Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Κλασσικά εικονογραφημένα, Μπαγκς Μπάννυ, Ποπάυ, Ροζ Πάνθηρας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

χωρισμος για κατι καινουργιο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59676 από elina1990 στις 29 Μαρτίου 2010, 5:11μμ

elina1990

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2010
παιδια
παιδια τι γινεται οταν εχουμε μακροχρονια σχεση και ερωτευομαστε κατι καινουργιο στη ζωη μας?πως να χωρισουμε χωρισ να πληγωσουμε τη σχεση μας?μην με κατηγορησετε.αυτο μπορει να συμβει στον καθενα.εγω ορκιζομουν οτι αυτος που εχω σχεση 3 χρονια θελω να ειναι ο ανθρωποσ μου για παντα.οτι δεν εχω ματια για αλλον και ξαφνικα μπηκε στη ζωη μου αυτος που με εκανε να αλλαξω και να ανναθεωρησω αποψεις μιας ζωης.θελω να ειμαι μαζι του αλλα πωσ να γινει αυτο οταν ολοσ ο κοσμος απο εμενα περιμενει αλλα?ειναι κατι μαγικο αυτο που ζω με τον ανθρωπο που μπηκε πλεον στη ζωη μου.<καθηγητης μου>!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59702 από nathalie στις 30 Μαρτίου 2010, 5:20μμ

nathalie

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2008
Να εισαι ειλικρινης με το ατομο που εχεις σχεση τωρα.Ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα δεν μπορεις να εισαι ειλικρινης χωρις να πληγωσεις τον αλλο και πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στο ευκολο και στο σωστο...Μη σε νοιαζει τι λεει ο κοσμος,ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που της συμβαινει αυτο.Μπορει να ειναι μια δυσκολη αποφαση να τελειωσεις μια σχεση στην οποια εχεις επενδυσει τοσο πολυ,αλλα προφανως δεν ειναι πια αυτο που θελεις και πιστεψε με,αν καταπιεσεις τον εαυτο σου και μεινεις με αυτο το ατομο,αργα ή γρηγορα κι αυτος θα καταλαβει οτι εισαι "αλλου" και το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασεις το ατομο που πραγματικα αγαπας και να πληγωσεις και τον εαυτο σου μαζι.Σε τετοιες καταστασεις παντα καποιος πληγωνεται,προσπαθησε ομως να εισαι ευγενικη μαζι του και να κρατησεις επαφη.
Και κατι τελευταιο,οσο για τον καθηγητη σου,προσεχε μην κρινεις βιαστικα και μην ειναι ενα ενθουσιασμος απλα,γιατι στην ηλικια σου δεν ειναι σπανιο,ακομα κι αν εισαι σε μια μεγαλη σχεση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59704 από Bluejack στις 30 Μαρτίου 2010, 6:30μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Συμφωνώ απόλυτα με nathalie
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59750 από elinna1990 στις 01 Απριλίου 2010, 3:51μμ

elinna1990

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/4/2010
και εγω συμφωνω μαζι σας κοριτσια και ευχαριστω...πολυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login