μπερδεμα...πφφ
Σελ. 1
Μήνυμα #63414 από anta1993 στις 05 Ιουλίου 2010, 6:43μμ
μέλος από: 5/7/2010 μηνύματα: 12 0 |
λοιπον....παιδια...θελω βοηθεια...!! θελω ενα παιδι παρα πολυ..ειναι 17 οπως και εγω... τα ειχαμε..μεναμε μακρια..ερχεται συχνα εδω που μενω... αλλα οι φιλες του...του ειπανε η εμενα οι αυτες...!! χωρισαμε, τσακωθηκαμε αγρια... μετα απο λιγο καιρο δεν τν ειχα ξεπερασει γυριζει με ρωταει αν τν αγαπουσα.. του ειπα ναι..οπως ειπε και εκεινος εξαλλου δν μπορω να πω ψεμματα ...αλλα τν αλλη μερα ειπε πως μαγαπουσε φιλικααα..!!!! οταν βρεθηκαμε απο κοντα δεν τν κοιτουσα στα ματια μην καταλαβει πως τν εβλεπα αλλιωσ γτ ειχα αποφασισει να τν εχω διπλα μου εστω φιλικα...ελα ομως που ολοι καταλαβαν οταν τελικα απο πολλα σκουντιγματα μετα σηκωσα τα ματια μ...και σκαλωσε!! εμεινε εκει... αλλα δεν κανει τιποτα!!φοβαται μι χασει τισ φιλες του...ειναι απο παιδια μαζι..εγω τωρα τι να κανω? και τι φιλες ειναι αυτεσ που εχει? και με πιανουν ολοι και μ λενε ποσο χαλια ειναι...τι λετε να κανω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63416 από Doctoras στις 05 Ιουλίου 2010, 7:08μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Προσπαθησαι να τον ξεπερασεις την ζωη σου δυσκολη κανεις.Σηγουρα θα υπαρχει και καποιος καλυτερος απλα ισως θελει λιγο ψαξιμο.Και με το καταλληλο ξεχνας εναν ερωτα πανευκολα (τι ερωτα καψουρα βασικα.) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63417 από VeTeRaNoS στις 05 Ιουλίου 2010, 7:57μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Δεν καταλαβαινω γιατι να χασει τις φιλες του? Τελος παντων,αφου ειχε να διαλεξει και διαλεξε τις φιλες του αστον.17 χρονον κοπελα και να κολλας σε εναν?ξέρεις ποσους εχεις να γνωρισεις ακομα στην ζωη σου...ξεπερασε τον και παμε για αλλα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63419 από anta1993 στις 05 Ιουλίου 2010, 8:08μμ
γιατι τσακωθηκα με αυτες..και δν με γουσταρουν... και δεν διαλεξε.... απλα μας κανουνε και τους δυο χαλια... και οι δυο μας προχορισαμε...νομιζαμε.. απλα οταν ξαναβλεπομαστε.......καταλαβαινετε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63420 από an8h στις 05 Ιουλίου 2010, 8:09μμ
μέλος από: 20/4/2010 μηνύματα: 43 0 |
εισαι σιγουρη οτι οι φιλες του ειναι το προβλημμα?? θελω να πω συνηθως οταν ειμαστε σε μια δυσκολη κατασταση βαζουμε μπροστα τους αλλους .. δεν το πολυ πιστευω οτι οι φιλλες του του ειπαν ή την χωριζεις ή σταματαμε να μιλαμε μηπως της ζηλευες που περναγαν πολυ χρονο με το αγορι σου και εκεινος το καταλαβε και προτειμησε εκεινες?? 'η υπαρχει κατι αλλο στην μεση που πιθανοτατα δεν σου εχει πει?! παντως μην χαλιεσαι συμφωνω με τα παιδια ...17 εισαι ακομα καποιον θα βρεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #63422 από an8h στις 05 Ιουλίου 2010, 8:18μμ
Αποδεκτή απάντηση
αν πραγματικα τον καναν χαλια δεν θα ηταν φιλες του απο μικρα παιδια που ειπες στην αρχη...και για ποιο πραγμα τσακωθηκες μαζι τους?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63425 από anta1993 στις 05 Ιουλίου 2010, 9:04μμ
ναι αυτες... ο λογος ειναι γελειος... ηταν λεσβιες...απλα δεν δεχτηκα να γινω και εγω.. και για να μη βγει παραεξω κανουν ολο αυτο... εκεινος ξερει πως δν θελουν το καλο του... απλα δεν θα εχει αλλη παρεα εδω... και αν δεν με ηθελε γτ ασχολειται ακομα μαζι μου? και το αλλο θεμα...του χρονου παω αθηνα να σπουδασω...στν περιοχη που μενει...τυχη? ατυχια? και οτν τ εμαθε χατηκε...οποτε και να θελω δεν μπορω να τν ξεχασω....-.- |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63426 από anta1993 στις 05 Ιουλίου 2010, 9:08μμ
οσο για τ ζηλια...εχω χασει πολλα εξαιτιασ της.. και δεν ζηλεθω πλεον..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63430 από an8h στις 05 Ιουλίου 2010, 9:49μμ
νομιζω πως πρεπει να του μιλησεις ανοιχτα ... ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις γιατι αν απλα προσπαθησεις να τον ξεπερασεις θα σου μεινει σαν αποθυμενο .. αυτο το '' αν ..'' θα μεινει και θα σε βασανιζει...! δεν εχεισ να χασεις κατι μιλοντας του ακομα και αν σε απορριψει τουλαχιστον θα σου φειγει ενα βαρος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |