6 μηνες μαρεσει
Σελ. 1
Μήνυμα #63237 από Darkfieras στις 01 Ιουλίου 2010, 3:56μμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
ενας φιλος μου μου ειχε γνωρισει μια κοπελα εδω την ξερω 6 μηνες και τους 6 μου αρεσει τρελα και μπορω να πω οτι τιν αγαπαω... αυτη δεν διχνει ενδιαφερον αλλα βρικα τροπο να μου πει το ναι... τελος παντον πως να την κανω να με αγαπισει και αυτι? προτινετε κατι?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63242 από Darkfieras στις 01 Ιουλίου 2010, 4:38μμ
δεν νομιζω να αρκει μονο αυτο :( μου αρεσει τρελα και θελω να την κανω να με αγαπισει ωστε να μη θελει να χωρισουμε (αν τα φτιαξουμε) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63259 από m@ria στις 01 Ιουλίου 2010, 5:49μμ
![]() |
δείξτης οτι τη νιάζεσαι,οτι την προσέχεις και γενικά οτι την αγαπάς,είναι πολύ όμορφη εμφανισιακά?ρωτάω γιατί συνήθως τα πολύ όμορφα κορίτσια μεγαλοπιάνοντε και ψάχνουν το τέλειο,εμφανισιακά δείχνει να της αρέσεις?αν είναι έτσι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την πλησιάσεις ή ακόμα και να της μιλήσεις για ότι αισθάνεσαι,τι ηλικία έχεις και τι η κοπέλα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63281 από Doctoras στις 01 Ιουλίου 2010, 6:55μμ
Και ομως φιλε αυτο ειναι.Τι προτιμας δηλαδη να υποδιθεις καποιον αλλον? Ποσο θα ντεξεις ενα δυο μηνες?Μετα θα βγει ο πραγματικος σου εαυτος . Καλυτερα εξαρχης να κανεις καποιον να του αρεσεις για αυτο που εισε παρα να εισε καποιος αλλος.Τωρα αν θες απλα να περασεται καλα για καμια βδομαδουλα αντε ενα μηνα μπορεις να την φλομωσεις στα ψεματα αλλαζει τοτε,αλλα αν την αγαπας και θες συναισθημα ο πραγματικος σου ευτος ειναι το καλυτερο σου οπλο. 1)Καλοπεραση,σεξ,πλακα,για να ριξεις καποια αλλη(με ζηλια)=λες ψεματακια,αλλος εαυτος ,ψεματαρες 2)αγαπη,συνεσθημα,αφωσιοση,=πραγματικος ευατος,υπομονη. Για αυτο διαφερη το σαγαπω απο το μαρεσεις. Σκεψου αν την αγαπας η απλα σου αρεσει και πραξε αναλογα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63282 από VeTeRaNoS στις 01 Ιουλίου 2010, 7:04μμ
![]() |
Τρεια ειναι τα βασικα που θελουν οι γυναικες: 1.να την κανεις να νιωθει μοναδικη 2.ειλικρινεια 3.χιουμορ Κοιτα να περνας ευχαριστες στιγμες μαζι της,να εισαι αληθινος,να της δειχνεις ποσο την αγαπας και να της το λες καθε μερα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63356 από Darkfieras στις 03 Ιουλίου 2010, 5:02μμ
πως να τιν κανω να νιοθει μοναδικη? ξερετε δεν ειμαι εμπιρος απο σχεσεις... γιατι δεν ειχα πολλες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63371 από Darkfieras στις 03 Ιουλίου 2010, 10:10μμ
και κατι αλλο μια αλλη κοπελα με αγαπαει αλλα εγω οχι αγαπαω αυτη που τα εχω τωρα πως να της το πω?? οσο νανε δεν ειναι και ευκολο! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63374 από VeTeRaNoS στις 03 Ιουλίου 2010, 10:44μμ
![]() |
Εσυ εισαι καψουρης μαζι της εσυ ξερεις πως να την κανεις να νιωσει μοναδικη... Τωρα για την αλλη κοπελα που λες δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα αλλα να της το δειξεις,να της μιλας με φιλικο τονο και να μην της δινεις θαρρος για τιποτα παραπανω αλλωστε αυτη δεν ξερει οτι εχεις αλλη σχεση? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63375 από Darkfieras στις 03 Ιουλίου 2010, 10:49μμ
οχι δεν το ξερει δεν της το εχω πει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |