Ερωτας απο το πουθενα και χυλοπιτα
Σελ. 1
Μήνυμα #63345 από comper στις 03 Ιουλίου 2010, 4:53πμ
γεια παιδια λοιπον μπαινο στο ψητο καθως γυρνουσα απο το σχολειο και οπως παντα σταματαο σε ενα τυροπιταδικο οπως και παρα πολλα σχολεια<προλογοσ> μια μερα ειδα οτι με κοιταζει μια κοπελα επιμονα εε..λεω μαλλον καποιον αλλον θα κοιταζει αλλα ομωσ περνουσαν οι μερεσ και συνεχεια κοιταζε και πηγαινε απεναντι σε ενα περιπτερο και καθοταν με κατι φιλες της και με κοιταζε και επειδη νομιζα οτι ειχα παραισθησεις ρωτησα και φιλες φιλους και τελικα το καταλαβαν και αυτοι τεσπα δηλαδη με το που βρισκοταν σε μια αποσταση κοιταζε αφου ειχα δει κατατυχη με τραβαγε βιντεο μια μερα που καθομουν και κοιταζα το απειρο.... εε με τον καιρο αρχιζε να μου αρεσει και περασαν οι μερεσ κοιταζομασταν και οταν προσπαθουσα να τησ μιλησω απο facebook γιατι καποιεσ φιλεσ τισ κανουν παρεα με κατι γνωστεσ και δν εχω ορεξη για κοροιδιες και αυτη δν μου μιλαγε τεσπα μια μερα μου μιλησε και επιασα συζητηση και της ζητησα καμια μερα να βγουμε και μ ειπε οτι δν βγενει με αγνοστους και οτι τησ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΟΣ!!! εκει εμεινα οπωσ και οι φιλοι μου και ερχομαι και ρωταο μηπως το εκανε επιτιδεσ ...μηπως παραηταν αποτομο αυτο που της ειπα?? π.ς ακομα οταν πηγαινω σε εναν στιβο εδω που μαζευονται παιδια και ειναι εκει με κοιταζει μαλιστα ειχε παει και μια φιλη τησ μολισ με ειδε πηγε να την φωναξει και αυτη ηρθε χιλια σορρυ που ειναι μεγαλο αλλα τα ειπα ολα για να μην ρωτατε δειξτε ελεος ερωτευμενος ειμαι απο το πουθενα ....αα και ειμαι 15 | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63346 από Doctoras στις 03 Ιουλίου 2010, 9:20πμ
Τρεις εξηγησεις πυθανες... 1)Σε γουσταρει μια απο τις φιλες τις που καθονται μαζι και εσει επικεντρωνεσαι σε αυτην επιδη σου αρεσει. 2)Σε κοροιδευουν ολλες μαζι γιατι ισως να βρισκουν κατι αστειο πανω σου.(λιγο τραβηγμενο δεν νομιζω να ισχυει αυτο). 3)Ειναι τρελα ερωτευμενη για αυτο σε τραβηξε βινετο για να σε βλεπει,απλα ειναι ντροπαλη για αυτο σε κοιταει με φιλες της συνεχια. Παγωσε στην ιδεα οτι με την πρωτη της ζητησες να βγειτε και δεν ηθελε να φανει οτι ειναι ευκολη και ντροπαλη για αυτο σου ειπε οχι μεσα απο το facebook και σου ειπε της αρεσει αλλον επιδη καταλαβε οτι καρφωθηκε κοιταζοντας σε και νομιζει οτι την εχεις δεδομαινει οτι σε γουσταρει. Ελπιζω φιλε να ειναι το τριτο.Αμα ειναι το τριτο σε καμια περριπτωση δεν πρεπειε να την κανεις να ζηλεψει μιλωντας με αλλες για να της καιντρισεις το ενδιαφερων γιατι θα στεναχωρεθει και δεν θα σε θελει πρεπει να την πλησιασεις πρωτα σαν φιλη και μετα στην πορια να της το πεις.Θα σου προτεινα να πεις σε γνωστους σας να βγειτε ολοι μαζι να διασκεδασεται αλλαζεται τηλεφωνα ,μιλατε σαν φιλοι για καμια βδομαδα και μετα τα φτιαχνετε.Εγω φετος καπως ετσι τα εφτιαξα με μια δυο χρονια μικροτερη μου οπου στην αρχη ηταν ντροπαλη.Οταν εκανα γρηγορες κινησεις (πριν κανουμε σχεση) μεσο του μσν που μιλαγαμε μου ελεγε οτι μην το παω αλου γιατι ειμαστε μονο καλη φιλοι και τοτε καποιο διαστημα με αποφευγε στο σχολειο.Δεν τα εχω πια με αυτην απλα σου λεω επηδη ειναι ντροπαλη θελει φιλικα να δει τον χαρακτηρα σου τετια πραγματα... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63348 από VeTeRaNoS στις 03 Ιουλίου 2010, 9:28πμ
![]() |
E νταξει ξερεις ποσα "κοιταγματα"θα υπαρξουν στην ζωη σου?Και που σε κοιταει δεν σημαινει ντε και καλα οτι σε γουσταρει αλλα δεν αποκλειεται κιολας... Τωρα πρωτη φορα μιλαγατε και να της πεις να βγειτε μπορει να ντραπηκε και να απαντησε ετσι Γιαυτο οταν την ξαναδεις να την πλησιασεις να μιλησετε ετσι και αλλιως ειστε γνωστοι.Κάθε φορα που την βλεπεις να της λες τουλαχιστον ενα γεια να γνωριστειτε πτωτα καλυτερα και μετα να της ζητησεις κατι παραπανω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63352 από m@ria στις 03 Ιουλίου 2010, 11:30πμ
![]() |
το 3ο είναι σίγουρα!!!απο τη συμπεριφορά της με αυτά που περιέγραψες είναι το πιό πιθανό!!!καλή επιτυχία! ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63353 από comper στις 03 Ιουλίου 2010, 3:05μμ
παιδια ευχαριστω για τισ απαντησεις σας ;) και εγω θελω να πιστευω οτι ειναι το 3ο ειδη εχο δοκιμασει για μπανιο και περιμενω απαντηση εκει θα <<μαρσαρω>> | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63367 από Pelvic_Thrust στις 03 Ιουλίου 2010, 9:14μμ
![]() |
Το 3ο .. το μακρυτερο ahahaa jk Σοβαρα τωρα.. το 3ο ειναι κατα την αποψη μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63378 από Doctoras στις 03 Ιουλίου 2010, 11:16μμ
Καλα παιδια μπορει και να μην ειναι τιποτα απο αυτα 1,2,3 . Και να ειναι κατι που δεν παει καν το μυαλο μας. Δεν εχετε ακουσει την παριμια που λεει αβυσος το μ... της γυναικας? Αυτο ισχυει για της κοπελες εκτως του φορουμ (να τα χουμε καλα με ολους οπως υποθηκε σε ενα post)χεχεχε. Απο την πλακα περα ,ετσι ειναι.Αμα δεκτη θα ειναι καλο.Γιατι αυτο που ξερω ειναι απο την στιγμη που μια κοπελα εστω και ελαχιστα ασχολειτε μαζι σου σημενει οτι κατι ,καπου μεσα της της κανει κατι κλικ..(οχι του ποντικιου το κλικ παντος) κατι της κεντριζει το ενδιαφερον.Νομιζω με επιασες.Υπομονη και καλη τυχη. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63382 από Pelvic_Thrust στις 03 Ιουλίου 2010, 11:44μμ
![]() |
Αναφερεσε σ'αυτον που εφαγε ban με το καλημερα ? lool Οσο για το τελευταιο, εχεις απολυτο δικιο.. Εαν καποιος ασχολειται μαζι σου αραγε κατι νιωθει για σενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63385 από Doctoras στις 04 Ιουλίου 2010, 10:34πμ
Ναι εκει αναφερομαι... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63483 από comper στις 07 Ιουλίου 2010, 10:12πμ
απο μου λένε κάτι παιδιά τελικά αυτή τα έχει με άλλον αλλά κάθε φορά που βρισκόμαστε σε πεδιο <<βολης>> αυτη κοιταζει και οι φιλες τις εχουν γινει ενα πραμα κολιτσιδα επειδη παω σε κατι προπονησεις π εχω να σου και αυτες εκει και μια φορα π πηγα στο σπιτι ενως φιλου μ ειπε οτι λεγαν για εμενα αλλα λεω να μην το προσπαθησω αλλο τι λετε? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |