Μήνυμα στις 16/11/2014 στις 13:01 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω δεν μπορω να απομακρινθω την θελω παρα πολυ και ενα διαστημα που ειχαμε μαλωσει ειχαμε στενοχωρηθει και οι 2 παρα πολυ... Ποσες πιθανοτητες εχει λετε να κρατησει σχεση με το παιδι που λειπει εξωτερικο?
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ερωτευμενος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Μήνυμα στις 15/11/2014 στις 10:40 @Θ. Κλημεντίνη
σκεφτομαι να της ξαναμιλησω απο κοντα και να της πω να διακοψουμε να μιλαμε για ενα διαστημα για να το σκεφτει καλητερα τι λες?
Μήνυμα στις 15/11/2014 στις 00:34 @Θ. Κλημεντίνη
δεν νομιζω ρε συ ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι του δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 14/11/2014 στις 16:14 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας τι να κανω με βλεπει σαν φιλο της μιλαμε ολη μερα μαζι παροτι ξερει οτι την εχω αγαπησει και ειμαι ερωτευμενος μαζι της αυτη ειναι με ενα αλλο παιδι μαζι που παρολο που εφυγε για σπουδες κρατησαν σχεση απο αποσταση... τι να κανω δεν μπορω να την βγαλω απτο μυαλο μου ουτε λεπτο εχουμε δεθει παρα πολυ μαζι τι να κανω να της αλλαξω γνωμη δεν αντεχω να μην την εχω :( ειχα κ αλλες ευκαιριες να κανω σχεση με αλλες αλλα εγω αυτην θελω :( (17 ειμαστε)
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 18:47 @Θ. Κλημεντίνη
αδιαφορω απλα δεν μπορω να τους βλεπω μαζι :( . τιποτα αλλο που μπορω να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Την θελω!!!
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 15:15 @Θ. Κλημεντίνη
το κακο ειναι οτι ξερει πως αισθανομαι για εκεινη και μου λεει ειναι ερωτευμενη με το αγορι της
Πήγαινε στο θέμα: Την θελω!!!
Μήνυμα στις 28/9/2014 στις 00:18 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι 17 και ειναι 16.Το προβλημα ειναι οτι θελει αλλον. Βασικα τα εχει με αλλον εδω και σχεδον 1 μηνα(18 χρονων αυτος)... Με θεωρει κολλητο της τι μπορω να κανω να της αλλαξω γνωμη για μενα? :(
Πήγαινε στο θέμα: Την θελω!!! |