Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
29A, ο δεκαεξαδικός αριθμός του Θηρίου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ειμαι ερωτευμενος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131154 από bulbasarrr στις 14 Νοεμβρίου 2014, 4:14μμ

bulbasarrr

banned
μέλος από: 28/9/2014
Γεια σας τι να κανω με βλεπει σαν φιλο της μιλαμε ολη μερα μαζι παροτι ξερει οτι την εχω αγαπησει και ειμαι ερωτευμενος μαζι της αυτη ειναι με ενα αλλο παιδι μαζι που παρολο που εφυγε για σπουδες κρατησαν σχεση απο αποσταση... τι να κανω δεν μπορω να την βγαλω απτο μυαλο μου ουτε λεπτο εχουμε δεθει παρα πολυ μαζι τι να κανω να της αλλαξω γνωμη δεν αντεχω να μην την εχω :( ειχα κ αλλες ευκαιριες να κανω σχεση με αλλες αλλα εγω αυτην θελω :( (17 ειμαστε)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131163 από XxXGreGXxX στις 14 Νοεμβρίου 2014, 10:09μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
φιλε μου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κρατησεις μια επαφη να μιλατε. Απο οσο ξερω οι σχεσεις απο αποσταση δεν κρατανε. Ειναι σπανιο να κρατησουν. Μιλα μαζι της κανε υπομονη και που ξερεις μπορει να αλλαξει γνωμη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131165 από bulbasarrr στις 15 Νοεμβρίου 2014, 12:34πμ

bulbasarrr

banned
δεν νομιζω ρε συ ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι του δεν ξερω τι να κανω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131167 από XxXGreGXxX στις 15 Νοεμβρίου 2014, 1:40πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Ρε ακου που σου λεω.. Σπανια κρατανε σχεσεις απο αποσταση. Απλα για να νιωθεις και εσυ καλυτερα μιλα μαζι της. Σιγουρα αν γινει κατι με τον αλλον θα ξερει οτι θα ειαι εσυ διπλα της
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131172 από bulbasarrr στις 15 Νοεμβρίου 2014, 10:40πμ

bulbasarrr

banned
σκεφτομαι να της ξαναμιλησω απο κοντα και να της πω να διακοψουμε να μιλαμε για ενα διαστημα για να το σκεφτει καλητερα τι λες?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #131177 από aswtos στις 15 Νοεμβρίου 2014, 9:25μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

Ετσι είναι ο έρωτας. Δε σκέφτεσαι λογικά και να είσαι βέβαιος πως ότι και να σου πούμε εμείς εδώ μέσα στο τέλος εσύ θα κάνεις αυτό που θα σου πει η καρδιά σου. Δεν λειτουργείς με λογική. Ακόμη και το ότι έκανες ερωτική εξομολόγηση σε κάποια που έχει σχέση παράλογο είναι αλλά καλά έκανες από τη στιγμή που δεν μπορούσες πλεον να το περιορίσεις. Από την άλλη και η κοπέλα σου ξεκαθάρισε από ότι μας λες απόλυτα τα αισθήματά της και δεν σου άφησε ελπίδες. Ότι ελπίδες υπάρχουν τις έχεις σχηματίσει εσύ στο μυαλό σου. Μην εκβιάσεις τον χωρισμό της από το αγόρι της. Πρώτον, δεν είναι έντιμο, ειδικά αν ο άλλος της φέρεται σωστά και δεν την κοροιδεύει, και δεύτερον ακόμη και αν πετύχεις τον στόχο σου και τους χωρίσεις θα ζεις μια ζωή με την αγωνία πως όπως παράτησε τον άλλον έτσι κάποια στιγμή μπορεί να παρατήσει και εσένα για κάποιον επόμενο. Εκτός αυτού πάντα θα βρίσκεται ο άλλος ανάμεσά σας και θα υπάρχει μια συνεχής συγκριση. Από ότι καταλαβαίνω η κοπέλα είναι ερωτευμένη με κάποιο μεγαλύτερό σου που προφανώς στο διάστημα που είναι μαζί την έχει κερδίσει και τον έχει κερδίσει. Γι αυτό και δεν προβληματίστηκαν πολύ από την απόσταση. Ο χρόνος θα δείξει αν αντέξει η σχέση τους όπως και αν θα σε δει εσένα κάποια στιγμή διαφορετικά. Όσο είναι με τον άλλον πάντως και εσύ απλά της συμπληρώνεις εδώ πίσω την εικόνα και της δείχνεις πως θα την περιμένεις μια ζωή αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Το να απομακρυνθήτε και να μην μιλάτε ίσως να είναι μια καλή λύση όχι τόσο για να σκεφτεί εκείνη καλύτερα τα πράγματα όσο για να τα σκεφτείς εσύ. Αν είναι να το κάνεις με εκβιαστικό τρόπο καλύτερα να μην μπεις καν στη διαδικασία. Μπορείς να αποδεκτείς το ρόλο του απλού φιλου ή όχι; Αν δεν μπορείς τότε είναι καλύτερα να απομακρυνθείς τόσο για εκείνη όσο και για εσένα. Μην περιμένεις πως αν είναι πραγματικά ερωτευμένη θα βάλει εσένα πάνω από το αγόρι της. Μην της την πέσεις ξανά. Καμία γυναίκα δεν θα μπει στη διαδικασία να τα φτιάξει με κάποιο που τον έχει δεδομένο.
Η Συμβουλή μου
Απομακρύνσου από αυτή την κοπέλα, προσπάθησε να μην μπλέκεσαι στη ζωή της και μην κάνεις πολύ προσωπικές συζητήσεις, μόνο τα τυπικά. Αν σε ρωτήσει γιατί άλλαξες στάση απέναντί της εξήγησέ της πως δεν το κάνεις για να την εκβιάσεις, απλά πως δεν σου είναι εύκολο να την βλέπεις μόνο φιλικά και κρατάς την απόσταση για μην έρχεσαι ούτε εσύ ούτε εκείνη σε δύσκολη θέση. Πως πρέπει να κοιτάξεις και το δικό σου καλό και να μην της προκαλέσεις προβλήματα.
Επίσης μην κλωτσάς τις ευκαίριες που σου έρχονται για να κάνεις σχέσης. Θα έρθει μια μέρα που θα το μετανιώσεις. Όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο αυτή τη στιγμή, οι έφηβικοί έρωτες όσο έντονη και αν είναι έρχονται και φεύγουν. Από την άλλη οι εμπειρίες τόσο συναισθηματικές όσο και σεξουαλικές, που αποκτάς μέσα σε μια σχέση σε προετοιμάζουν για το μέλλον. Έτσι ώστε να είσαι πιο έμπειρος και έτοιμος να διαχειριστείς τα καλύτερα που θα σου φέρει το μέλλον. Το καταλαβαίνω πως δεν θα πάψεις εύκολα να την σκέφτεσαι, αλλά είναι βλακεία να αφήνεις να χάνονται οι ευκαιρίες έτσι.
Αυτά από μένα. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131183 από bulbasarrr στις 16 Νοεμβρίου 2014, 1:01μμ

bulbasarrr

banned
ευχαριστω δεν μπορω να απομακρινθω την θελω παρα πολυ και ενα διαστημα που ειχαμε μαλωσει ειχαμε στενοχωρηθει και οι 2 παρα πολυ... Ποσες πιθανοτητες εχει λετε να κρατησει σχεση με το παιδι που λειπει εξωτερικο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131712 από Kamikazi στις 02 Ιανουαρίου 2015, 10:42μμ

Kamikazi

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2015
Φίλε βρισκόμουν σε παρόμοια κατάσταση .Κατάφερα να τους χωρίσω βγάζοντας "βρόμα "ότι είχε παράλληλοι σχέση.Σου προτείνω να κανείς το ίδιο .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login