Μήνυμα στις 29/9/2006 στις 13:39 @Θ. Κλημεντίνη
σορρυ για τα ορθογραφικα απλα τα ειδα οταν ειχα στειλει την απαντηση. και ευχαριστω για την απαντηση.. φιλια... Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτηκα
Μήνυμα στις 28/9/2006 στις 21:24 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια και κυριως αγορια ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια!πωσ μπορειται και πηγαινεται και περνεται προφυλακτηκα? θελω να πω δεν ντρεπεστε? γιατι εγω αν ημουν αγορι θα ντρεπομου υπερβολικα.........
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτηκα
Μήνυμα στις 28/9/2006 στις 21:00 @Θ. Κλημεντίνη
ισχυει και πολυ μαλιστα. ολεσ οι καταχρισεισ εμποδιζουν τον οργανισμο να κανει διαφορεσ διαδικασιεσ. το υψοσ ομωσ μπορει να ειναι και κληρονομηκο. σε αυτο το θεμα θα πρεπει να ρωτησεισ και καποιον ειδικο!!! Πήγαινε στο θέμα: θα ψηλωσω αλλο ??
Μήνυμα στις 28/9/2006 στις 17:57 @Θ. Κλημεντίνη
κανενασ απο τουσ δυο δεν εχει κοπελα. εντομεταξυ το σαββατο εχω κανονισει να βγω με τον δευτερο τον παλιο...... πιστευω deathsinger πως εχεισ δικιο διοτι το να τα φτιαξω και με τουσ δυο δεν ειναι λυση ειτε ειναι φανερα ειτε κρυφα.......
Πήγαινε στο θέμα: ποιον????
Μήνυμα στις 28/9/2006 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
γνωρισα ενα αγορι στο φροντιστηριο μου και αρχισε να μου δειχνει ενδιαφερον. ειμαστε στην ιδια ταξη και μια μερα μου προτεινε να καθησουμε μαζι. φυσικα δεχτηκα αφου μου αρεσε. μετα απο 2 μερεσ μου ζητησε το κινητο μου και εγω πηρα το δικο του. απο εκεινη την ημερα δεν μου εκανε αναπαντητη ουτε εστειλε μυνημα. αν και του εκανα αναπαντητη δεν εκανε. μετα απο καποιεσ μερεσ αρχισε να καθεται με μια αλλη κοπελα και να μην μου δινει και πολυ σημασια. γιατι το εκανε αυτο??? εγω δεν ακανα κατι που να τον πειραξε! τωρα εχω αρχισει και τσαντιζομαι μαζι του....... Πήγαινε στο θέμα: γιατι το κανουν αυτο τα αγορια?
Μήνυμα στις 28/9/2006 στις 16:25 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας.ειμαι σε διλλημα. ειμαι 17 και τωρα παω 2 λυκειου. απο περισι μου αρεσε ενα αγορι ο λ...... ο οποιοσ ειναι ενα χρονο μεγαλυτεροσ. φετοσ συνεχιζει να μου αρεσει τρελα αλλα συνεβει κατι που ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν περιμενα να μου συμβει. μια μερα αφου σχολασα βλεπω εξω απο το σχολειο μου ενα αγορι που εκοβα το κεφαλι μου οτι τον ξερω. ψαχνοντασ λοιπον ετσι στο ασχετο κατι φωτο απο το νηπιο τον βλεπω μεσα! τοτε μου ηρθαν ολα στο μυαλο. ειναι το πρωτο αγορι που ερωτευτηκα κεραυνοβολα. παλι ενα χρονο μεγαλυτεροσ. οταν πηγαινε τεταρτη δημοτηκου αλλαξε σχολειο και απο τοτε δεν τον ξαναειδα. αυτη την στιγμη δεν ξερω ποιον αγαπαω ποιο πολυ.... δεν ξερω που να στρεψω τα ματια μου και το μυαλο μου!!! τι να κανω? ασ με βοηθησει καποιοσ...!!
Πήγαινε στο θέμα: ποιον????
Μήνυμα στις 28/9/2006 στις 16:14 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι 17 και πιστευω πωσ δεν μπορεισ να βρεισ αυτο που ψαχνεισ σε μια κοπελα 15 χρονων. το καλυτερο που εχεισ να κανεισ ειναι να ψαξεισ να βρεισ μια κοπελα στα δικα σου μετρα. δλδ στην ηλικια σου η 1 με 2 χρονια μεγαλυτερη. μονο ετσι μπορεισ να εχεισ ελπιδεσ οτι μπορει να προκειψει κατι σοβαρο στο μελλον.....
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στη σχεση μου.. |