Μήνυμα στις 9/2/2015 στις 14:42 @Θ. Κλημεντίνη
Καποτε με ενα αγορι ειχε γινει κατι μεταξυ μας αλλα πια δεν γινεται τιποτα ουτε με σφαιρες εγω τον θελω..λετε ειναι μια λυση να βρω καποιον αλλον για να τον ξεπερασω?ετσι ομως ειναι σαν να τον χρησιμοποιω τον αλλον,αν και με τον καιρο μπορει να τον αγαπησω κι αυτον.Δεν ξερω μ αρεσει ενα αγορι που ενδιαφερεται αλλα νιωθω κατι ακομα για τον (β)...πειτε μ και εσεις καμια γνωμη γιατι και οι φιλες αυτο μου λενε συνεχεια να βρω αλλον για να τον ξεπερασω αλλα ειναι κοροιδια για τον αλλον.Πειτε μου καμια γνωμη και θα δωσω αποδεκτη!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον ξεπερασω
Μήνυμα στις 27/12/2014 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
νομιζω πως σας θελει και τους 2.....αλλα δεν εκανες το καλυτερο που την δεχτηκες πισω....σε χρησιμοποιει οταν χωριζει με αυτον που λες απο οτι φενεται. και ειναι λιγο περιεργο που της μιλαει στο φβ σαν να ειναι η κοπελα του...αμα ηθελε ομως να χωρισετε θα σου το ελεγε! ειστε αρκετο καιρο μαζι και αυτο σημαινει πως σε θελει.αμα δεις να παιζει κατι παραπανω μεταξυ τους να την χαιδευει και δεν ξερω και εγω τι αλλο αστην δεν αξιζει....
Πήγαινε στο θέμα: σχεση προβλημα
Μήνυμα στις 27/12/2014 στις 20:54 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας! ειμαι 14 χρονων και φετος παω 3η γυμνασιου...στο σχολειο μας ειναι ενα αγορι ενα χρονο μεγαλυτερος που αρχισε φετος να μου αρεσει.εγινε κατι μεταξυ μας ξερει οτι τον γουσταρω και με γουσταρει και αυτος φιληθηκαμε αλλα αυτος στα μεσα τις χρονιας αποφασισε να αλλαξει σχολειο και να παει σε ε.π.α.λ. για να περασει σε μια αναλογη σχολη.ξεχασα να πω πως δεν ειναι απο εδω αυτος.μενει μιση ωρα μακρυα απο την πολη μου απλος δεν εχουν σχολεια στο χωριο του και ερχοταν εδω σχολειο.τελος παντων.....μετα τις διακοπες των χριστουγεννων δεν θα τον βλεπω καθε μερα στο σχολειο..ειπε πως θα ερχετε να μας βλεπει ολους τους φιλους του εδω αλλα ολο κατι γινεται και δεν ερχεται....και βασικα δεν ξερω αμα θα ερθει οπως λεει....δεν ξερω τι να κανω...να πω πως εγω δεν μπορω να πηγαινω εκει που ειναι αυτος γιατι δεν ξερω κανεναν εκει και δεν μπορω να πω στην μανα μου πως παω για ενα αγορι....εχω φαει τετοιο κολλημα και δεν μπορω ουτε καν να το σκεφτομαι να αγαπαω καποιον αλλον...θα ερθει σιγουρα καποτε να μας δει αλλα δεν ξερω ποτε.εγω δεν μπορουσα να περιμενω ουτε τα σαββατοκυριακα για να τον δω την επομενη βδομαδα στο σχολειο!! τωρα τι θα κανω κλεω ολη την ωρα.... να σημειωσω πως δεν μιλαμε απλος με γουσταρει και τον γουσταρω αλλα εχω καιρο να τον δω και δεν μπορει να γινει κατι μεταξυ μας..δεν εχω τον αριθμο του και δεν εχει Facabook δυστυχως!ειμαι σε απογνωση.αν μπορειτε κατι να μου πειτε μια συμβουλη!! συγγνωμη για το τεραστιο κειμενο και να πω πως θα δωσω σε καποιον ΑΠΟΔΕΚΤΗ! Πήγαινε στο θέμα: Φεύγει από το σχολείο |