πως να το χειριστω?
Σελ. 1
Μήνυμα #61086 από pagwtaki στις 08 Μαΐου 2010, 10:52μμ
![]() |
καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου πειτε την γνωμη σας στο παρακατω θεμα: προ λιγων εβδομαδων βρεθηκα στο σπιτι μιας φιλης μου οπου ειχαν οι δικοι της κοσμο και ειχε πει και σε δικο της κοσμο. Ηρθε λοιπον ενας φιλος της με τους δικους του μαζι επειδη ειναι οικογενειακοι φιλοι, ενα ψηλο ωραιο παιδι 34 ετων με το που τον ειδα επαθα, πολυ καλη περιπτωση και απο τις καλυτερες που εχω συναντησει τελευταια. Κουβεντιαζαμε ολοι μαζι δεν ημαστε πολλοι 5 ατομα σε ενα τραπεζι δικο μας. Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ολο το βραδυ, καποια στιγμη η κοπελα τον ρωταει εισαι ακομα με την κοπελα που ησουν (αυτος ελειπε αρκετα χρονια εξωτερικο) και απαντησε πολυ φειδωλα ναι ναι περιπου,φυσικα δεν ανταλλαξαμε καποιο τηλ η κατι εκεινη την ωρα που φευγαμε εφευγε με τους δικους του, αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να τον ξαναδω και δε ξερω τελικα και τι σημαινε η απαντηση που εδωσε, στο facebook ντρεπομαι να τον κανω add και το θεωρω και βλακεια δεν ειμαστε παιδια αλλα, δεν ειπα κατι στη φιλη μου γιατι δεν εχουμε βρεθει να συζητησουμε τετοια θεματα αλλα απο οσο ξερω δεν ειναι και κολλητοι ωστε να τον παρει ετσι ξαφνικα για να βγουμε ολοι μαζι και θα φανει και στημενο,αλλη βεβαια στη θεση μου θα ειχε παρει και τηλ και τα παντα αλλα εγω κολλαω σε κατι τετοια και απο τη στιγμη που εδωσε και αυτη την απαντηση θα ηταν χαζομαρα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #61087 από ftoufoo στις 08 Μαΐου 2010, 11:06μμ
![]() μηνύματα: 60 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηκάνε τη πρώτη κίνηση και πέταξε του το μπαλάκι (πχ στείλε του μήνυμα μέσω facebook και πρότεινέ του να τα ξαναπείτε). Άσε το μετά σε αυτόν. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61092 από pagwtaki στις 08 Μαΐου 2010, 11:35μμ
![]() |
απλα εκει που κολλαω ειναι οτι υποτιθεται οτι ακουσα οτι ειναι περιπου ακομα με την κοπελα αρα δεν ειναι λιγο τραβηγμενο? μηπως απλα να τον κανω add στο facebook και να δω τι θα κανει εκεινος, αχ γιατι αυτοι που θελουμε δεν μπορουμε ευκολα να τους εχουμε και αυτοι που δε θελουμε κανουν τα παντα???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61094 από ftoufoo στις 08 Μαΐου 2010, 11:44μμ
εγώ λέω να μπεις κατευθείαν στο ψητό. Πέρασες καλά και θα ήθελες να τα ξαπείτε. Τι πιο απλό και ευθές; Άσε αυτόν να προτείνει το που, το πότε και το αν θα υπάρχουν και άλλοι παρέα. Αν πραγματικά υπάρχει κάτι σοβαρό με τη κοπέλα του, δεν θα ανταποκριθεί αυτός. Ακόμα και να μην ανταποκριθεί, το θεωρώ καλύτερο το να κάνεις κάτι, γιατί αν δεν κάνεις θα μείνεις με την απορία (που είναι χειρότερη και από μια απόρριψη). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61095 από pagwtaki στις 08 Μαΐου 2010, 11:52μμ
![]() |
εχεις δικιο ισως να τον κανω add στο facebook ειναι ισως ενα βημα πριν τελικα κανονιστει να ξαναβρεθουμε, απλα το θεωρω παιδιαστικο λιγο δηλαδη αν δεν υπηρχε το facebook τι θα καναμε? και δε ξερω και κατα ποσο ασχολειται και με το facebook εχει προφιλ το εχω δει εχουμε και 3 κοινους φιλους και αυτος εχει παρα πολλους φιλους αλλα τωρα που ειναι εδω και πνιγεται στη δουλεια μπορει να μην πολυασχολειται και να αργησει να δει το friend request και εγω να νομιζω οτι απλα δεν με εκανε accept |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61099 από ftoufoo στις 09 Μαΐου 2010, 12:21πμ
τότε στείλε του και ένα μήνυμα μαζί με το request ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61101 από bluebird στις 09 Μαΐου 2010, 12:23πμ
![]() |
αν ημουν στην θεση σου δεν θα εκανα κινηση μεσω facebook. αν οχι παιδιαστικο θα μου φαινοταν μαλλον.. απελπισμενο. καλυτερα να ελεγες στην φιλη σου να κανονισει μια αλλη συναντηση, ας ειναι και με μια πιο μεγαλη παρεα, αν φοβασαι οτι θα φανει στημενο. εξαλλου τι σε πειραζει αν φανει οτι τον γουσταρεις, αφου αυτη ειναι η αληθεια; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61105 από pagwtaki στις 09 Μαΐου 2010, 12:55πμ
![]() |
τελικα εγιναν φιλοι με την φιλη μου στο facebook και επειδη το ειδα απο τις ενημερωσεις τον εκανα και εγω add στο καπακι και οτι γινει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62943 από pagwtaki στις 20 Ιουνίου 2010, 1:20μμ
![]() |
παιδια εχω πεσει μαλλον σε περιπτωση δεν μπορω να το εξηγησω με τιποτα αυτο που συμβαινει, τελικα οπως ειχα γραψει τον εκανα add βεβαια ειχε περασει αρκετος καιρος και δεν εστειλα μηνυμα μαζι, το request ηταν καποιες εβδομαδες pending καποια στιγμη μου εμφανιζονταν και καποιες ενημερωσεις για αυτον στην αρχικη σελιδα οτι εγινε φιλος με τον ταδε την ταδε και σημειωτεον εχει 450 φιλους δεν εχει 80 να πεις κανει accept μονο φιλους που ξερει καλα, αφου λοιπον εβλεπα τις ενημερωσεις και οτι εμενα δεν με εκανε τελικα accept αλλα ουτε ignore ισως λογω του οτι υπαρχουν κοινοι φιλοι αποφασισα πριν λιγες μερες να στειλω ενα μηνυμα σε περιπτωση που δεν ειχε καταλαβει ποια ειμαι γιατι μου εχει συμβει και εμενα του ειπα λοιπον οτι ημαστε μαζι εκεινο το βραδυ και οτι τον εκανα add επειδη εγινε φιλος με την αλλη φιλη μας και μου ειχε ερθει και στα suggestions ωστε να καταλαβει αλλα ακομα pending το request και ειδα οτι παλι εχει μπει γιατι εγινε φιλος με καποια κοπελα, πραγματικα δε μπορω να το εξηγησω ημαστε ενα ολοκληρο βραδυ μαζι σε σπιτι κοινων φιλων με τους οποιους ειναι και οικογενειακοι φιλοι, και ουτε φανηκε να με αντιπαθησε ισα ισα, και μπορει καποια μερα να βρεθουμε παλι και με γειωνει ετσι? και ξερω οτι ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι και με τροπους οπως εδειξε εκεινο το βραδυ, καταρχην και με την κοπελα να ειναι ειναι σιγουρα ελαχιστο διαστημα αυτο το ξερω αλλα περα απο αυτο δε σημαινει και κατι επειδη τον εκανα add και accept να με κανει τιποτα δεν σημαινει κακο ειναι δηλαδη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62953 από Doctoras στις 20 Ιουνίου 2010, 7:40μμ
Οχι βεβαια μην εισε τρελη ακι εββαια δεν θα το κανεις add στο fb. Απλα και ωραια θα του στειλεις ενα μυνημα μεσο αυτου τονιζω χωρις να τον κανεις αdd και πες του οτι τεριαζεται εχετε κοινα και οτι θα ηθελες να ξαβγεις μαζι του.Τωρα το αν θελει θα το διαπιστωσης αν αυτος σε κανει add.Μην το κανεις εσυ γιατι θα σε περαση για λιγουρα.Κοιτα σου μιλισα λιγο σκληρα και sory αλλα αυτη ειναι η αληθεια. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |