Φανταροι και σχεσεις
Μήνυμα #57353 από eleutheria στις 07 Ιανουαρίου 2010, 12:33πμ
![]() |
Ο φίλος μου με τον οποίο είμαστε δυο χρόνια μαζί και η σχέση μας ήταν άψογη, πάει φανταρος το Φεβρουάριο και μου ζήτησε όταν φύγει να χωρίσουμε γιατί δεν θέλει να φθαρεί μ' αυτόν τον τρόπο η σχέση μας λόγω της διαφορετικής φάσης του καθενός και της σχεδόν αποκλειστικά τηλεφωνικής σχέσης. Εσείς θα προτιμούσατε να έχετε κοπέλα ή όχι όταν πάτε/πήγατε φαντάροι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57367 από Doctoras στις 07 Ιανουαρίου 2010, 2:05πμ
Ναι αλλα δεν θα μπορουσα να σου εγγυηθω οτι δεν θα πηγαινα με αλλη.Καθως θα παιρνουσαι ο καιρος.Ισως για αυτο και εκεινως να στο ζητησε.Αν και εγω μεταξυ μας δεν θα ζηταγα να χωρισουμε γιατι θα ηταν λογικο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57486 από sintele στις 10 Ιανουαρίου 2010, 8:25μμ
![]() |
με τον στρατό σου εγγυούμαι στην αγαμία θα έμενες lol,,,αλλα αφού ίσασtε τόσο καλά και ερωτευμένη τότε πως αυτός σου λέει έτσι απλά να χωρίσετε?εγώ νομίζω όταν αν αγαπάς αληθινά και την απόσταση θα αντέξεις και όλα,,και αυτός καλά καλά δεν έφυγε και σου είπε να χωρίσετε?εμενα κάτι δεν μου κολλάει σε όλο αυτό |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57490 από antreas_14 στις 10 Ιανουαρίου 2010, 8:37μμ
![]() ![]() μηνύματα: 208 ![]() |
Κατσε και ξεκαθαρισε τα πραγματα ρωτα τον και αυτα που ειπαν τα παιδια πιο πανω.. Αν ειναι ψεματα πες του καθε τοσο που θα εχει εξοδο να βρεθεστε.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |