Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ένα βρώμικο βιβλίο είναι σπάνια ένα σκονισμενο βιβλίο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

γιατι το κανουν αυτο τα αγορια?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36237 από iroulini στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 5:51μμ

iroulini

Εικονίδιο
μέλος από: 28/9/2006
γνωρισα ενα αγορι στο φροντιστηριο μου και αρχισε να μου δειχνει ενδιαφερον. ειμαστε στην ιδια ταξη και μια μερα μου προτεινε να καθησουμε μαζι. φυσικα δεχτηκα αφου μου αρεσε. μετα απο 2 μερεσ μου ζητησε το κινητο μου και εγω πηρα το δικο του. απο εκεινη την ημερα δεν μου εκανε αναπαντητη ουτε εστειλε μυνημα. αν και του εκανα αναπαντητη δεν εκανε. μετα απο καποιεσ μερεσ αρχισε να καθεται με μια αλλη κοπελα και να μην μου δινει και πολυ σημασια. γιατι το εκανε αυτο??? εγω δεν ακανα κατι που να τον πειραξε! τωρα εχω αρχισει και τσαντιζομαι μαζι του.......
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #36240 από deathsinger... στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 6:27μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006

Αποδεκτή απάντηση

Γενικά τα αγόρια δεν κάνουν τέτοιες "λαδιές" εκτός και αν είναι πολύ παλιο χαρακτήρες ή αν συμβαίνει κατι σοβαρό. Εαν όπως λες δεν έκανες κατι και ήταν απλως όλα μια σχετη φάση τότε μάλλον είναι το πρώτο. Όμως ας μην βγάζουμε αμέσως βιαστικά συμπεράσματα...επειδή έκατσε δίπλα σου δεν σημαίνει οτι θέλει να τα φτιάξετε κιόλας. Και το γεγονος του οτι δεν σου μιλάει...ίσως να οφείλεται στο βεβαρημένο σχολικό πρόγραμμα. Εξάλλου μην χαλίεσαι διότι δεν έπαιξε κάτι μεταξύ σας...δοκίμασε να τον πλησιάσεις λίγο. Το οτι δεν μιλάτε καθόλου με ξενίζει κάπως...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36286 από foufou στις 08 Οκτωβρίου 2006, 4:24μμ

foufou

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/10/2006
Συμφωνω με τον deathsinger.Ή δεν ειχε καποιο σκοπο για να γινει κατι ερωτικο μεταξυ σας..η' άλλαξε γνωμη μολις ειδε την συμμαθητρια σου...εκει δεν αξιζει πραγματικα να το σκεφτεσαι!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38942 από Desara στις 04 Απριλίου 2007, 10:15πμ

Desara

Εικονίδιο
μέλος από: 4/4/2007
Και βεβαια εκανες κατι που δεν επρεπε... Του εκανες πρωτη αναπαντητη και δεν επρεπε. Το οτι σου ζητησε το κιν σου κι εσυ πηρες το δικο του δεν σημαινε οτι επρεπε να κανεις την πρωτη κινηση. Αφου προσφερθηκε πρωτος ας περιμενες... Τωρα που ειδε οτι τσιμπησες σε παιζει και παριστανει τον αδιαφορο
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login