προβλημα με κολλητο
Μήνυμα #136116 από vivian ng στις 16 Ιανουαρίου 2016, 3:57μμ
γεια σας μελοι του φτου... παω 2α γυμνασιου. εχω έναν κολλητο με τον οποιο τα λεμε όλα μεταξι μας και δεν εχουμε μυστικα ο ενας από τον αλλον... μαλιστα του ειχα κανει και κονε με την κολητη μου αν και δεν του αρεσε αλλα εγω επεμενα.... αρα δεν του αρεσει καμια... τωρα τελευταια όμως δεν μιλαμε καθολου και με αγνωει συνεχως. αλλα όταν ειμαστε σε ιδια παρεα με κοιταζει χαμογελοντας συνεχεια αλλα δεν με κοιταζει μονο όταν ειμαστε σε ιδια παρεα αλλα και όταν δεν ειμαστε συνεχεια... σημερα του εστειλα μυνημα και τον ρωτησα αν εχει κατι μαζι μου και μου ειπε όχι... δεν ξερω τι εχει... εσεις τι λετε??? χαριζω αποδεχτες | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136117 από Dieftharmenos στις 16 Ιανουαρίου 2016, 4:48μμ
![]() |
Σε γουσταρει και επειδη ειναι μικρος και ειναι και στο friendzone φοβαται να στο πει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136118 από vivian ng στις 16 Ιανουαρίου 2016, 5:40μμ
Εμμ... 1) σιγουρα; 2) αν ναι τι μπορώ να κανω; 3) κάποια πιο ολοκληρωμένη απάντηση??? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136120 από vivian ng στις 16 Ιανουαρίου 2016, 6:44μμ
Σας παρακαλώ... κανείς άλλος βρε παιδιά??? Δεν ξέρω τι να κάνω :'( | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136121 από vivian ng στις 16 Ιανουαρίου 2016, 7:25μμ
ξέχασα να πω ότι σήμερα που του έστειλα μου μιλησε λιγο αποτομα... Του λέω Όταν μπεις στείλε Και μου γραφει Λέγε... Μετά από μια ώρα μου Γράφει Άντε ρε θα Και μετά του είπα ότι τον βλέπω απόμακρο και ότι κάτι έγινε και με άρπαξε από τα μούτρα για να μάθει τι εγινε.... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136122 από vivian ng στις 16 Ιανουαρίου 2016, 8:52μμ
Παιδειαααα.... Μια απάντηση πλιζζ.... Είμαι σε απογνωση | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136123 από nonreligius στις 16 Ιανουαρίου 2016, 9:01μμ
![]() |
Μίλησέ του στα ίσα να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136124 από vivian ng στις 16 Ιανουαρίου 2016, 9:06μμ
Ναι λοιπόν.... Όταν του έστειλα μου απάντησε λίγο απότομα και η απείθεια είναι ότι όσους ρωτησα μου είπαν ότι μάλλον του αρέσω.... 1) σιγουρα του αρέσω? 2) του μίλησα και μου είπε ότι δεν είναι θυμωμένος.... Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει???? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136125 από vivian ng στις 16 Ιανουαρίου 2016, 9:42μμ
Στον επόμενο που θα μου δώσει ολοκληρωμένη απάντηση χαρίζω αποδεχτη | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136242 από theonipapad στις 29 Ιανουαρίου 2016, 5:16μμ
![]() |
λπν εγω λεω να πας να του πεις τη συμβαινει να κατσε τε να το συζητησετε.. κοιτα μπορει να εχει βρει αλλες παρεες και γιαυτο να ειναι αποκαμκρος λιγο αλλα αν σε θελει πραγματικα σαν φιλη τπυ θα ξανα γυρισει μονος του αλλα αν περασει πολυ καιρος προτεινω να τον ξεγραψεις (μου χει τυχεει κατι παρομοιο) ή αλλιως αν λογο εγωισμου δεν θες να του μηλησεις αστον και περιμενε απο αυτον (αλλα δεν σου το προτεινω) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |