Μήνυμα στις 13/8/2007 στις 09:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ti na po den ksero kollao na kano ego tin proti kinisi. Perimeno apo auton simadia..
Πήγαινε στο θέμα: Πήγα για μία φορά και κόλλησα
Μήνυμα στις 12/8/2007 στις 14:56 @Θ. Κλημεντίνη
Xaireto (opos panta) akouste ti ginetai. Gnorisa ena paidi arxes kalokairiou, den ithela sxesi, ena one night stand k telos.. Ela omos pou otan sinevi to moiraio den xathikame arxisame na milame vrethikame alles treis fores oxi gia sex mono k nomizo oti exo arxisei na ton goustaro gmt.!!!Autos apo tin mia alles fores einai xavale ki alles olo triferotites.. Ego pali to paizo adiafori k oti pername kala k tpt parapano eno thelo na ginei kati parapano... ti na ton po i kano gia na do an psinetai? Den thelo na vgo akuri giati ksekinisa gia one night k sto telos m piasan oi sinesthimatismoi... thanx
Πήγαινε στο θέμα: Πήγα για μία φορά και κόλλησα
Μήνυμα στις 25/5/2007 στις 23:35 @Διάφορα
Αγαπη χιλια συγνωμη παρεξηγησα το post σου νομισα οτι ειδες εναν ξαδερφο σου νεκρο οχι οτι ειδες τον νεκρο ξαδερφο σου. Παντως οταν βλεπουμε στον υπνο μας καποιον νεκρο και μας καλει κοντα του ξερω οτι ειναι θανατος..
Πήγαινε στο θέμα: Ονειρευτηκα.....
Μήνυμα στις 25/5/2007 στις 23:24 @Διάφορα
Για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι πως το γλυκο που σου προσφερε η θεια σου σημαινει λαχταρα ειδικα αν το εφαγες κιολας τωρα για τα υπολοιπα θα σε γελασω...Μπες στο google και ψαξε κατι θα βρεις standar..!
Μήνυμα στις 25/5/2007 στις 16:43 @Διάφορα
Παιδια εχει δυο βδομαδες που ειδα το ονειρο αυτο και ακομη να το ξεπερασω το αστειο ειναι οτι μου την πεφτει κιολας και σκεφτομαι οτι αν δεν τον ειχα ονειρευτει δεν θα ενιωθα ετσι... Μηπως τον γουσταρω και αρνουμαι να το παραδεχτω? Δεν ξερω
Μήνυμα στις 25/5/2007 στις 16:40 @Διάφορα
Απ'οτι ξερω το να γελαει καποιος στο ονειρο ειναι λυπη και κλαμα.. το οτι τον ειδες νεκρο σημαινει οτι θα ζησει πολλα χρονια...
Μήνυμα στις 23/5/2007 στις 05:28 @Διάφορα
Χαιρετω... Θελω να μου πειτε... Τις προαλλες ειδα στ'ονειρο μου οτι εκανα σεξ με εναν συναδελφο μου απο την δουλεια. Επηρρεασμενη απο το ονειρο τελευταια τον κοιταω περιεργα.. Μου εχει κολλησει στο μυαλο τωρα.. Τι να κανω?
Μήνυμα στις 14/5/2007 στις 03:11 @Διάφορα
Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ............
Πήγαινε στο θέμα: μη κοιτας ποτε πισω
Μήνυμα στις 6/5/2007 στις 11:48 @Διάφορα
Οπως ειπε και ο spirooos η γυναικα ειπε δυστυχως γιατι αν δεν ειχαν κατεβει το λεωφορειο θα συνεχιζε το δρομο του και δεν θα πεφταν τα βραχια να το καταπλακωσουν!! ειχε τυψεις βλεπετε!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αινιγμα!
Μήνυμα στις 18/4/2007 στις 18:40 @Θ. Κλημεντίνη
Συνηθως τα αγορια της ηλικιας σου γουσταρουν μεγαλυτερες πως ετυχε να κολλησεις με την μικρουλα? Και να την γνωρισεις η διαφορα σκεψεων και μυαλων θα φανει και πιστευω θα ξενερωσεις
Πήγαινε στο θέμα: 18hronos--13hroni ???? |