Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν δεν προσέξεις καλά, όλο και κάτι θα κολλήσεις.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Περιττα Κιλα?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56286 από Dimitri$ στις 08 Δεκεμβρίου 2009, 9:54μμ

Dimitri$

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/12/2009
Γεια σας και συγχαριτιρια , το site σας ειναι πολυ καλο.Θα ηθελα να θεσω τον προβληματισμο μου.Τα περιττα κιλα, το να εισαι χοντρος αν θελετε, και γενικοτερα ο σωματοτυπος, παιζει σημαντικο ρολο στο να τραβηξεις την προσοχη των κοριτσιων και να εισαι αρεστος ?Θα ηθελα γνωμες αγοριων και κοριτσιων.Ειμαι 17 χρονων 1.77 και το βαρος μου 90 κιλα.Θα επρεπαι να ειχα λιγοτερα κιλα ?

Και κατι ασχετο , προσ τισ γυναικες κυριως. Σας αρεσει οι αντρες να φοραν στενα μπλουζακια(αμανικα ειτε μακρυμανικα).Το θεωρειται ποιο sexy?
Περιμενω τις απαντισεις σας και εφχαριστω για την ανταποκριση σας.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #56295 από Seorge στις 09 Δεκεμβρίου 2009, 12:27πμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009

Αποδεκτή απάντηση

Κοιτα φιλε μου να σ πω..Το οτι εχει περιττα κιλα δεν ειναι τοσο οτι απομακρυνει τις κοπελες οσο οτι:1ον 17 χρονων παλληκαρι δεν αθλεισαι και τα περιττα κιλα θα σ προκαλουν κυριως διαφορα προβλήματα υγειας..2ον δεν ειναι οτι δε θα σε πλησιαζουν κοπέλες αλιμονο,απλα εσυ δεν θα εχεις αυτοπεποιθηση....Βεβαια δεν σε κατακρινω απλα συμβουλη σα φιλαρακι σου δινω να αθληθεις..οχι διαιτα αυστηρη γιατι δεν κανει εισαι στην αναπτυξη απλα κοψε τα πολυ λιπαρα....!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56320 από bluebird στις 09 Δεκεμβρίου 2009, 10:43μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
το ΒΜΙ σου ειναι 28 που σημαινει οτι εισαι λιγο πανω απο το κανονικο. θα συμφωνησω με τον Seorge, να κοψεις τα πολλα λιπαρα και να γυμναστεις. τωρα στο αλλο σου ερωτημα, μια που ειμαι γυναικα θα σου απαντησω οτι πρεπει να σου παει καποιο ρουχο για να το φορεσεις. ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικο σωμα και στυλ, και καποια ρουχα ταιριαζουν σε καποιους και σε καποιους αλλους οχι. βεβαια η καθε γυναικα εχει διαφορετικη αποψη στο θεμα "σεξυ". εγω για παραδειγμα βρισκω σεξυ το ντυσιμο: μαυρο παντελονι- πουκαμισο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login