Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καλύτερα να χαρίζεις παρά να δανείζεις. Το κόστος είναι το ίδιο έτσι κι αλλιώς.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

σχεση προβλημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131470 από tsataaa στις 08 Δεκεμβρίου 2014, 9:10μμ

tsataaa

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2014
Λοιπον παιδια η ιστορια ξεκινησε περυσι το φεβρουαριο...γνωρισα μια κοπελα μου αρεσε πολυ βγαιναμε για λιγο καιρο και καταληξαμε στο να μπουμε σε αυτο το τρυπακι της σχεσης...αυτη (ειχε βγει απο μια σχεση πριν ενα μηνα απ οταν γνωριστηκαμε που ηταν πολυ ερωτευμενη με αυτον τον τυπα)τελος παντων να μην τα πολυλογω μετα απο 3 μηνες...ειμασταν σχεδον καλα ειχα καποιες υποψιεσ οτι δεν τον ειχε ξεπερασει..και ενα βραδυ της στελνει μηνυμα να ξαναειναι μαζι...και ετσι ξερα με αφηνει για να γυρισει σε αυτον...ξερω γω τα φτιαχνουν..εγω ομως την ειχα ερωτευτει..και επεμενα ακομα και 1 μηνα μετα απο οτα με αφησε και ηταν με αυτον επεμενα να την ξανακερδισω..(αυτος εντομεταξυ την ειχε στο φτυσιμο κλπ...)και εν τελει αποφασηζει να γυρισει σε εμενα..ισως πολυ απο εσας να με θεωρησετε βλακα π την δεχτηκα πισω...αλλα οταν εισαι ερωτευμενος σκεφτεσαι διαφορετικα...σημερα ειμαστε 9 μηνες μαζι...αλλα θελει να κραταει επαφες με τον πρωην της και να μιλανε απ το φβ ξερω εγω μιλησανε 5-6 φορες και αυτος την ελεγε κουκλιτσα μου αστειρι μ κλπ ...αλλα εγω εχω θεμα με αυτο και συχνα μαλωνουμε γτ οταν ειχαμε χωρισει ειχα πληγωθει...αυτη βεβαια μ λεει πως δεν τρεχει κατι και θελει απλα να βλεπει τι κανει..αλλα εγω δεν το αντεχω αυτο το πραγμα...πειτε μου ρε παιδια εχω αδικο?ειμαι υπερβολικος??? θελω αποψεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131473 από tsataaa στις 09 Δεκεμβρίου 2014, 12:45μμ

tsataaa

Εικονίδιο
ουτε ενας ρε παιδια??
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #131484 από BabisSougias στις 09 Δεκεμβρίου 2014, 7:24μμ

BabisSougias

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2014

Αποδεκτή απάντηση

δεν εχεις αδικο και ειναι λογικο , αλλα μπορει να σου λεει οντως την αληθεια και απλα να την ενδιαφερει ο τυπος να δει αν ειναι καλα , και εγω μιλαω με μια πρωην μου που εχουμε χωρισει 1 χρονο+ αλλα τα ειχαμε αλλον 1 και την αγαπαω και θελω να ειναι καλα την νοιαζομαι και κανω τα παντα για αυτην . Παρακολουθα στενα την υποθεση , χωρις υπερβολες , και αν θες γραψτην κιολας λιγο να δεις πως θα σου κολλησει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131506 από tsataaa στις 12 Δεκεμβρίου 2014, 9:55πμ

tsataaa

Εικονίδιο
ευχαριστω αδερφε αλλα οταν λες γραψιμο τι ακριβως εννοεις για να ξερω τι να κανω :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131509 από BabisSougias στις 12 Δεκεμβρίου 2014, 4:53μμ

BabisSougias

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2014
γραψιμο = δε μιλας , και οταν μιλας εισαι σχετικα ψυχρος και αποτωμος , απλα μην το παρακανεις , παιξτω και λιγο ενοχλημενος ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131635 από EleniElenitsa στις 27 Δεκεμβρίου 2014, 9:21μμ

EleniElenitsa

Εικονίδιο
μέλος από: 27/12/2014
νομιζω πως σας θελει και τους 2.....αλλα δεν εκανες το καλυτερο που την δεχτηκες πισω....σε χρησιμοποιει οταν χωριζει με αυτον που λες απο οτι φενεται. και ειναι λιγο περιεργο που της μιλαει στο φβ σαν να ειναι η κοπελα του...αμα ηθελε ομως να χωρισετε θα σου το ελεγε! ειστε αρκετο καιρο μαζι και αυτο σημαινει πως σε θελει.αμα δεις να παιζει κατι παραπανω μεταξυ τους να την χαιδευει και δεν ξερω και εγω τι αλλο αστην δεν αξιζει....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login