Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ποιον????

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36230 από iroulini στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 4:25μμ

iroulini

Εικονίδιο
μέλος από: 28/9/2006
γεια σας.ειμαι σε διλλημα. ειμαι 17 και τωρα παω 2 λυκειου. απο περισι μου αρεσε ενα αγορι ο λ...... ο οποιοσ ειναι ενα χρονο μεγαλυτεροσ. φετοσ συνεχιζει να μου αρεσει τρελα αλλα συνεβει κατι που ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν περιμενα να μου συμβει. μια μερα αφου σχολασα βλεπω εξω απο το σχολειο μου ενα αγορι που εκοβα το κεφαλι μου οτι τον ξερω. ψαχνοντασ λοιπον ετσι στο ασχετο κατι φωτο απο το νηπιο τον βλεπω μεσα! τοτε μου ηρθαν ολα στο μυαλο. ειναι το πρωτο αγορι που ερωτευτηκα κεραυνοβολα. παλι ενα χρονο μεγαλυτεροσ. οταν πηγαινε τεταρτη δημοτηκου αλλαξε σχολειο και απο τοτε δεν τον ξαναειδα. αυτη την στιγμη δεν ξερω ποιον αγαπαω ποιο πολυ.... δεν ξερω που να στρεψω τα ματια μου και το μυαλο μου!!! τι να κανω? ασ με βοηθησει καποιοσ...!!
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #36231 από deathsinger... στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 4:31μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006

Αποδεκτή απάντηση

Καταρχας πιάσε φιλίες και με τους δυο. Δες τους χαρακτήρες τους και διάλεξε. Δεν είναι τόσο ωμά όσο τα λέω αλλα πρέπει να πάω σε μάθημα.... . δηλαδή δες τα γούστα του ενώς τα γούστα του άλλου και με ποιον περνάς πιο καλα. (καλως ήρθες...ξέχασα να το αναφέρω....)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36239 από iroulini στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 5:57μμ

iroulini

Εικονίδιο
μέλος από: 28/9/2006
κανενασ απο τουσ δυο δεν εχει κοπελα. εντομεταξυ το σαββατο εχω κανονισει να βγω με τον δευτερο τον παλιο...... πιστευω deathsinger πως εχεισ δικιο διοτι το να τα φτιαξω και με τουσ δυο δεν ειναι λυση ειτε ειναι φανερα ειτε κρυφα.......
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36996 από perakas στις 15 Δεκεμβρίου 2006, 4:09μμ

perakas

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2006
κοπελιά...μην σε παρασύρει το εφηβικό σου πάθος...και μην θεωρεις δεδομενο οτι πρεπει να ερθεις σε επαφη με καποιον!μην κοιτας μονο την εμφανιση...δεν ειναι αυτο που θα σε κανει ευτυχισμενη...κοιτα μακρια...να εισαι παντα καλα!ο WEBMASTER φαινεται και ειναι...με επιοικια ελαφρης...θετει με γελοιο τροπο τις θεωριεςαυτες και φαινεται το απαιδευτο μυαλο του,,,,διαβασε κανενα βιβλιο και μετα μιλα!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37027 από JustForYou στις 16 Δεκεμβρίου 2006, 3:57πμ

JustForYou

Εικονίδιο
μέλος από: 23/11/2006
αν η8ελες καποιον απο τους 2 8α το ξεχωριζες αμεσως.. δεν ειναι καλο το διλημμα σου...
αλλα εχει λυση..

δεν ειναι ποιος σου ταιριαζει καλυτερα, ουτε βεβαιως να βγητε ολοι μαζι ,

δες εσυ τι ζητας κ τι 8ες...
κ η καρδια σ μεσα σ το ξερει πολυ καλυτερα απο τον κα8ενα μας..εκει 8α βρεις τιν απαντηση... μην σκευτεσαι ο ενασ εχει εκεινο ο αλλος το αλλο!! ελεος δεν κανει να συγκρινεις!! δεν ειναι πατατες, ουτε ενα πουκαμισο να διαλεξεις ποιον να παρεις!!!
απλα δες μεσα σου ...

αν σου κανουν την ζωη πατινι εξαιτειας του διλημματος τοτε χαλαρωσε λιγακι κ ασε κ τον εναν κ τον αλλον.

προφίλάλλα...
Μήνυμα #37033 από Depy στις 16 Δεκεμβρίου 2006, 12:31μμ

Depy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/12/2006
άποψη μου είναι οτι πρεπει να βρεις κάποιον αλλο. ξέχνα και τους δυο. άσε που οταν εισαι με τον ενα μπορεί να λες το όνομα του άλλου κ 8α σκευτεσαι συνέχεια οτι άλλος απο αυτόν που 8α έχεις επιλέξει ίσως να είναι καλύτερος.
άστο παράτατο..!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login