Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλουμε, τότε πρέπει να τα θέλουμε όπως γίνονται.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Αρχισαν οι δυσκολιες!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128037 από Epistimon στις 10 Ιουνίου 2014, 10:18μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Πριν αναφερθω στο θεμα μου το ξερω οτι 2-3 ατομα που τους ευχαριστω πολυ για τις προηγουμενες συμβουλες τους οπως ο "pi8hkos97" θα με βρισουν και πολυ καλα θα κανουν...γιατι τα ηθελε ο κωλος μου!
Ειχα γραψει κατι αρθρα πιο παλια για κατι προβληματα με την κοπελα μου!
Αυτη τωρα με την δικαιολογια οτι δεν ταιριαζουμε με χωρισε! και επειδη μιλαω με την κολλητη της και με βοηθαει λεει οτι αφου χωρισαμε μιλαει στο τηλ μαζι της πολυ χαλαρα και ανετα και δεν εχει στεναχωρηθει καθολου! ουτε να τα ξαναβρουμε θελει! εγω επειδη ειμαι ενας βλακας και επεσα στην παγιδα που την ερωτευτηκα τωρα εχω καταντησει να την παρακαλαω (μεταφορικα) για να τα ξαναβρουμε! το μετανιωνω ρε γαμωτο αλλα μου ερχεται αυθορμητα! Ελεγχο καθε 2 ωρες το φβ της για το τι περναει και το τι κανει! οταν βγαινω με τους φιλους μου ξεχνιεμαι μπορω να πω! αλλα σπιτι ειναι κολαση...
Ειμαι τραγικος το ξερω...ειμαι και ηλιθιος αλλα μα την παναγια οποτε την βλεπω online της πιανω κουβεντα ενω αυτη με γραφει!
Δεν ξερω τι να κανω και ευχαριστω για την βοηθεια σας εως τωρα!

Υ.Γ: Τελικα με τυλιξε ετσι οπως ηθελε το μικρο
Υ.Γ: Βριστε ελευθερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128038 από Darkwin στις 10 Ιουνίου 2014, 10:51μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Ε λογικό μου φένεται να έχεις κολλήσει με αυτήν.
Αλλά σκέψου, ακομή και μόνος σου το λες, "μικρό". Επειδή έχω δει και τα παλαιότερα σου posts, έπρεπε να την είχες ξεγράψει απο την αρχή. Εϊναι ένα μικρό κοριτσάκι που σε έκανε ότι ήθελε. Σκέψου, υπάρχουν τόσες πολλές εκεί έξω, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, που μπορείς να κάνεις κάτι με αυτές. Αυτό το "μικρό" τώρα, θα θέλει να παίζει μαζί σου και να σε αγνοεί και όλα αυτά ενώ αυτή ξέρει ότι θα την παρακαλάς. Διάγραψέ την και κάνε και κανένα μπλοκ από εκεί που δεν το περιμένει. Move on, δεν αξίζει φίλε μου. Μην κολλάς σε ανώριμα κορίτσια, σπαταλάς τον χρόνο σου. Βγες έξω, με την παρέα σου, παίξε κανένα παιχνιδάκι να περάσει η ώρα, μπάλα, κάνε κάτι να ξεχαστείς και θα δεις σε 2-3 μέρες θα την γράφεις αβέρτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #128044 από Dieftharmenos στις 11 Ιουνίου 2014, 12:17μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Πω ρε φιλε...σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ.Το παιζει καλα το παιχνιδι η κοπελα ΑΛΛΑ θα συμφωνησω με τον Hannibal.

Σε εχει παρει πρεφα οτι κολλησες και σε εκμεταλλευεται.Μην την κανεις ομως block και delete απο το fb γιατι τοτε ειναι που θα σε παρει στο ψιλο.Απλα παψε να ασχολεισαι.Βγαινε εξω για καφε,ποτο,κρασακι η οτι αλλο θες και οταν εισαι σπιτι ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΨΟΥΡΑ.Παιξε κανα παιχνιδακι να περασει η ωρα,κανε γυμναστικη,φαε να καρδαμωσεις,δες καμια ταινια(οχι καμια αισθηματικη...την εβαψες),δες και καμια τσοντα και με τον καιρο θα στανιαρεις.

Το βασικο ομως ειναι να ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ.Οταν συνηδειτοποιησεις οτι εισαι ελευθερος και οτι μπορεις να βρεις καλυτερο "κομματι" θα δεις οτι θα νιωσεις καλυτερα.Θα καταλαβεις τις ατελειες της και θα δεις οτι υπαρχουν πολυ καλυτερες εκει εξω.

Οι γυναικες ειναι υπουλες...πολυ πιο υπουλες απο εμας και τους αρεσει να τις θελουν.Οταν σταματησεις να την θελεις αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια της.

Είτε αρνούνται είτε δίνουν οι γυναίκες, χαίρονται πάντως να τις παρακαλούν.
Οβίδιος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128045 από pi8hkos97 στις 11 Ιουνίου 2014, 12:49μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Ο dieftharmenos έχει απόλυτο δίκιο.
Το κακό είναι ότι έχασες την αξιοπρέπειά σου, ενώ έπρεπε να την φτύσεις και να την γράψεις στα @@ σου εσύ την παρακαλάς! Τώρα όσο ναναι το κακό έγινε, αλλά σταμάτησέ το τώρα που είναι ακόμα νωρίς. Μην της ξαναμιλήσεις, ΣΒΗΣΕ οριστικά όλα τα μυνήματά της από το facebook, διέγραψε και την κολλιτή της (ή τις κολλιτές της) για να μην μπαίνεις στον πειρασμό. Ακόμα και να σε παρακαλέσει (λέμε τώρα) εσύ θα την βρίσεις. Μην διανοηθείς να γυρίσεις πίσω ακόμα και να πέσει στα πόδια σου. Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιες θα υπάρχουν που θα τους αρέσεις. Βρες μία έστω και για να περάσεις την ώρα σου, να ξεχαστείς από το πουτανάκι που σε έκανε άνω κάτω, και αν είσαι τυχερός, μπορεί να εξελιχθεί και σε σχέση. Απλά φρόντισε για το δικό σου καλό να μην χαθεί άλλο η αξιοπρέπειά σου, και να κερδίσεις πάλι και την ήδη χαμένη (Αυτό θα γίνει όταν σκάσει νέα γκόμενα, και το μάθει η παλιά. Το πως θα το μάθει, μέσω φβ με καμιά φώτο).
Βρες σήμερα κιόλας γκόμενα, αν όχι σήμερα, τώρα αμέσως!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128046 από Epistimon στις 11 Ιουνίου 2014, 12:53μμ

Epistimon

Εικονίδιο
pi8hkos97 για εμενα εισαι αδερφος! εχεις βοηθησει αφανταστα απλα η γαμοκαψουρα μου με γαμησε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128047 από Dieftharmenos στις 11 Ιουνίου 2014, 12:56μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Ολοι τα εχουμε περασει αυτα.Σε λιγο καιρο θα γελας...πιστεψε με...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128048 από Epistimon στις 11 Ιουνίου 2014, 1:05μμ

Epistimon

Εικονίδιο
Και το χειροτερο ειναι οτι μετανιωνεις που εδωσες ολη την αγαπη σου σε καποια που δεν αξιζε ουτε τα μισα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login