Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 17:20 @Sex
λοιπον...θεωρω οτι οπως εμεισ οταν φτανουμε σε οργασμο χαλαρωνουμε λιγο ετσι και οι αντρες ισωσ την ωρα που ειναινα χυσουν το κανουν γρηγορα και οταν χυνουν το κανουν πιο χαλαρα γιατι πλεον χαλαρωνουν..και loraki......το οτι τελειωνει πολυ γρηγορα δεν σημαινει οτι πρεπει να παει στον γιατρο..απλα ετσι ειναι...μια φορα εγω ειχα εναν που με το που μπηκε μεσα μου τσουπ...εχυσε αμεσως...ε τι να τον κανεισ αυτον?καλα και τα δαχτυλα και η γλωσσα αλλα να δεν μπει μεσα....δεν ειναι το ιδιο...!!!!!!!οποτε κανε οτι νομιζεισ...αλλα μν του λεσ κιολασ οτι εχει προβλημα....αλλςστε μπορει να εισαι τοσο φετια και να μην μπορει να κρατηθει....ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικός οργασμός
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια παιδια τι γινεται οταν εχουμε μακροχρονια σχεση και ερωτευομαστε κατι καινουργιο στη ζωη μας?πως να χωρισουμε χωρισ να πληγωσουμε τη σχεση μας?μην με κατηγορησετε.αυτο μπορει να συμβει στον καθενα.εγω ορκιζομουν οτι αυτος που εχω σχεση 3 χρονια θελω να ειναι ο ανθρωποσ μου για παντα.οτι δεν εχω ματια για αλλον και ξαφνικα μπηκε στη ζωη μου αυτος που με εκανε να αλλαξω και να ανναθεωρησω αποψεις μιας ζωης.θελω να ειμαι μαζι του αλλα πωσ να γινει αυτο οταν ολοσ ο κοσμος απο εμενα περιμενει αλλα?ειναι κατι μαγικο αυτο που ζω με τον ανθρωπο που μπηκε πλεον στη ζωη μου.<καθηγητης μου>! Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος για κατι καινουργιο
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 17:04 @Sex
ποιο ξυρισμα βρε παιδια????αποτριχωση πλεον...αισθητικος ειμαι αμα θελετε!!!!!!!!!!!λοιπον περα απο την πλακα...το πως σου αρεσει ειναι δικο σου θεμα αλλα να σου πω κατι? ειναι θεμα αισθητικης και οχι μονο αλλα και υγειηνης....κανε κατι και θα το απολαμβανεις και εσυ περισσοτερο...γενικα...τον κανουργιο σου εαυτο! Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 27/3/2010 στις 17:01 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον καλο μου δεσποινακι!!!!!!ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον καθηγητη μου...και αυτος το ιδιο...ζηστε το οσο μπορειτε!!!!!!!!!ειναι ομορφα!!!!!!!!!!!αλλα ταυτοχρονο τοσο επικινδυνο !!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 27/3/2010 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον.....ειμαι 20..ειναι 30..τον εχω καθηγητη στο πανεπιστημιο μου...με το που τον ειδα αλλακσε ο κοσμοσ μου...με κοιτουσε καιεσκυβα το κεφαλι. μου μιλουσε και δεν του απαντουσα γιατι δεν επρεπε απλα!ειχα σχεση 3 χρονια και μπηκε στη ζωη μου..τι να κανω?ρισκαρει τα παντα για μενα και το καταλαβαινω...με θελει και το δειχνει..εχουμε βρεθει οι 2 μασ και δεν μπορεσα να αντισταθω...τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητησ και μαθητρια-σχεση |