Μήνυμα στις 10/1/2007 στις 19:03 @Διάφορα
lol οκ απλα επειδη κανει ο δικος μ κ μου κανε εντυπωση πως απο το κεντρο του καναν εκσετασεις αιματος κ ολα τα συναφη,,!!
Πήγαινε στο θέμα: motorcroos
Μήνυμα στις 9/1/2007 στις 16:00 @Διάφορα
ναι ειδα πολλα.. εσας σας εχει τυχει τιποτα τετοιο?
Πήγαινε στο θέμα: Μόρα
Μήνυμα στις 9/1/2007 στις 12:28 @Διάφορα
τελικα τι ειναι η Μόρα? καποιοι λενε πως ερχετε μια γυναικα στον υπνο κ με το χερι της κλεινει τη μυτη κ το στομα ωστε να παψει να αναπνεει, αλλοι λενε πως ειναι μια γυναικα που τρομαζει παιδια, τελικα υπαρχει? κ τι ειναι απο τα 2? Πήγαινε στο θέμα: Μόρα
Μήνυμα στις 8/1/2007 στις 13:38 @Διάφορα
εχει ασχολη8ει κανεις με αυτο?? ξερετε τι ειδους ιατρικες εξετασεις περνανε αν περνανε οι α8λητες? καποιος μου πε για παρακεντηση.. ισχυει? Πήγαινε στο θέμα: motorcroos
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 17:43 @Διάφορα
αλλα συνεχισε να
Πήγαινε στο θέμα: μια ατελείωτη ιστορία......
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 17:42 @Διάφορα
kreas να πνιξω τον πονο μου με κομπο στο λαιμο μου, η να αρχισω να κλαιω? Πήγαινε στο θέμα: Διλήμματα
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 15:20 @Διάφορα
ωστοσω η αννουλα.....
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 14:12 @Διάφορα
τρομαξε και πηγε....
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 14:12 @Διάφορα
ταβλι!! μμμ στο πατωμα η στο κρεβατι??? Πήγαινε στο θέμα: Διλήμματα
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 03:57 @Θ. Κλημεντίνη
αν η8ελες καποιον απο τους 2 8α το ξεχωριζες αμεσως.. δεν ειναι καλο το διλημμα σου... αλλα εχει λυση.. δεν ειναι ποιος σου ταιριαζει καλυτερα, ουτε βεβαιως να βγητε ολοι μαζι , δες εσυ τι ζητας κ τι 8ες... κ η καρδια σ μεσα σ το ξερει πολυ καλυτερα απο τον κα8ενα μας..εκει 8α βρεις τιν απαντηση... μην σκευτεσαι ο ενασ εχει εκεινο ο αλλος το αλλο!! ελεος δεν κανει να συγκρινεις!! δεν ειναι πατατες, ουτε ενα πουκαμισο να διαλεξεις ποιον να παρεις!!! απλα δες μεσα σου ... αν σου κανουν την ζωη πατινι εξαιτειας του διλημματος τοτε χαλαρωσε λιγακι κ ασε κ τον εναν κ τον αλλον. Πήγαινε στο θέμα: ποιον???? |