Μήνυμα στις 5/1/2016 στις 01:16 @Sex
Γεια σας και παλι μετά απο κατι μηνες απουσιας μου. Είναι το τελευταίο μου μνμ οποτε θέλω οσο το δυνατον περισσοτερες απαντησεις γιατι μετα δεν θα εχω αλλα : Λοιπόν, παω 1η λυκεου. Οι φίλοι μου ( συνομήλικοι ) έχουν βαλει δάχτυλο στην κοπέλα τους ( εστω, καποιοι απ αυτούς ) . Εγω παρόλα αυτά, δεν εχω κανει ούτε σχεση ακομα. Ουτε φαση. Δεν θα 'λεγα οτι ειμαι και πολυ κοινωνικο ατομο, εχω λιγους φιλους ( καποιες φορες βεβαια καλο είναι κι αυτο), και ποτε δεν βρίσκομαι κοντά σε κοριτσια. Απλα επειδή ειμαι αυτος που ειμαι και οχι ενας ψευτικος εαυτός μου, δεν ειμαι ο άνθρωπος που θα ευχαριστηθει μια παρεα να τον έχει, και γι αυτο δεν "κολλαω" με τους παντες. Φετος ειμαι λιγακι πιο κοινωνικός αλλα οχι και πολλα παραπάνω. Βεβαια ολη αυτη η κατάσταση δεν οφείλεται σε ένα pc όπως συμβαίνει με αρκετους συνομηλικους μου. Τον τελευταίο καιρό ειμαι γκομενικα ανενεργος, μου χει φύγει η πολλή η ορεξη, αλλα θελω, σιγα σιγα να ξεπαρω. Χάνομαι μες την μοναξια ενω οι σεξουαλικες μου ορμες οσο περναν τα χρονια γίνονται εντονοτερες. Γιατι?? Γιατι να είμαι ετσι? Τι να κανω??
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί ρε γαμωτο...
Μήνυμα στις 12/10/2015 στις 22:11 @Θ. Κλημεντίνη
οχι η μανσ μου θα μπορει να πει και πολλα μαλιστα...οσο ηρεμα και να το πω δουλεια δεν γινεται... οποτε απ το τηλεφωνο που μπορω να επιτεθω πιο ευκολα...
Πήγαινε στο θέμα: πως να πεισω... τη μανα μου...
Μήνυμα στις 12/10/2015 στις 20:22 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα ο πατερας μου εχει χωρισει με την μανα μου και ασε που ο πατερας μου μενει αθηνα ενω εγω κρητη ( με τη μανα μου ) και γι αυτο κανει κουμαντο η μανα μου... εξ αποστασεως δεν γινεται τιποτα... οσο για την επιθεση δυσκολα τα πραματα... σου τη κοβει τη φορα πριν καλα καλα πεις κουβεντα... αλλα αντι να της τα πω face to face σκεφτομαι μια μερα πυ θα λειπει η αυτη ή εγω απ το σπιτι , να της τα πω απ το ... τηλεφωνο. Εκειισως γινουν πιο ευκολα τα πραματα...
Μήνυμα στις 12/10/2015 στις 19:05 @Θ. Κλημεντίνη
οσο ηρεμα και να το πιαω θα τα παρει στο κρανιο σπαταλες ουτως ή αλλως δεν κανω θεωρει πως δεν το χρειαζομαι ο πατερας οτι και να κανει δεν της αλλαζει γνωμη. ( δυστηχως κουμαντο κανει η μανα μου ) Πήγαινε στο θέμα: πως να πεισω... τη μανα μου...
Μήνυμα στις 12/10/2015 στις 17:13 @Θ. Κλημεντίνη
80€ ολα μαζι , εξοδα αποστολης , επιπλεον καλωδια κτλ... αλλα στη χειροτερη περιπτωσει και αν ειναι αναγκη το ριχνω το κοστος στα 55-60€
Μήνυμα στις 12/10/2015 στις 16:55 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα η μανα θεωρει οτι , αφου μπορω να παιξω και χωρις το εφε , τοτε το εφε ειναι αχρηστο. Και επειδη , οπως ειπα , η μανα μου δεν ειναι και πολυ ευκολη , αν χρησιμοποιησω το επιχειρημα με τις σπαταλες , θα την εξοργισω περισσοτερο. Να το αγορασω μονος μ δεν μπορω διοτι αν το δει ή θα το επιστρεψει ή θα το διαλυσει και δεν ξερω και γω τι τιμωρια θα φαω
Μήνυμα στις 12/10/2015 στις 14:35 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ειναι ετσι ευκολη η μανα μου...θα πει οτι δινοντας τα λεφτα μου σε κατι " αχρηστο " την επιβαρυνω οικονομικα καθως τα ρουχα μου κτλ ειναι αγορασμενα με δικα της λεφτα. Χρειαζομαι κατι πιο πειστικο , στο οποιο δεν θα μπορει επισης να αρνηθει...
Μήνυμα στις 11/10/2015 στις 22:16 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα παρεα του ftou. Εχω το εξης ( γελοιο ) προβλημα. Τυχαινει να εχω καποα λεφτα στα χερια μου και , θελω να αγορασω ενα μηχανημα πολυεφε για τη κιθαρα. Το φερνω σιγα σιγα στη μανα μου οτι θελω να καβω τη παραγγελια και αρχιζει : Τι ? Θα πας να δωσεις τα λεφτα σου σε κατι αχρηστο ? Τι εισαι δλδ επαγγελματιας ? Να πας να δωσεις τα λεφτα σ σε κατι πιο χρησιμο κ λειτουργικο. ( Μου τα λεει αυτα ενω η ιδια κανει χειροτερες σπαταλες ) .Γενικα η μανα μου δε " μασαει". Καμια ιδεα για να την πεισω?? Πήγαινε στο θέμα: πως να πεισω... τη μανα μου...
Μήνυμα στις 8/9/2015 στις 23:20 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας και παλι... Οπως εχω ξαναπει σε προηγουμενο ποστ δεν ειμαι και πολυ κοινωνικος. Αλλα τωρα που θα παω λυκειο ειμαι αποφασισμενος να κανω μια νεα αρχη και να αλλαξω.Θα μπορουσατε μα με βοηθησετε και να μου δωσετε καποιες συμβουλες γι αυτο?? Ευχαριστω προκαταβολικα. Πήγαινε στο θέμα: Εν οψει της νεας σχολικης χρονιας...
Μήνυμα στις 2/9/2015 στις 10:24 @Θ. Κλημεντίνη
Να σαι καλά ρε φίλε για τη βοήθεια αλλά το πρόβλημα είναι τα κοινά σημεία που λες παραπάνω. Σαν άνθρωπος δεν έχω και πολλά κοινά με τους συνομήλικους μου...
Πήγαινε στο θέμα: προβλήματα γύρω από το κοινωνικό μου τομε |