βλεπει ειναι καπως...Παιζει να του αρεσω καθολου η μπα?
Πήγαινε στο θέμα: εχω φαει κολλημα... |