Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει
Σελ. 1
Μήνυμα #63910 από Takiman στις 18 Ιουλίου 2010, 9:56πμ
μέλος από: 9/6/2010 μηνύματα: 10 0 |
Καλημέρα παιδιά και Καλές διακοπές να έχετε! Αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο πρόβλημα Απο όταν ήρθα στο χωριό μου για διακοπές.Εκεί κατάλαβα ότι μου αρέσει μια κοπέλα,γυναίκα,για την ακρίβεια αφού είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη μου.Είμαι 16 χρονων και αυτή τα διπλάσια Απο μένα.Κάπου εκεί τελοσπαντων.Θα μου πείτε πως την γνωρισα...Είμαστε συγγενείς,είναι Θεια μου για την ακρίβεια.Απλά το θέμα είναι ότι θελω να την βλεπω συνέχεια,να πηγαίνουμε παντού μαζί,ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί κάτι και μου φαίνεται λογικοτατο απλά είμαι τόσο κολλημενος που δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω!Το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσω και να μου φύγει το κόλλημα αυτό!Απλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό!Χρειάζομαι μια βοήθεια παιδιά ίσα ίσα για να μην βασανιζομαι άλλο! Υ.ΓΈχω χωρίσει με την πρώην κοπέλα μου κιολας εδώ και ένα μήνα αλλά δεν μπορώ να βρω άλλη...και επίσης δεν ξέρω τι να κάνω!!! Χρειάζομαι μια βοήθεια να ξεκολλησω γιατί δεν μπορώ άλλο και βασανιζω τον ευατο μου έτσι. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63911 από VeTeRaNoS στις 18 Ιουλίου 2010, 10:16πμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Ειναι λογικο αγορια στην εφηβεια να φαντασιωνονται με μεγαλυτερης ηλικιας γυναικες.Μην ανησυχεις.Οπως λες και μονο σου ειναι ενα κολιμα που με τον καιρο θα το ξεπερασεις.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην το σκεφτεσαι.Περα απο αυτο δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα εσυ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63912 από Takiman στις 18 Ιουλίου 2010, 10:25πμ
Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση.Καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ με όσα λες.Απλά το θέμα είναι ότι ήδη πήγαμε μαζί για μπάνιο και γενικά βγαίνουμε και έτσι κολλαω περισσότερο!Ακόμα το γεγονός ότι την βλέπω μια φορά τον χρόνο για λίγο διάστημα με ανησυχεί ιδιαιτέρως αφού όταν γυρίσω Απο διακοπές δεν θα ξέρω πραγματικά τι να κάνω αφού θα την ξαναδώ του χρόνου πάλι.Τελοσπαντων κάποια βοήθεια και συμβουλή για το τι να κάνω τώρα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63913 από VeTeRaNoS στις 18 Ιουλίου 2010, 10:40πμ
Εγω σου λεω οτι μολις γυρισεις απο τις διακοπες σε δυο μερες θα εχεις ξεχαστει...Απλα τωρα το μεγαλοποιεις γιαυτο σου φαινεται ετσι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63914 από lastske στις 18 Ιουλίου 2010, 11:45πμ
μέλος από: 16/7/2010 μηνύματα: 60 0 |
φιλε ειμαι στην ηλικια σου και ειχα παθει ακριβος το ιδιο πραγμα με την 2η ξαδερφη ηταν 26 ειχε ερθει διακοπες και κοιμοταν στο σπιτι μου και ειχα φαει σκαλομα καθησε 2 βδομαδες και το περιστατικο εγηνε πριν κανα χρονο και με το που εφηγε μου την θυμησες εσυ τωρα. αρα και εσυ με το που φυγγεις απο κει λογικα θα την ξεχασεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63921 από Doctoras στις 18 Ιουλίου 2010, 2:49μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Συμφωνω με τον Veterano.Εγω προσωπικα μια ζωη φαντασιονομαι μεγαλυτερης υλικιας κοπελες 30 και.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63924 από Takiman στις 18 Ιουλίου 2010, 3:13μμ
Παιδιά συμφωνώ σε όλα όσα λέτε,και εγώ ο ίδιος εξάλλου σας είπα ότι θέλω να ξεκολλησω γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι και το καταλαβαίνω αυτό και μου φαίνεται απολύτως λογικό!Απλά το θέμα είναι ότι μου λέει να βγαίνουμε συνέχεια και έτσι κολλαω ακόμα περισσότερο!!!Καταλαβαίνετε πιστεύω εε;Απλά τώρα τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλησω...; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63925 από Doctoras στις 18 Ιουλίου 2010, 3:46μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Eιναι παντρεμενη?Αν οχι εγω δεν θα ειχα προβλημα.Θα εβγαινα.Να ξεκολησεις τωρα δεν ξεκολας.Περνα καλα δεν θα κανεται και τιποτα μεινε στις φαντασιωσεις .Ιδια υλικια ειμαστε εξαλου καταλαβαινω.Μετα οταν θα τελειωσουν οι διακοπες .Θα μπεις σε αλλε αινιες.Τωρα θα ειναι καταπιεστικα το ξερω αλλα κοιταξε να το χαρεις.Λεγε ναι οταν σου λεει να βγειτε και πηγαινε κοντρα στα συνεσθηματα σου δες το σαν ασκηση.Σαν να βαζεις τον εαυτοσου σε μια διαδικασια προσωπικη χωρις καπιο νοημα. Δεν θα κανετε και τιποτα τονιζω κιολας.Απλα ας πουμε να νιωσεις αυτοελενχο και οτι ξερεις να ελενχεις τις ορμες σου.Και θα συ βγει καλο ακι στο μελλον αμα το αμθεις αυτο.Γιατι αυτο που σου συμβαινει δεν ειναι τιποτα.Εμενα μου συσμβαινει με τις ξαδερφες μου που ειμαστε κοντα κιολας και με την γυναικα του θειου μου. 30 και σηγουρα... Φερομαι φυσιολογικα μπορει να το διχνω καμια φορα ανεστητα αλλα το προσπερναω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63926 από Takiman στις 18 Ιουλίου 2010, 4:03μμ
Δεν είναι παντρεμένη τώρα,έχει χωρίσει με τον άντρα της και έχει ένα παιδί Μικρο που με συμπαθει πολύ.Ναι λέω να βγούμε δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά δεν μπορω να βασανιζομαι έτσι.Κρατάω τις ορμες μου,δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο!Απλά βασανιζομαι και ανταζομαι διάφορα πράγματα τα οποία δεν θα γίνουν ποτέ!Και ξαναλέω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην γίνει τίποτα και το καταλαβαίνω αυτό!Να περάσω καλά,δεν λέω το αντίθετο άλλο πως να γίνει αυτό αν βασανιζομαι συνέχεια με αυτές τις σκέψεις; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63928 από VeTeRaNoS στις 18 Ιουλίου 2010, 4:14μμ
Αφου καταλαβες τι αναρωτιεσαι;Ασε τα συναισθηματα σου για αυτην ελευθερα δεν χρειζεται να καταπιεζεσαι για κατι,δεν χαρειζεται να κανεις κατι.Απο οτι λες εχεις καταλαβει οτι δεν θα γινει τιποτα αρα ok.Χαλαρωσε και θα σου περασει trust me! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |