Μήνυμα στις 4/6/2016 στις 13:29 @Κλάψιμο
Καλημέρα παιδιά, θα μπω αμέσως στο ψητό. Χτες το βράδυ βγήκα με έναν φίλο μου και πήγαμε σε καφετέρια. Εκεί συναντήσαμε άλλους 2 φίλους του και τελικά μαζευτήκαμε στο σπίτι του ενός. Το παιδί αυτό είχε κάτι πουράκια από τα πολύ καλά και κάναμε 2, περνώντας από στόμα σε στόμα. Έχω αρχίσει να ανησυχώ όμως λίγο, καθώς το παιδί αυτό (όχι αυτός που είχε το σπίτι, ο άλλος) καπνίζει και πίνει πολλές φορές με άλλους, φαίνεται και λίγο βγαλμένος και φοβάμαι μην έχει καμία ασθένεια σε φάση υπατίτιδα ή έρπητα κλπ. Βέβαια ρώτησα το παιδί που έχει το σπίτι και μου είπε πως αποκλείεται, καπνίζουν μαζί 2 χρόνια κλπ και να είμαι ήσυχος. Εσείς πιστεύεται να κάνω εξετάσεις κλπ ή να το αφήσω?
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα μαζί με άλλους
Μήνυμα στις 9/5/2016 στις 14:06 @Διάφορα
Παιδιά θέλω να κάνω 10% με τα περισσινά μόρια για να μπω σε άλλη σχολή. Προλαβαίνω να το κάνω τώρα;
Πήγαινε στο θέμα: 10% για άλλη σχολή. προλαβαίνω;
Μήνυμα στις 1/5/2016 στις 12:12 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό με την πεζοπορία είναι η καλύτερη λύσηΓια τη διατροφή: 1) θα πίνεις πολύ νερό. Όταν λέμε πολύ, πολύ (τα ούρα να γίνονται άσπρα) 2) Κόβεις γλυκά, λιπαρά, τηγανητά, δρακουλίνια, poc-corn, chips, σουβλάκια, πίτσες μαχαίρι 3) Κάνεις 5 γεύματα κάθε μέρα, εκ των οποίων το πρωινό θα είναι γάλα με βρώμη και μία κουταλιά σταφίδες (γάλα 1,5%), δεκατιανό-απογευματινό ΜΟΝΟ φρούτα, βραδυνό ένα γιαούρτι 2% και μεσημέρι να προτιμάς φαγητά χωρίς σάλτσες, χωρίς πολλά λιπαρά κλπ. Όσπρια ή κοτόπουλο με ρύζι από τις καλύτερες επιλογές. Απέφευγε τον τόνο γιατί έχει μόλυβδο, που έιναι καρκινογόνος. 4) Ζάχαρι, αλάτι κλπ τα κόβεις επίσης Αν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Σπίτι μπορείς να κάνεις Pushaps, κοιλιακούς και squats. Μπες google αν δεν ξέρεις πολύ από τέτοια, ώστε να δεις πως γίνονται σωστά. Καλή συνέχεια! Πήγαινε στο θέμα: Αδυνατισμα-ΣΟΣ
Μήνυμα στις 20/4/2016 στις 10:36 @Sex
Αυτά είναι βλακείες. Λογικά το πιστεύει, όμως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κολήσει και να μην μπορεί να διαβάζει. Έλεος πια. Εγώ ως άτομο που ο ανορθολογισμός με κάνει έξαλλο (δεν μπορείς να φανταστείς :D ) θα είχα φύγει με το που θα άκουγα τέτοιες μπούρδες. Δεν κατηγορώ την κοπέλα, δικαίωμά της στην τελική απλώς πιστεύω ότι στην ηλικία μας πρέπει να πηγαίνουμε με συνομήλικες η μεγαλύτερες (εντάξει με ανήλικη έτσι και αλλιώς δεν θα έκανα κάτι). Εγώ πχ έχω μία μεγαλύτερη ένα χρόνο, ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοια θέματα! Πάμε για άλλα αν συνεχιστεί αυτό ;)
Πήγαινε στο θέμα: Αρνειται το σεξ για ανεπαρκη λογο
Μήνυμα στις 29/3/2016 στις 09:00 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση! Η ίδια μου είπε χτες να γνωριστούμε πρώτα, να πάρω όσο χρόνο θέλω και αν ταιριάζουμε κάνουμε κάτι.
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός-νέα κοπέλα
Μήνυμα στις 28/3/2016 στις 21:55 @Θ. Κλημεντίνη
Θα μπω στο θέμα όσο πιο άμεσα γίνεται. Πριν 4 μήνες σχεδόν είχα γνωρίσει μία κοπέλα από το facebook, με την οποία έκανα σχέση εξ' αποστάσεως, καθώς εγώ σπουδάζω στην πόλη μου και αυτή στη δικιά της (2:30 ώρες με το λεωφορείο). Τον τελευταίο μήνα σκεφτόμουν συνέχεια το χωρισμό, καθώς δεν άντεχα άλλο τη συμπεριφορά της, την απόσταση κλπ ενώ είχαν γίνει πολλά που με είχαν ξενερώσει αρκετά. Σε αυτήν δεν έλεγα τίποτα, καθώς προσπαθούσα να το σώσω. Για να μην τα πολυλογώ, χτες έβαλα ένα τέλος στη σχέση αυτή. Την Παρασκευή το μεσημέρι ήμουν στο λεωφορείο της σχολής μου και ήταν μέσα μία κοπέλα, με την οποία κοιταζόμασταν συνέχεια. Το βράδυ της ίδιας μέρας, καθώς χάζευα στο facebook το φοιτητικό μας απόρρητο (σελίδα στο facebook όπου όποιος φοιτητής θέλει μπορεί να γράψει ανώνυμα) βλέπω ένα post που είχε ως εξής "Εσύ ο ψηλός που φορούσες μπλε μπλούζα και ήσουν με τα ακουστικά την Παρασκευή το μεσημέρι στο λεωφορείο, και κοιταζόμασταν συνέχεια, κάνε like να σε βρω!". Εγώ το κατάλαβα ότι αφορούσε εμένα. Να μην τα πολυλογώ, γνωριστήκαμε με την κοπέλα και χτες βγήκαμε βόλτα (φιλικά, καθώς η ίδια που έμαθε ότι είχα κοπέλα μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να γίνει το τρίτο πρόσωπο). Εγώ της είπα τον "πόνο μου", πόσο καταπιεσμένος νιώθω από τη σχέση μου όμως φοβάμαι να μην την πληγώσω και για αυτό δεν χωρίζω. Η ίδια με συμβούλεψε ότι αφού νιώθω έτσι πρέπει να χωρίσω, πράγμα το οποίο με έκανε να το πάρω απόφαση. Χτες λοιπόν χώρισα και αμέσως μετά της το είπα. Μετά τη ρώτησα αν τελικά θέλει να κάνουμε κάτι και μου φαίνεται αρκετά δυστακτική (μου είπε ότι καλά καλά δεν γνωριζόμαστε, να μην βιάζομαι γιατί μόλις χώρισα και τέτοια). Προφανώς της αρέσω εμφανισιακά, καθώς και η προσωπικότητά μου (περνούσαμε πολύ καλά, γελούσαμε, κάναμε πλάκες κλπ όταν βγήκαμε). Εσείς γιατί λέτε να είναι τόσο διστακτική από τη στιγμή που χώρισα και από τη στιγμή που αυτή ξεκίνησε την προσέγγιση; Πως λέτε να την προσεγγίσω; Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμός-νέα κοπέλα
Μήνυμα στις 1/3/2016 στις 14:04 @Διάφορα
Φίλε επειδή και εγώ είχα χάσει στο παρελθόν 25 κιλά θα σου πω πάνω κάτω τι να τρως: 5 γεύματα (μικρά) οπωσδήποτε: 1) Πρωί: 250-300 ml γάλα, 5-8 κουταλιές βρώμη, 1 κουταλιά σταφίδες 2) Δεκατιανό: 1 φρούτο (προτίμησε μία μπανάνα κανονική, σου κόβει την πείνα για πολύ ώρα) 3) Μεσημεριανό: 1 μέτριο πιάτο φασόλια μαυρομάτικα με ρύζι ή 120 γρ κοτόπουλο με ρύζι. Για περισσότερες επιλογές καθώς και για ποσότητες διατροφολόγος 4) Απογευματινό: το ίδιο με το δεκατιανό. Αν το πρωί τρως μπανάνα, το απόγευμα 2 μέτρια μήλα. Αν Το πρωί τρως τα 2 μήλα, απόγευμα τη μπανάνα. 5) Βραδυνό: 1 γιαούρτι 2%, με 2 κουταλιές βρώμη. Ποτέ με μέλι το βράδυ. Στην αρχή το μέλι να αποφεύγεται καλύτερα, καθώς είναι καλύτερο να προτιμήσεις τους σύνθετους υδατάνθρακες. Επίσης: Έχεις πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα τα καταφέρεις με αρκετή προσπάθεια και υπομονή. Σε ένα χρόνο μπορείς κάλλιστα να χάσεις τα κιλά αυτά που σου απομένουν. Εννοείται συνεχίζεις κανονικά το γυμναστήριο, και αν κάνεις μόνος σου ζήτα καμιά συμβουλή να δεις αν κάνεις κάτι λάθος. Πήγαινε στο θέμα: Γυμανστηρίο-Χαλάροση κοιλιάς
Μήνυμα στις 15/2/2016 στις 22:53 @Κλάψιμο
Σε καταλαβαίνω γιατί το έχω ζήσει. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο όμως δεν αξίζει να γυρίσεις πίσω. Γνώμη μου κόψε κάθε επαφή. Πολύ πιθανόν να αρχίσει σε 2-3 βδομάδες να σε παρακαλάει, όμως δεν πρέπει να γυρίσεις. Ο εγωισμός σε μία σχέση είναι το ότι χειρότερο για εμένα. Κατά τη γνώμη μου, με το που βλέπεις ότι υπάρχει εγωισμός ξεκόβεις από την αρχή της σχέσης. Γιατί; Γιατί σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει πραγματικά και νοιάζεται για τον εαυτό της και μόνο, αδυνατόντας να κάνει τις στοιχιώδεις υποχωρήσεις. Με λίγα λόγια, αν δεν την ενδιαφέρει πως νιώθεις η σχέση είναι εξαρχής ελατωματική. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να την ξεπερασω.
Μήνυμα στις 25/1/2016 στις 19:56 @Θ. Κλημεντίνη
Μεγάλε η ζήλια είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο, διότι οι περισσότεροι/ες ζηλεύουν. Εσύ το παράκανες λίγο. Ποια είναι η γνώμη μου: Αν αυτή είναι εντάξει απέναντί σου, δεν πα να τη λιγουρεύεται όλη η Ελλάδα; Τι σε νοιάζει εσένα; Ίσα ίσα, που είναι θετικό γιατί πάει να πει ότι τα έχεις με ωραία. Οπότε τα κοντά ρούχα-χωρός πάνω στο τραπέζι δεν είναι λόγος να αγχώνεσαι. Γενικά για τη ζήλια: Όσο πιο πολύ το δείχνεις, εκνευρίζεσαι και κάνεις σκηνές δείχνεις ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Γιατί; Γιατί δείχνεις σαν να φοβάσαι ότι θα φύγει και θα πάει με άλλον, λες και δεν είσαι ικανός να κρατήσεις τη σχέση που έχετε. Άλλο αν φλερτάρει. Εκεί της μιλάς όμως ήρεμα και πάλι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το μόνο που μετράει είναι πως σε βλέπει αυτή. Άμα σε αγαπάει πραγματικά, ποιο είναι το πρόβλημα; Πήγαινε στο θέμα: Ζηλεια για συγκεκριμενους λογους
Μήνυμα στις 25/1/2016 στις 10:10 @Θ. Κλημεντίνη
Προσωπικά δεν το θεωρώ παράλογο να θέλει να πάει με τους δικούς της. Ότι άλλαξε γνώμη ναι, όμως ούτε αυτό είναι κάτι περίεργο. Όπως ειπώθηκε πιο πάνω, μπορείτε όντως να οργανώσετε 2 ταξίδια. Επειδή αναφέρθηκε το θέμα της ζήλιας, και φαντάζομαι για αυτό έχεις χαλαστεί, σταμάτα να ζηλεύεις όσο είναι νωρίς. Και θα σου εξηγήσω. Αν της την πεύτουν και δεν ενδώσει, όλα καλα. Αν της την πεύτουν και ενδώσει όμως, πάει να πει ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο. Επομένως, σε κάθε περίπτωση η ζήλια όχι μόνο δεν βοηθάει, φαίνεσαι ότι δεν έχεις και αυτοπεποίθηση αν αγχώνεσαι ότι θα πάει με άλλον. Η ζήλια ξενερώνει τα περισσότερα άτομα. Και για το λόγο αυτό, είτε χαλαστείς είτε όχι, πες της οκ και μην της δημιουργήσεις καλύτερα θέμα. Πήγαινε στο θέμα: απορια σχετικα με την σχεση μου |