Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Οι παίζοντες το πουλάκιν τους, δεν πάνε στον Παράδεισον (αν δεν μου δείξουν ιδιαιτέρως πώς το κάνουν).
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Την θελω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63681 από Nick1994 στις 14 Ιουλίου 2010, 3:30πμ

Nick1994

Εικονίδιο
μέλος από: 14/7/2010
Γεια σας ειμαι 16 χρονών. Το λοιπον θελω μια πρωην συμμαθήτρια μου, είχαμε μιλιση και πιο πριν και αυτη ελεγε διαφορα επειδη ημαστε συμμαθητές και και και... Και πριν λιγο καιρο ξαναμιλισαμε και μου ειπεν πως δεν κανει για αυτα και πως θελει να μινει ελευθερη και οτι το συνήθισε.Τι να κανω μου εχει γυρισει να ειμαι χωρις κοπελα. Πυστευετε οτι μου πεζει την δυσκολη? Η μηπως τα ελεγε ετσι επιδη δεν θελει σχεση?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63682 από comper στις 14 Ιουλίου 2010, 4:18πμ

comper

μέλος από: 3/7/2010
φιλαρακι εγω πιστευο πως δν θελει σχεση τωρα αν ειναι απλα επειδη δεν εχεις κοπελα βρες μια ακυρη και κανε οτι θες μαζι τις αν ειναι για αυτο μονο τωρα αν την αγαπας παει αλλου το πραμα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63694 από Doctoras στις 14 Ιουλίου 2010, 11:49πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εγω πιστευω πως απλα δεν σε θελει και ντεπετε να στο πει.Αλλα δεν στο λεει στα ισα γιατι θελει κιολας να ξερει οτι την κινηγας.Αν διξει αδιαφορια και κανεις κατι με μια αλλη πολυ πυθανων να ξενερωσει και να αρχηζει αν σου μιλαει και ισως να κανετε κατι.Παντος εγω θα σου προτεινα πιο απλα γραψιμο τωρα .Κανε την ζωη σου κρατα μια μικρη ελαχιστει επαφη γιατι στο κοντινο μελλον δεν ξερεις τι μπορει να γινει
ετσι ξαφνικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63750 από AggelosTuDromu στις 15 Ιουλίου 2010, 12:09πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
η ζωη δεν τελειωνει σε μια γυναικα...αν θες να την τσεκαρεις φτιαξτα μαιμου κ δες τις κινισης της
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login