Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Από τότε που κουράστηκα να γυρεύω έμαθα να βρίσκω. Από τότε που κάποιος άνεμος μου εναντιώθηκε ταξιδεύω με όλους τους ανέμους.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μπερδεμααα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63995 από xrisaki στις 19 Ιουλίου 2010, 3:23μμ

xrisaki

Εικονίδιο
μέλος από: 12/5/2010
Εχω ενα μικρο προβληματακι ...εδω και 1 μηνα σχεδον κανω παρεα με ενα παιδι τα παμε πολυ καλα και ειμαστε πλεον μαζι.. εμφανισιακα δεν μου αρεσει παρα πολυ αλλα εχει πολυ καλη συμπεριφορα και αυτο μετραει πολυ για εμενα...το προβλημα ειναι οτι ειμαι μπερδεμενη με διαφορα θεματα και ενα απο αυτα ειναι πως καπιεσ φορες νιωθω πως παιζω μαζι του με τα συναισθηματα του γιατι εδω και ενα χρονο και κατι μου αρεσει παρα πολυ ενα παιδι και ξερω πως αρεσω και σε εκεινον μα κανεισ απο τους 2 μας δεν κανει την κινηση...σπανια μιλαμε μα οταν σιναντιομαστε στο δρομο κοιταει παρα πολυ εντονα με το παιδι αυτο πηγαιναμε στο ιδιο γυμνασιο μα τςρα θα ειμαστε σε διαφορετικο λυκειο αλλα μενουμε αρκετα κοντα οποτε σιγουρα θα συναντιομαστε στο δρομο τιχαια..το προβλημα μου ειναι λοιπον πως σκεφτομαι σινεχεια αυτον και σιγκρινω το παιδι που εχω σχεση σινεχεια μαζι του..και ειμαι μπερδεμενη γιατι θελω εκεινον ενω ηδη εχω σχεση με καπιον αλλον.. σκεφτομαι πως θα ημουν πολυ καλυτερα αν ημουν με αυτον που πραγματικα θελω πολυ αλλα ειναι δυσκολο απο οτι φενετε γιατι κανεις δεν κανει την πρωτη κηνηση...τι με σημβουλευετε να κανω?να προσπαθησω να σταματισω να τον σκεφτομαι να τον ξεχασω και να προχωρισω μπροστα με το παιδι που ηδη εχω σχεση η να το παλεπσω για να ειμαι με αυτον που πραγματικα θελω πολυ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63996 από VeTeRaNoS στις 19 Ιουλίου 2010, 4:12μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Να πας με αυτόν που θες περισσότερο.Αφού είναι ο άλλος να επιλέξεις τον άλλον.Κανόνισε να μιλάτε πιο συχνά,δείχτου το ενδιαφέρον σου για αυτόν.Μην κολλας επειδή απλά είσαι με αυτον ενώ δεν τον θες πραγματικά.

Βεβαια η τελική απόφαση είναι δικη σου σκέψου το καλά και πράξε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64071 από xrisaki στις 21 Ιουλίου 2010, 5:02μμ

xrisaki

Εικονίδιο
μέλος από: 12/5/2010
kaneis allos na apantisei vre paidia.....?!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64549 από kwnstantina στις 04 Αυγούστου 2010, 8:56μμ

kwnstantina

banned
μέλος από: 4/8/2010
na kaneis kati me to agori pou theleis polu.kane kinisi esu.mila tou otan ton ksanadeis
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64555 από rapas στις 04 Αυγούστου 2010, 9:08μμ

rapas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/8/2010
εγο πιστευο ποσ τ εχεισ μαζι του απλα για να περνασ την ορα σου ομοσ αυτο δεν ειναι κα8ολου σοστο χορισε τον πριν πληγω8ει και κανε αυτο που 8εσ εισαι μικρη ακομα 8α χορτασεισ απο σχεσεισ μην τα εχεισ μαζι του μονο κ μονο για να τ εχεισ μ καποιον σορρυ για τα ορ8ογραφικα απλα εχω συνη8ησει με greeklish
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64578 από xrysoulinaki στις 05 Αυγούστου 2010, 1:54μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2010
εγω ενα πραγμα θα σου πω: εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση τα ειχα με ενα παιδι (το καλυτερο σε χαρακτηρα και το ασχημοτερο σε εμφανιση),αλλα ηθελα αλλον που κατα την γνωμη μου ο αλλοσ ηταν πολυ καλυτεροσ απο αυτον που τα ειχα... μου ειχε δει3ει σημαδια οτι με ηθελε και ηξερε οτι και εγω τον ηθελα... ετσι τα χαλασα με το παιδι που τα ειχα και τα εφτια3α μαζι του οταν περασε η πρωτη βδομαδα μου ζητησε να ολοκληρωσουμε εγω φυσικα του αρνηθηκα γιατι ειμουν μικρη και δεν ηθελα να κανω μαζι ερωτα και τοτε μου λεει χωριζουμε.... βεβαια τοτε καταλαβα τι κολοπαιδο ηταν και οτι δεν αξιζε να χαλασω τιν σχεση μου με το αλλο το παιδι το οποιο αφου τα χαλασαμε και μετα βρηκε μια κουκλαρα και εμενα ουτε να με φτυσει.... οποτε καταλαβαινεισ σκεψου το καλα πριν κανεισ οτιδιποτε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64590 από imperium στις 05 Αυγούστου 2010, 5:34μμ

imperium

Εικονίδιο
μέλος από: 5/8/2010
Χrisaki οτι και να κανεις αν δεν εχεις σκοπο να δωσεις ευκαιρια στο παιδι που σου συμπεριφερεται ωραια να μην παιζεις με τα αισθηματα του γιατι θα ειναι πολυ ασχημο για το παιδι αυτο αργοτερα.
Εφοσον ο αλλος που θα ηθελες εσυ περισσοτερο δεν κανει την κινηση του τοτε παρατα το το θεμα και δωσε την ευκαιρια στο παιδι που προσπαθει τουλαχιστον .
Ο αλλος που σου αρεσει περισσοτερο αν ηταν να κανει κατι μαζι σου θα το ειχε ηδη κανει πιστευω . Το να σε κοιταει εντονα δεν αλλαζει κατι στην ολη υποθεση καθως αν πραγαμτικα σε ηθελε και δε φοβοτανε κιολας θα σε εβρισκε απο κοντα και θα σου μιλαγε.
Εγω πιστευω πως πρεπει να δωσεις ευκαιρια στον πρωτο και αμα δεις οτι δεν παει καλα η υποθεση μετα απο λιγο καιρο να το διαλυσετε.
Παρ ολα αυτα μη φοβηθεις να δοκιμασεις κατι καινουριο.

Καλη εξελιξη σου ευχομαι να εχει η ολη ιστορια.
Ο φιλος σου ,Imperium.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login