Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 19:31 @Θ. Κλημεντίνη
Ακόμα και σαν τελευταία ελπίδα,πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας γιατί πολύ απλά δεν γίνεται,εξάλλου το είπα και από μόνος μου πόσες φορές πιο πάνω.Απλά πιστεύω ότι αν της πω κάτι τέτοιο ίσως με καταλάβει και ενδιαφερθεί να με βοηθήσει(αν και μεταξύ μας δύσκολο μου φαίνεται)αλλά το πιο βασικό:θα ξελαφρωσω,ίσως είμαι πιο ανετος ότι της το είπα...Ισως μου φύγει ένα βάρος.Βέβαια ότι και να γίνει σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να της πω τίποτα...αλλά το θέμα είναι ότι έχει πέσει η διάθεση μου χάρη σε όλο αυτό που συμβαίνει.Πήγαμε για μπάνιο και εγώ δεν μπήκα,θέλω να πάω για καφέ μόνος μου και να κάτσω να σκεφτώ(ποτό θα πιω δηλαδή δεν έχω διάθεση για καφέ),και γενικά με έχει ρίξει ψυχολογικά η όλη ιστορία. Υ.γ. Πείτε μου κανά καλό ποτό να πιω ελαφρύ όμως εε μην με τιναξει κιόλας... Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 17:25 @Θ. Κλημεντίνη
Καταλαβαίνω ξαναλέω,αλλά τι εννοείς με την φράση άφησε τα συναισθήματα σου ελεύθερα;Να της πω δηλαδή ότι νιώθω κάπως περίεργα,ότι θέλω να την βλέπω συνέχεια;Εννοείται ότι δεν θα της πω ότι φαντασιωνομαι διάφορα,απλά θα της πω αν είναι ότι θέλω να την βλέπω συνέχεια και ότι λόγω της ηλικίας μου συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα;Δεν το θεωρώ σωστό να κάνω κάτι τέτοιο αλλά με ρωτάει αν έχω κοπέλα,της είπα ότι όχι τώρα,με ρωτάει αν βλέπω τίποτα καλό εδώ στην περιοχή που είμαστε κτλ...Να της πω λοιπόν ότι νιώθω κάπως ρε σεις...Αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό,δεν γίνεται,δεν είναι σωστό καθόλου. Τώρα το απογευμα-βράδυ μπορεί να βγούμε και αύριο επίσης... Πραγματικά είναι περίεργη η κατάσταση που βρίσκομαι και χρειάζομαι βοήθεια... Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 16:03 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είναι παντρεμένη τώρα,έχει χωρίσει με τον άντρα της και έχει ένα παιδί Μικρο που με συμπαθει πολύ.Ναι λέω να βγούμε δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά δεν μπορω να βασανιζομαι έτσι.Κρατάω τις ορμες μου,δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο!Απλά βασανιζομαι και ανταζομαι διάφορα πράγματα τα οποία δεν θα γίνουν ποτέ!Και ξαναλέω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην γίνει τίποτα και το καταλαβαίνω αυτό!Να περάσω καλά,δεν λέω το αντίθετο άλλο πως να γίνει αυτό αν βασανιζομαι συνέχεια με αυτές τις σκέψεις;
Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 15:13 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά συμφωνώ σε όλα όσα λέτε,και εγώ ο ίδιος εξάλλου σας είπα ότι θέλω να ξεκολλησω γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι και το καταλαβαίνω αυτό και μου φαίνεται απολύτως λογικό!Απλά το θέμα είναι ότι μου λέει να βγαίνουμε συνέχεια και έτσι κολλαω ακόμα περισσότερο!!!Καταλαβαίνετε πιστεύω εε;Απλά τώρα τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλησω...;
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 10:25 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση.Καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ με όσα λες.Απλά το θέμα είναι ότι ήδη πήγαμε μαζί για μπάνιο και γενικά βγαίνουμε και έτσι κολλαω περισσότερο!Ακόμα το γεγονός ότι την βλέπω μια φορά τον χρόνο για λίγο διάστημα με ανησυχεί ιδιαιτέρως αφού όταν γυρίσω Απο διακοπές δεν θα ξέρω πραγματικά τι να κάνω αφού θα την ξαναδώ του χρόνου πάλι.Τελοσπαντων κάποια βοήθεια και συμβουλή για το τι να κάνω τώρα;
Μήνυμα στις 18/7/2010 στις 09:56 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα παιδιά και Καλές διακοπές να έχετε! Αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο πρόβλημα Απο όταν ήρθα στο χωριό μου για διακοπές.Εκεί κατάλαβα ότι μου αρέσει μια κοπέλα,γυναίκα,για την ακρίβεια αφού είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη μου.Είμαι 16 χρονων και αυτή τα διπλάσια Απο μένα.Κάπου εκεί τελοσπαντων.Θα μου πείτε πως την γνωρισα...Είμαστε συγγενείς,είναι Θεια μου για την ακρίβεια.Απλά το θέμα είναι ότι θελω να την βλεπω συνέχεια,να πηγαίνουμε παντού μαζί,ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί κάτι και μου φαίνεται λογικοτατο απλά είμαι τόσο κολλημενος που δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω!Το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσω και να μου φύγει το κόλλημα αυτό!Απλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό!Χρειάζομαι μια βοήθεια παιδιά ίσα ίσα για να μην βασανιζομαι άλλο! Υ.ΓΈχω χωρίσει με την πρώην κοπέλα μου κιολας εδώ και ένα μήνα αλλά δεν μπορώ να βρω άλλη...και επίσης δεν ξέρω τι να κάνω!!! Χρειάζομαι μια βοήθεια να ξεκολλησω γιατί δεν μπορώ άλλο και βασανιζω τον ευατο μου έτσι. Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα! Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα μεμεγαλύτερηπου δεν λέει να φύγει
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 16:09 @Sex
Καλησπέρα. θέλω μια βοήθεια το συντομοτεροσε ένα θέμα.σε 3 ώρες πρόκειται να βρεθώ με την κοπέλα μου η οποία θέλει να μου πάρει πιπα.και εγώ θελω αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.ντρέπομαι να της δείξω τον πουτσο μου.δεν ξέρω τι έχω πάθει ενώ θέλω ντρέπομαι πολύ και νιώθω λίγο περίεργα.τον έχω σχεδόν ξυρισμενο ,τώρα βγαίνουν οι τρίχες πάλι και δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει όταν το δει.επίσης έχω μια ελιά πάνω δεξιά από τις τρίχες που φαίνεται και με κάνει να έχω άγχος. Τι μπορώ να κάνω ρε μάγκες;καμια ιδέα;γρηγρα όμως σε 3 ώρες θα βρεθούμε! Πήγαινε στο θέμα: Σε 3 ώρες βρισκόμαστε,μεγάλο πρόβλημα!
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 16:28 @Sex
οκ να τις ξυριζω και μεχρι τωρα αυτο κανω,αλλα οσο πανε δεν θα επεκτεινονται και σε αλλα σημεια?οταν εννοω οτι εχουνε επεκταθει τωρα εννοω πως εχουν οι γυναικες στο μπικινι?εκει εχουν φτασει και δεν μου αρεσει αυτο.πως αλλιως μπορω να ξυριζομαι?και πως μπορω να απαλλαγω απο τις νεες τριχες που εχουν επεκταθει?
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα και προβληματα
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 16:08 @Sex
καλησπερα. ειμαι εντελως καινουριος στο φορουμ και εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα να ακουσω τις συμβουλες σας,και απο αγορια και απο κοριτσια. ξυριζω το πεος μου εδω και 5 μηνες περιπου και εχω ενα προβληματακι...εχουν απλωθει οι τριχες εκει που δεν ειχα πριν.ας πουμε στην αρχη ειχα μονο πανω απο το πεος και λιγο γυρω γυρω τωρα εχω και δεξια και αριστερα απο το πανω μερος.κατι σαν μισοφεγγαρο που πιανει ολη την πανω μερια.το σχημα δηλαδη ετσι μοιαζει.ξυριζομαι με ξυραφακι και αυτο μαλλον φταει.τι μπορω να κανω για να φυγουν αυτες οι τριχες απο εκει πλαγια?καποια αλλη μεθοδος εκτος απο ξυραφακι?εσεις οι υπολοιποι και οι υπολοιπες που ξυριζεστε εκει κατω πως το κανετε? ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα και προβληματα |