Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 22:28 @Sex
η lopez δεν ξέρω για παλιότερα αλλά ειδικά τώρα που έχει μεγαλώσει έχει γίνει χάλια...πατα στις εικονες tou google: jennifer lopez cellulite να δείς πως είναι τώρα και μην κοιτάς τις επαγγελματικές φωτογραφίες που έχουν κάνει φώτοσοπ...
Πήγαινε στο θέμα: Best Celebrity Ass Ever
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 22:15 @Sex
γιατι δεν κάνεις τεστ?δεν χρειαζεται να πας στο γιατρο,και το τεστ κανει την δουλειά του!!!
Πήγαινε στο θέμα: εγκυος???
Μήνυμα στις 23/6/2011 στις 13:49 @Θ. Κλημεντίνη
κακώς!έπρεπε να τη διδάσκουν και στα σχολεία! Πήγαινε στο θέμα: Θέμαααααααα...
Μήνυμα στις 23/6/2011 στις 13:47 @Διάφορα
δεν είναι περίεργο,απο την επιθυμία σου είναι! Πήγαινε στο θέμα: ονειρο
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 15:26 @Διάφορα
φαίνεται,σε έχει γεμίσει κραγιόν... στο θέμα μας τώρα,τα όνειρα συνήθως δεν είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε αλλά κάτι σαν ερμηνείες της ψυχολογίας μας,μήπως θες πολύ να φιλήσεις ένα κορίτσι?γιατί αν θέλεις κάτι πολύ και το βλέπεις και στον ύπνο σου δεν σημαίνει κάτι,είναι επειδή το σκέφτεσαι! Πήγαινε στο θέμα: ονειρο
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 10:38 @Θ. Κλημεντίνη
μου θυμίζει την ιστορία με την καραμελίτσα αν την έχεις ακουστά... Πήγαινε στο θέμα: Θέμαααααααα...
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 20:39 @Sex
εννοείς ότι σου άρεσε ο ξάρερφός σου και η ξαδερφή σου???ή οτι αρεσόντουσαν ταυτόχρονα γιατί δεν κατάλαβα :Ρ Πήγαινε στο θέμα: Θεια
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 20:55 @Διάφορα
αυτό το θέμα όμως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ...
Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???*
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 20:26 @Διάφορα
αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αστρική προβολή,η αστρική προβολή είναι τελείως διαφορετικό πράγμα και συνήθως γίνεται συνειδητά... btw το παθαινει το ποντίκι του υπολογιστή μου καμιά φορά
Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???* |