απογοητεύτηκα τελείως
Μήνυμα #60133 από kerasaki στις 10 Απριλίου 2010, 2:24πμ
μέλος από: 10/4/2010 μηνύματα: 5 0 |
όποιος θέλει μπορεί να μου πεί την γνώμη του..θα το ήθελα πολύ! πρίν πέντε χρόνια είχα σχέση με ένα παιδί για ένα χρόνο... θυμάμαι με έκανε ευτυχισμένη..χωρίσαμε αναγκαστηκά αλλά από την μέρα που χωρίσαμε μέχρι και σήμερα έκανε ο καθένας την ζωή του και στο τελος πάντα καταλήγαμε μαζί...κάποιος απο τους δυό μας έκανε την κίνηση να πάρει ένα τηλέφωνο και ο άλλος έτρεχε..μια ματιά του και με ταξίδευε αλλού..(μακάρι να καταλαβαίνετε αυτό που λέω)..... πότε δεν μου έδωσε αφορμή να πιστέψω πως σε ότι ζούσαμε υπήρχε χώρος έστω και για κάποιο αθώο ψέμα).... να τονίσω πως αυτός όσες φορές είμασταν χώρια και κάναμε την ζωή μας δεν είχε κάνει τίποτα σοβαρό με καμία.μόνο κάτι αρπαχτές....ενώ εγώ είχα κάνει δύο σοβαρές σχέσεις που η μία κράτησε ένα χρόνο (που βγήκε σκάρτος αυτός ο άνθρωπος)και άλλη μία που κράτησε δύο μήνες και τελείωσε απο ένα όμορφο κέρατο που μου χάρισε.. ας φτάσουμε και στο σήμερα....το παιδί για το οποίο σας λέω από την αρχή είχε μια σχέση ενός μήνα τώρα τελευταία...χώρισε και ναί πάλι αρχίσαμε να μιλάμε..μου έλεγε πως ένιωθε τα τόσα χρόνια και το πόσο θα ήθελε να μείνουμε μαζι στο σπίτι που φτιάχνει πάνω απο τους δικούς του....πάνω που έλεγα να δώσουμε μία ευκαιρία αφου στα τόσα χρόνια παντα καταλήγαμε μαζί..... (θα σας πώ περιληπτικά) πως έμαθα απο την κοπέλα που ήταν μαζί ένα μηνά πως αυτή μίλαγε μαζί του τέσσερα χρονιά πολυ συχνά...(εγώ πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι...που ζούσα); και πως τον ήθελε αλλά είχε ακούσει για το κόλλημα της ζωής του (εμένα) από όλους τους φίλους του..γιατί τόσα χρόνια όμως της μίλαγε αφού ήξερε τα συναισθηματά της για εκείνον; επίσης γιατί όλα όσα έλεγε σε μένα στα τόσα χρόνια τα είπε και σε αυτήν μέσα σε ένα μήνα;; πως την αγαπάει, την λατρεύει και αυτό που με τρέλανε...να μείνουν πάνω στο σπίτι μάζι....(κάτι που η κοπέλα δεν πίστευε ότι το εννοεί)..γιάτι να της τα πεί όλα αυτά ρε παιδιά;; να πω ότι είχε σκοπό να την ρίξει στο κρεβάτι πάει στο καλό..αλλά (δεν το είχαν κάνει)η κοπέλα είχε βεβαρυμένο παρελθόν και ακουστό στην γειτονιά τους..μου το είπε χύμα και η ίδια. επίσης δεν ήθελε να βγαίνουν μαζί έξω..μόνο σε παρκάκια την πήγαινε σαν τα πεντάχρονα...στους φίλους του δεν την πήγαινε..μπορεί κάποιος να μου πεί τότε τι στο καλό την ηθελέ; την αγαπούσε όντως; μα αυτή η λέξη δεν είναι καραμέλα...και αν την ήθελε για κρεβάτι τότε γιατί δεν έκανε τίποτα; (και αυτή ήθελε πολύ και του το έλεγε); θα τρελαθώ...πως έδινε υποσχέσεις σε μια τετοια κοπέλα..ίδια λόγια΄...ίδια ζήλια και για τις δύο...απαγορεύσεις και στις δύο.. κλάματα και στις δύο..... οι φίλες μου είπαν να κόψω μαχαίρι... κάτι που δεν ξέρουν όμως είναι πως ακόμα του μιλάω...ξέρω χαζομάρα μου...δεν αντέχω να τον ακούω να κλαίει...γκρεμίστηκαν πολλά όμως μέσα μου..δεν πιστεύω λέξη απ οτι λέει... δεν βρήκα κουράγιο ούτε να τον βρίσω όταν τα έμαθα... ένιωθα κουρασμένη ψυχολογικά...λειτουργούσα σαν ρομπότ..δεν μίλαγα πουθενά.. α και κάτι ακόμα..αυτή είχε στο κινητό της ένα μηνυμά του που της έλεγε πως δεν ένιωθε τπτ για εκείνη και πως απλα ήθελε να μιλάει με κάποια για όσο δεν μπορούσε να έχει εμένα και πως αυτό που έχουμε δεν θα το καταστρέψει αυτή (ήταν απο την μέρα που τα έμαθα όλα)... θέλω να ξεφύγω αλλά θα μπορέσω;; εκεί έξω έχουν χαθεί οι αληθινοί άντρες.. δεν σέβονται αυτό που έχουν...δεν το εκτιμούν.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #60141 από Seorge στις 10 Απριλίου 2010, 10:22πμ
μέλος από: 28/5/2009 μηνύματα: 218 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαρ αρχας...Φαινεται οτι τον αγαπάς παρα πολυ,και απο οσο αντιλαμβάνομαι υπάρχει κολλημα...ο,τι κι αν κάνει προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις(τελείως αδικα κατ εμε) και να κανεις τον εαυτό σου να πιστέψει οτι ακόμα και τώρα εσυ είσαι η μόνη στην καρδιά του..Αλλα στέκεσαι σε γεγονότα(τι λεν οι φιλοι τ κτλ)και όχι στην ουσιαστική κατάσταση..ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια"δούλεμα"..Προσωπικά σε κάποιον που τόσο αγαπώ ή ξεκαθαρίζω εξ αρχής τη στάση μου ή δεν κανω μαλα@@ιες...Να έχεις στο μυαλό πως και πολλά ακόμα θα μάθεις στην πορεία που έχει κάνει και θα σε "γλυκάνουν"ακομα πιο πολύ...Πρεπει να σου πω κάτι που δε μ αρεσει..τι?Ησουν,και αν συνεχίσεις να μιλάς μαζί του,θα συνεχίσεις να είσαι μια καβάτζα που όποτε θέλει τσακκκ θα την έχει...Αν θα ξεφύγεις...Δύσκολα γιατι εισαι κολλημένη μαζί του,αλλα με λίγη προσπάθεια και νεο γκόμενο(τπτ σοβαρό) κάτι θα γίνει..οσο για το ότι δεν υπάρχει εκτίμηση ειτε απο μας ειτε απο σας τις γυναίκες,θα συμφωνήσω απόλυτα,αν και οχι σε όλες τις περπτώσεις στις περισσότερες οταν χανεις αυτό που έχεις τότε το εκτιμάς πραγματικά αλλα ήδη ειναι αργα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60143 από bluebird στις 10 Απριλίου 2010, 12:07μμ
μέλος από: 22/9/2009 μηνύματα: 243 0 |
λοιπον kerasaki εχω καποιες αποριες: καταρχην η "αλλη" σου ειπε οτι της ειπε αυτα τα λογια ο φιλος σου, εσυ ομως ειδες ενα μηνυμα που λεει οτι δεν την αγαπαει, σωστα; μηπως η αλλη θελει να τον διωξεις και να εχει ελευθερο το πεδιο εκεινη; αυτο το σκευτηκες; επειτα λες οτι εκεινη δεν την εμφανιζε πουθενα και την ειχε μονο στα κρυφα. αυτο και μονο αποδεικνυει οτι την ηθελε μονο για το πηδημα και τιποτα αλλο. δεν μας ειπες ομως η δικη σας η σχεση πως ηταν: π.χ βγαινατε στα φανερα, σε συστηνε στους φιλους του σαν κοπελα του, το ηξεραν οι γονεις του κλπ. α, και κατι τελευταιο: ειπες πως παραλληλα ειχατε κι δυο σχεσεις με αλλους και μετα καταληγατε μαζι. αρα κι εσυ θα ειχες πει στους πρωην σου λογια που ισως δεν τα εννοουσες, ή που δεν σου βγηκαν στην πορεια, καταλαβαινεις τι εννοω; μηπως τελικα αγαπιεστε μεταξυ σας αληθινα και κατι ο εγωισμος κατι οι μαλακιες που κανει ο ενας ή ο αλλος δεν αφηνουν να ειστε μαζι; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60151 από kerasaki στις 10 Απριλίου 2010, 2:30μμ
παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... λοιπον! Seorge η αλήθεια είναι πως έχουμε μία τάση έμεις οι γυναίκες να δικαιολογούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά ότι έμαθα ήταν απο την κοπέλα...αυτή μου είπε το πώς της φαιρότανε.... σωστά τα λές ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια αλλά στα οποία μίλαγαν απλά...τώρα θα μου πείς ποιός ο λόγος να μην το μάθω τότε...έλα μου ντε! επίσης άλλη μια αλήθεια είναι ότι και μένα το ενστικτό μου,μου λέει πως έχω κιάλα να μάθω για όλα αυτά τα χρόνια...... όσο για το να βρώ γκόμενο....δεν είμαι απο τις κοπέλες που θα κάνω κάτι απλά για να περάσω καλά ή για να ξεχάσω κάτι άλλο.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑ! bluebird το σκέφτηκα αυτό γιατί τόσα χρόνια που τον ήθελε αυτή δεν μπορούσε να τον έχει και επειδή της φέρθηκε έτσι στον ένα μήνα που είχαν "σχέση" ίσως να ήθελε και να τον εκδικηθεί και να μου τα είπε όπως ήθελε...πάντως ήταν γεγονός πως της είχε πεί πολλά πράγματα που έλεγε και σε μένα...και αν την ήθελε για πήδημα τότε γιατί δεν την γα.... και της έλεγε δικαιολογίες όποτε αυτή είχε την επιθυμία;;; εγώ ποθ την ρώτησα γιατί πίστευε πως δεν ήθελε αυτός να......... μου είπε πως ίσως την σιχαινότανε για την άστατη ζωή που είχε στο παρελθόν...τότε γιατί καθότανε μαζί της;;;; περίπλοκα όλα ε; επίσης να σου πώ ότι και βγαίναμε στα φανερά και στους φίλους του με είχε γνωρίσει...και στους δικούς του! (όλα αυτα από τον πρώτο χρόνο που είμασταν μαζί) και να τονίσω πως τότε δεν την ήξερε την κοπέλα! πέρασα πολύ όμορφα μαζί του αλλά όπως δεν είχα πάρει χαμπάρι τπτ για όλο αυτό,ίσως να μην είχα πάρει χαμπάρι και για άλλα... (αυτός μου έδωσε το τηλέφωνο της κοπέλας ώστε να βεβαιωθώ πως είχε τελειώσει...που να ήξερε όμως πως θα τα κάνω πλακάκια μαζί της ώστε να μάθω) αυτή πλέον είναι με άλλον ενώ μου παραδέχτηκε πως τον σκέφτεται ακόμα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60153 από kerasaki στις 10 Απριλίου 2010, 2:31μμ
παιδιά το αποδεκτή απάντηση το πάτησα καταλάθος :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60178 από bluebird στις 10 Απριλίου 2010, 9:32μμ
μέλος από: 22/9/2009 μηνύματα: 243 0 |
αν την ηθελε θα την ειχε πηδηξει. λοιπον, για να μην εχουν κανει ακομα τιποτα, σημαινει οτι δεν την γουσταρει, και οτι σε δουλευει ψιλό γαζί η αλλη, και το χειροτερο, καθεσαι και την ακους!.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60181 από kerasaki στις 11 Απριλίου 2010, 1:00πμ
και όλα αυτα τα λόγια που της έλεγε (ίδιες υποσχέσεις που έδινε κ σε μένα...ίδια λόγια.....);;;; αν δεν τα ένιωθε γιατί της τα έλεγε;;; αφού δεν την ήθελε ερωτικά;; επίσης στο μηνυμα που είπα πως της έστειλε αφού τα έμαθα όλα....της έλεγε πως απλά ήθελε με κάποια να μιλάει..και αν είναι έτσι τότε γιατί της έλεγε τόσο μεγάλες κουβέντες; ας της μίλαγε απλά όπως γινόταν τόσα χρόνια...χωρίς υποσχέσεις...χωρίς γλύκες....... έχω μπερδευτεί τελείως.. πάντως σ ευχαριστώ πολύ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61962 από zetanteli στις 31 Μαΐου 2010, 2:01μμ
μέλος από: 31/5/2010 μηνύματα: 3 0 |
ο φίλος σου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων με καρδιά αγγινάρα απ' ότι μπορώ να διακρίνω. Πιστεύω πως τον έχεις εξιδανικεύσει στο μυαλό σου γιατί χρειάζεσαι έναν έρωτα μεγάλο στον οποίο να ελπίζεις... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτή την ιστορία και να βρεις κάτι άλλο που θα είναι περισσότερο στα μέτρα σου και θα είναι πιο ξεκάθαρο χωρίς τόσα ερωτηματικά και χωρίς αμφιβολίες... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |