ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Μήνυμα #124970 από Epistimon στις 26 Ιανουαρίου 2014, 3:20μμ
![]() |
Γεια σας παιδια παω β λυκειου και οπως καταλαβαινεται θα δωσω με το παλιο συστημα ενω τα παιδια της α λυκειου με το καινουργιο...και εχω να κανω μια ερωτηση! αληθευει οτι θα μας μπουνε τα πιο δυσκολα θεματα ωστε να ευνοηθουν οι επομενοι και να φαινεται το νεο συστημα πιο καλο? Εσεις τι περιμενετε? Περιμενω γνωμες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124971 από aglina στις 26 Ιανουαρίου 2014, 3:38μμ
![]() |
Οχι την ιδια δυσκολια θα εχουν. Απλα οι πρωποι που θα κριθουν με το νεο συστιμα θα ειναι πιο ευνοημενοι σε σχεση με τους επομενουν επειδη θα ειναι η πρωτη φορα. Θα φανει οι το νεο συστιμα ειναι καλιτερο (που δεν ειναι) γιατι τα παιδια που θα δωσουν θα ειναι αριστοι μαθητες. Γιατι ο στοχος του νεου συστιματος ειναι να φυγουν απο το γενικο λυκειο ολοι οι "κακοι" και οι "μετριοι" μαθητες! και οπως φαινεται το καταφερνουν αφου η μιση ταξη μου (παω 1 λυκειου) κοντευει να μεινει απο το πρωτο τετραμινο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124976 από Dieftharmenos στις 26 Ιανουαρίου 2014, 4:34μμ
![]() |
Επιτρεψτε μου να διαφωνησω.Αν ειναι καλο το συστημα δεν φαινεται στα μορια που θα βγαλουν τα παιδια αλλα στις διεθνεις ευρωπαικες εκπεδευτικες ερευνες που εδω και 2 χρονια εχουμε πεσει κατακορυφα ως νοητικο επιπεδο.Οτι θεματα και να βαλουν οσο δυσκολα και να ειναι δεν αλλαζει κατι.Για ολους το ιδιο δυσκολα ειναι.Για παραδειγμα αν γραψουν ολοι 10 δεν εχει καμια διαφορα με το να γραψουν ολοι 20.Απλα την μια οι βασεις πεφτουν και την αλλη ανεβαινουν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |