Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Ζητούνται αναρχικοί για κατεδάφιση πολυκατοικίας.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

Eιπαμε ναι. Αλλα οχι και ετσι!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #60148 από Doctoras στις 10 Απριλίου 2010, 2:12μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπον παιδια.Τις τελευταιες μερες εκανα πολυ σεξ.Το προβλημα ειναι
οτι ολλες τις φορες μαζι με τα προκατακτικα που εκανα και μου εκανε
δεν τελειωνα.Εφτασα σε σημειο να γα..ω παραπολυ ωρα να εχουν τελειωσει ολλες τις φορες οι κοπελες αλλα εγω τιποτα.Οταν λεω πολυ ωρα ενοω κανα μισαωρο και .Με αποτελεσμα να χρειαστει αν βγω και να σηνεχισω αργοτερα με το χερι.Δεν κρατιωμουν αυτην την φορα
αλλα νομιζω πως χρειαζομουν παραπανω χρονο.Τι νομιζετε ρε παιδια οτι αλλαξε η αληθεια ειναι οτι προσπαθουσα να βρω τεχνικες να αντεχω πιο πολυ (να ελενχω την στυση)αλλα τωρα μου ειναι πολυ δυσκολο να τελειωσω και χρειαζομε πολυ χρονο.Ευχαριστω εκ των προτερων.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60165 από Doctoras στις 10 Απριλίου 2010, 5:20μμ

Doctoras

Βοηθηστε λιγο ρε παιδια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60169 από Webmaster στις 10 Απριλίου 2010, 6:53μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Σιγά σιγά ρε δεν είναι και για χόρταση :p

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60177 από bluebird στις 10 Απριλίου 2010, 9:25μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
ξερεις φιλε doctora επειδη το ολο θεμα (σεξ-οργασμος) ειναι καθαρα ψυχολογικο, και ολα ξεκινανε απο τον εγκεφαλο, αμα γουσταρεις παρα παρα πολυ την κοπελα, κατα την γνωμη μου, δεν κρατιεσαι και τελιωνεις αμεσως. (τουλαχιστον την πρωτη φορα). τωρα μαλλον εσυ ή αλλου ταξιδευεις εκεινη την ωρα ή πολυ αγχωνεσαι και σου κοβεται η ορεξη και γιαυτο αργεις. αλλα γιατι προβληματιζεσαι; αφου αυτο δεν ηθελες; αντι να χαιρεσαι...
τωρα αν σε ενοχλει αυτο μην σκας, την επομενη φορα που θα κανεις σεξ, αφησου και μην κοιτας το ρολοϊ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60226 από Doctoras στις 11 Απριλίου 2010, 10:51μμ

Doctoras

Λες ε?Να μην ειναι για χωρταση ! τεσπα.Τινα σου πω ρε bluebird ανχος οχι δεν ειχα ουτε εχω αυτο ειναι σηγουρο.Ισως να ειναι θεμα εγκεφαλου οπως λες θα δω την αλλη φορα και θα σας πω.
Τιποτα αλλο ρε παιδια?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60227 από Σηπτικό Βόδι στις 11 Απριλίου 2010, 10:59μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Ε σιγά δεν είναι και *τόσο* κακό. Αν βέβαια δε κουράζεσαι το απολαμβάνετε πιο πολύ..δεν ξέρω τι να σου πω. Παρεμπιπτόντως..(παίρνοντας το ύφος Λουκά)..ο Doctoras είναι άνθρωπος του διαβόλου..άπαπαπα μακριά από μας φτου φτου σκόρδα...κοιτάξτε πόσα μηνύματα έχει..το είδα και λέω να ο σατανάαααας ήρθε να μας αναστατώσει..
Ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά
Ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά
Ιησούς χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60229 από Doctoras στις 11 Απριλίου 2010, 11:04μμ

Doctoras

Ναι τοειδα και εγω και φροντιζω να γραψω οσα πιο πολλα μπορω χαχαχα.Φρικαρα χα0χα0αχ.Λες δεν κουραζομαι.Αρχισα να μην νιωθω τα ποδια μου που λεει ο λογος απο το κουνημα (καταλαβες τι ενοω).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60249 από mr.anonymous στις 12 Απριλίου 2010, 4:06μμ

mr.anonymous

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/2/2010
τραβα μια μαμακια κ αν δεν γινει τπτ αστο καμια βδομαδα να υσιχασει κ μετα ξαναδοκιμαζεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60319 από Doctoras στις 14 Απριλίου 2010, 5:55μμ

Doctoras

Ρε συ μαλακια τραβαω κανονικα.Και νε δεν θα με πιστεψεται εχω κανα 4-5 μερες μπορει και 6 να τραβηξω για να δω τι θα γινει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login