πως να πεισω... τη μανα μου...
Σελ. 1
Μήνυμα #135221 από kakarakarikas στις 11 Οκτωβρίου 2015, 10:16μμ
μέλος από: 31/8/2015 μηνύματα: 12 0 |
καλησπερα παρεα του ftou. Εχω το εξης ( γελοιο ) προβλημα. Τυχαινει να εχω καποα λεφτα στα χερια μου και , θελω να αγορασω ενα μηχανημα πολυεφε για τη κιθαρα. Το φερνω σιγα σιγα στη μανα μου οτι θελω να καβω τη παραγγελια και αρχιζει : Τι ? Θα πας να δωσεις τα λεφτα σου σε κατι αχρηστο ? Τι εισαι δλδ επαγγελματιας ? Να πας να δωσεις τα λεφτα σ σε κατι πιο χρησιμο κ λειτουργικο. ( Μου τα λεει αυτα ενω η ιδια κανει χειροτερες σπαταλες ) .Γενικα η μανα μου δε " μασαει". Καμια ιδεα για να την πεισω?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
9
Μήνυμα #135222 από ScandalousAngel στις 11 Οκτωβρίου 2015, 10:57μμ
μέλος από: 3/7/2012 μηνύματα: 268 0 |
Αποδεκτή απάντησηΤο ειπες και εσυ μονος σου οτι και η ιδια κανει σπαταλες. Χρησιμοποιησε το ως επιχειρημα. Απο τη στιγμη που τα λεφτα που εχεις μαζεψει ειναι δικα σου και δεν την επιβαρυνεις με εξοδα δεν εχει λογο να σου πει να μη το αγορασεις. Μπορει να μην εισαι επαγγελματιας αλλα εχοντας το θα περνας δημιουργικα την ωρα σου σε αντιθεση με αλλα παιδια της ηλικιας που ειναι μπροστα σε μια οθονη. Εξαλλου αυτα τα μηχανηματα κρατανε χρονια και δεν ειναι απιθανο στο μελλον ως χομπι ή ακομα και επαγγελματικα να τα χρησιμοποιησεις σε μια παρασταση κτλ Πιστευω αν της πεις αυτα να την πεισεις. Ελπιζω να σε βοηθησα :)Btw το ftou δεν ειναι παρεα αλλα anticommunity ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135229 από kakarakarikas στις 12 Οκτωβρίου 2015, 2:35μμ
δεν ειναι ετσι ευκολη η μανα μου...θα πει οτι δινοντας τα λεφτα μου σε κατι " αχρηστο " την επιβαρυνω οικονομικα καθως τα ρουχα μου κτλ ειναι αγορασμενα με δικα της λεφτα. Χρειαζομαι κατι πιο πειστικο , στο οποιο δεν θα μπορει επισης να αρνηθει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135231 από nonreligius στις 12 Οκτωβρίου 2015, 4:36μμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Είναι πολύ απλό. Θα της μιλήσεις στα ίσα (από προσωπική εμπειρία, αν δεν μιλάς στα ίσα σχεδόν πάντα βγαίνεις χαμένος). Θα πεις ότι σου χρειάζεται για το χόμπυ που κάνεις. Θα χρησιμοποιήσεις και το επιχείρημα με τις σπατάλες αν σε πρίζει. Στην τελική, εάν αρνηθεί, απλά θα το αγοράσεις μόνος σου. Υ.γ. και εγώ που είμαι πορωμένος με την dupstep, techno κτλ θέλω να πάρω dj console, και δεν το θεωρώ καθόλου πεταμένα λεφτά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135234 από kakarakarikas στις 12 Οκτωβρίου 2015, 4:55μμ
ναι αλλα η μανα θεωρει οτι , αφου μπορω να παιξω και χωρις το εφε , τοτε το εφε ειναι αχρηστο. Και επειδη , οπως ειπα , η μανα μου δεν ειναι και πολυ ευκολη , αν χρησιμοποιησω το επιχειρημα με τις σπαταλες , θα την εξοργισω περισσοτερο. Να το αγορασω μονος μ δεν μπορω διοτι αν το δει ή θα το επιστρεψει ή θα το διαλυσει και δεν ξερω και γω τι τιμωρια θα φαω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135235 από nonreligius στις 12 Οκτωβρίου 2015, 5:07μμ
Πόσο κοστίζει αυτό το μηχάνημα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135236 από kakarakarikas στις 12 Οκτωβρίου 2015, 5:13μμ
80€ ολα μαζι , εξοδα αποστολης , επιπλεον καλωδια κτλ... αλλα στη χειροτερη περιπτωσει και αν ειναι αναγκη το ριχνω το κοστος στα 55-60€ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135237 από nonreligius στις 12 Οκτωβρίου 2015, 5:17μμ
Φίλε μίλησέ της ήρεμα, πες της ότι σου χρειάζεται και ότι δεν θα κάνεις άλλες σπατάλες. Και να μην δεχτεί αμέσως, πιστεύω ότι θα σου πει το οκ. Μίλησε και με τον πατέρα σου άμα είναι, μπορεί να βοηθήσει τα πράγματα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135238 από kakarakarikas στις 12 Οκτωβρίου 2015, 7:05μμ
οσο ηρεμα και να το πιαω θα τα παρει στο κρανιο σπαταλες ουτως ή αλλως δεν κανω θεωρει πως δεν το χρειαζομαι ο πατερας οτι και να κανει δεν της αλλαζει γνωμη. ( δυστηχως κουμαντο κανει η μανα μου ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #135241 από nonreligius στις 12 Οκτωβρίου 2015, 7:44μμ
Ε ρε φίλε δεν γίνεται όμως η μάνα σου μόνο να κάνει κουμάντο, είναι τραγικό (σόρρυ κιόλας). Πες ότι θα το πάρεις ακόμη και αν τα πάρει στο κρανίο. Κόντρα αυτή, κόντρα εσύ. Τέτοια άτομα μόνο με αγριάδες καταλαβαίνουν. Πρώτα βέβαια πείσε τον πατέρα σου να της αλλάξει γνώμη, και αν δεν τα καταφέρει πας στην "επίθεση" |
προφίλάλλα...˵quote˶ |