Μήνυμα στις 12/12/2014 στις 09:55 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω αδερφε αλλα οταν λες γραψιμο τι ακριβως εννοεις για να ξερω τι να κανω :)
Πήγαινε στο θέμα: σχεση προβλημα
Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 12:45 @Θ. Κλημεντίνη
ουτε ενας ρε παιδια??
Πήγαινε στο θέμα: σχεση προβλημα
Μήνυμα στις 8/12/2014 στις 21:10 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια η ιστορια ξεκινησε περυσι το φεβρουαριο...γνωρισα μια κοπελα μου αρεσε πολυ βγαιναμε για λιγο καιρο και καταληξαμε στο να μπουμε σε αυτο το τρυπακι της σχεσης...αυτη (ειχε βγει απο μια σχεση πριν ενα μηνα απ οταν γνωριστηκαμε που ηταν πολυ ερωτευμενη με αυτον τον τυπα)τελος παντων να μην τα πολυλογω μετα απο 3 μηνες...ειμασταν σχεδον καλα ειχα καποιες υποψιεσ οτι δεν τον ειχε ξεπερασει..και ενα βραδυ της στελνει μηνυμα να ξαναειναι μαζι...και ετσι ξερα με αφηνει για να γυρισει σε αυτον...ξερω γω τα φτιαχνουν..εγω ομως την ειχα ερωτευτει..και επεμενα ακομα και 1 μηνα μετα απο οτα με αφησε και ηταν με αυτον επεμενα να την ξανακερδισω..(αυτος εντομεταξυ την ειχε στο φτυσιμο κλπ...)και εν τελει αποφασηζει να γυρισει σε εμενα..ισως πολυ απο εσας να με θεωρησετε βλακα π την δεχτηκα πισω...αλλα οταν εισαι ερωτευμενος σκεφτεσαι διαφορετικα...σημερα ειμαστε 9 μηνες μαζι...αλλα θελει να κραταει επαφες με τον πρωην της και να μιλανε απ το φβ ξερω εγω μιλησανε 5-6 φορες και αυτος την ελεγε κουκλιτσα μου αστειρι μ κλπ ...αλλα εγω εχω θεμα με αυτο και συχνα μαλωνουμε γτ οταν ειχαμε χωρισει ειχα πληγωθει...αυτη βεβαια μ λεει πως δεν τρεχει κατι και θελει απλα να βλεπει τι κανει..αλλα εγω δεν το αντεχω αυτο το πραγμα...πειτε μου ρε παιδια εχω αδικο?ειμαι υπερβολικος??? θελω αποψεις
Πήγαινε στο θέμα: σχεση προβλημα |