Μήνυμα στις 9/11/2010 στις 20:10 @Θ. Κλημεντίνη
ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
Πήγαινε στο θέμα: ενδιαφερεται?
Μήνυμα στις 4/11/2010 στις 00:21 @Θ. Κλημεντίνη
μα δεν επικοινωνουμε απο το facebook και ουτε ασχολουμαι γενικα με το facebook δεν μπαινω συχνα, απλα ηταν ο μονος τροπος να του επικοινωνησω αυτο που σκεφτομουν δεν περιμενα να υπαρξει συνεχεια μεσω facebook ουτε εγω θα το ηθελα
Πήγαινε στο θέμα: ενδιαφερεται?
Μήνυμα στις 3/11/2010 στις 22:44 @Θ. Κλημεντίνη
μου αρεσει καποιος,μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα,βρεθηκαμε σε ενα τραπεζι με κοινους φιλους ηταν μονος του αλλα στην ουσια γενικα τοτε ειχε σχεση, ετυχε απλα εκεινο το βραδυ να ειναι μονος.Τοτε δεν μιλησαμε ιδιαιτερα δεν κρατησε και πολυ η βραδυα ημαστε και με τους αλλους μαζι. Μετα απο καποιο διαστημα τον πετυχα τυχαια καπου ηταν βεβαια με την κοπελα αλλα μιλησαμε λιγο ομως σαφως δε μπορουσα να εχω ελπιδες και να κολλαω καπου απο τη στιγμη που ο αλλος ηταν αλλου.Μετα απο 2 μηνες χωρισε το εμαθα απο το facebook και εστειλα ενα μηνυμα που εδινα το πρασινο φως στην ουσια, το θεμα ειναι βεβαια και ο αλλος σε τι φαση ηταν εκεινη τη στιγμη επειδη προφανως μολις ειχε χωρισει, δεν ειπε κατι σε αυτο που εστειλα απλα μου εστειλε ευχες για τα γεννεθλια μου. προ λιγων ημερων λοιπον βρεθηκα στο χωρο που εργαζεται ειχα πει ομως οτι θα τον δω μονο τυχαια δε θα πηγαινα επι τουτου,αυτος χαρηκε πολυ που με ειδε και επι τοπου μου ειπε οτι θα παρει το αλλο ζευγαρι τηλ να κανονισουμε να βγουμε, να σημειωσω οτι αυτους εχει να τους δει 5 μηνες δεν κανουν ιδιαιτερη παρεα απλα ειναι οι μονοι κοινοι φιλοι που εχουμε και σε αυτους ειχαμε γνωριστει τοτε που ομως ειχε σχεση. ----------------- ολα στη ζωη ειναι θεμα τυχης Πήγαινε στο θέμα: ενδιαφερεται?
Μήνυμα στις 30/10/2010 στις 19:31 @Θ. Κλημεντίνη
καποια αλλη γνωμη??
Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?
Μήνυμα στις 29/10/2010 στις 18:19 @Sex
ΠΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ? ειναι η πρωτη της σχεση? για το συγκεκριμενο πραγμα πρεπει να δοθει χρονος και να υπαρχει οικειοτητα, ακομα και εμπειρη να ειναι η κοπελα οταν ξεκιναει μια καινουργια σχεση δεν ειναι κατι που το κανει αμεσως απο τις πρωτες επαφες. Αν τωρα δεν θελει να το κανει η κοπελα σου δεν μπορεις να την πιεσεις, πιστευω ομως οτι με τον καιρο θα το κανει απο μονη της
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 29/10/2010 στις 12:59 @Διάφορα
μου αρεσει καποιος,μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα,βρεθηκαμε σε ενα τραπεζι με κοινους φιλους ηταν μονος του αλλα στην ουσια γενικα τοτε ειχε σχεση, ετυχε απλα εκεινο το βραδυ να ειναι μονος. Μετα απο καποιο διαστημα τον πετυχα τυχαια καπου ηταν βεβαια με την κοπελα αλλα μιλησαμε λιγο ομως σαφως δε μπορουσα να εχω ελπιδες και να κολλαω καπου απο τη στιγμη που ο αλλος ηταν αλλου.Μετα απο 2 μηνες χωρισε το εμαθα απο το facebook και εστειλα ενα μηνυμα που εδινα το πρασινο φως στην ουσια, το θεμα ειναι βεβαια και ο αλλος σε τι φαση ηταν εκεινη τη στιγμη επειδη προφανως μολις ειχε χωρισει, δεν ειπε κατι σε αυτο που εστειλα απλα μου εστειλε ευχες για τα γεννεθλια μου. προ λιγων ημερων λοιπον βρεθηκα στο χωρο που εργαζεται ειχα πει ομως οτι θα τον δω μονο τυχαια δε θα πηγαινα επι τουτου,αυτος χαρηκε πολυ που με ειδε και επι τοπου μου ειπε οτι θα παρει το αλλο ζευγαρι τηλ να κανονισουμε να βγουμε, να σημειωσω οτι αυτους εχει να τους δει 5 μηνες δεν κανουν ιδιαιτερη παρεα απλα ειναι οι μονοι κοινοι φιλοι που εχουμε και σε αυτους ειχαμε γνωριστει τοτε που ομως ειχε σχεση.
Πήγαινε στο θέμα: ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?
Μήνυμα στις 28/10/2010 στις 20:29 @Θ. Κλημεντίνη
για πειτε μου καμια γνωμη
Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?
Μήνυμα στις 27/10/2010 στις 19:08 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον τον πετυχα τελειως τυχαια παλι στο χωρο της δουλειας του, απο τους κοινους γνωστους δεν ειχε κανονιστει κατι μεχρι τωρα γιατι τον γουσταρει και μια πολυ φιλη τους οποτε ερχοντουσαν σε δυσκολη θεση, με αυτη τη φιλη ομως δεν γινεται κατι ετσι κι αλλιως, τελος παντων τον πετυχα τυχαια οπου εγω ημουν πολυ εντυπωσιακη εκεινη τη μερα και πραγματικα ηθελά πολυ να τον πετυχω και να με δει ετσι, και εγινε, με ειδε και χαρηκε πολυ, αμεσως λοιπον μου ειπε οτι θα παρει τα παιδια τους κοινους φιλους δηλαδη να κανονισουμε να βγουμε με τους οποιους ομως δεν κανουν ιδιαιτερη παρεα εχει να τους δει απο τοτε που ειχαμε πρωτογνωριστει μηνες δηλαδη, αν ηθελε θα ειχε κανονισει να τους δει ηδη και επεμενε οτι θα το κανονισει αυτος αμεσα, πιστευω οτι εχοντας λαβει και ενα τετοιο μηνυμα απο εμενα τοτε αν ηθελε θα με απεφευγε λεγοντας χαρηκα τα λεμε οχι να κανονισει εξοδο με το αλλο ζευγαρι. Φανταζομαι δε το βλεπει φιλικα
Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ? |