Στείλε λεφτά στο ftou.gr
667: Ο γείτονας του θηρίου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σχεση με αγορι

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124852 από theogomena στις 18 Ιανουαρίου 2014, 6:25μμ

theogomena

banned
μέλος από: 18/1/2014
Παιδια του φτου γεια σας. Τα εχω με ενα αγορι και θελω να μου πειτε τροπους να τον εχω του χεριου μου. Να σημειωσετε πως ειμαι πολυ ομορφη και μπορω αυτο να το χρησιμοποιησω για πετυχω τον σκοπο. Το αγορι αυτο το αγαπαω, αλλα καλο θα ηταν να τον ελεγχω. Τι εννοω; πχ να μην με χουφτωνει αυτος αν δεν ειμαστε μονοι μας, ενω εγω να μπορω να τον χουφτωσω οποτε και οπου θελω. Ενα αλλο πχ ειναι να τον κανω να δεχεται να παιρνω εγω την αποφαση που θα παμε, με ποιους και τι θα κανουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124855 από higeia στις 18 Ιανουαρίου 2014, 8:53μμ

higeia

Εικονίδιο
banned
na pas sto diaolo poutanario ama theleis kapion na exeis sto xeri sou agorase ena alogo pou kai tha to exeis sto xero sou kai tha bori na se gamaei kai tha boris na to exeis stou xeriousou kariola antres eimaste oxi malakoboukona oute skilia na sas akolouthoume eiparxoun kai alou portokalies pou kanoun portokalia hlhthia
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124866 από theogomena στις 19 Ιανουαρίου 2014, 3:16μμ

theogomena

banned
καποια γνωμη σε αυτο που ζηταω;

ΔΕΝ θελω κριτικη στις επιλογες ΜΟΥ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124867 από Surfer123 στις 19 Ιανουαρίου 2014, 4:13μμ

Surfer123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
Το 1ο πράγμα θα σου πω κοπελιά (αν είσαι και δεν είσαι κανά αγοράκι που τρολλαρει αλλα εγώ θα το παίξω ο χαζός που δήθεν δεν κατάλαβε) ειναι πως όσο όμορφη και να σαι (όμως είπαμε πως είσαι αγοράκι ) ΔΕΝ μπορείς να επιβάλεις σε κανέναν άνθρωπο να κανει κάτι που δεν θελει πόσο μάλλον τις δικές σου μαλακιες. Αν ειναι έξυπνος ( που 99% θα ειναι και ας είσαι θεογκομενα θα την κανει με ελαφριά πηδηματάκια και εσυ θα μείνεις μπουκάλα).2ον μια σχεση πρεπει να την χειρίζεται και ο άντρας και η γυναίκα οχι μονο ο ένας απο τους δυο οποίος και να ναι αυτός και ας ειναι και ο/η πιο όμορφος/η στην Ελλάδα. Αυτό αν θες να λέγεται σχεση αυτό που θες να λέγεται σχεση αυτό που εχεις(αν εχεις και δεν τρολλαρεις) Προς θεού στο στο 2014 είμαστε οχι στο 1900 3ον θα ήθελα να συμφωνήσω με τον φίλο απο πάνω. Κάποια στιγμή οταν θα βγαίνεις έξω και ολοι θα σε δείχνουν με το δάχτυλο θα καταλάβεις τι μαλακιες έκανες κάποτε και τις λάθος επιλογές ΣΟΥ. Ελπίζω να βοήθησα και να έβαλες λίγο μυαλό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124868 από theogomena στις 19 Ιανουαρίου 2014, 9:02μμ

theogomena

banned
Γραφω ελληνικα. ΔΕΝ θελω κριτικη στα λεγομενα μου, αλλα γνωμες σε αυτο που ΡΩΤΑΩ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124870 από Surfer123 στις 19 Ιανουαρίου 2014, 9:14μμ

Surfer123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ. Είπα πως Ο,ΤΙ και να κανεις η όσο και να προσπαθήσεις δεν γίνεται αυτό που ζητάς ΟΣΟ όμορφη και να εισαι( αν δεν εισαι αγοράκι πάντα ) . Ασε που άμα συνεχίσεις έτσι σε βλέπω να μένεις γεροντοκόρη. Εγώ βαρεθηκα να απαντώ στις μαλακιες σου ΑΣΕ που αρκετά χαλαστηκα τώρα.. Τι αλλο θα δω άραγε.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124874 από theogomena στις 19 Ιανουαρίου 2014, 11:44μμ

theogomena

banned
Αν δεν γουσταρεις, μην απαντας. Εγω θελω καποιος να που πει ΤΡΟΠΟΥΣ να κανω αυτο που θελω οχι μια κομα μαλακια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124875 από Webmaster στις 20 Ιανουαρίου 2014, 3:27πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Μην περιμένεις να σου πουν τρόπους ανοιχτά διότι αυτά απλούστατα είναι μυστικά. Για καλή σου τύχη, αυτούς τους τρόπους ακριβώς τους περιλαμβάνω στο ετήσιο σεμινάριο στη Rohala Art, μεταξύ άλλων ακόμα πιο χρήσιμων πρακτικών συμβουλών.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124886 από theogomena στις 20 Ιανουαρίου 2014, 10:40μμ

theogomena

banned
Γραψε ενα πχ εδω για να ξερω αν πρεπει να σε τιμησω με την παρουσια μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124924 από Dieftharmenos στις 23 Ιανουαρίου 2014, 8:26μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Έγραψε:(Webmaster@20 Ιανουαρίου 2014)
Μην περιμένεις να σου πουν τρόπους ανοιχτά διότι αυτά απλούστατα είναι μυστικά. Για καλή σου τύχη, αυτούς τους τρόπους ακριβώς τους περιλαμβάνω στο ετήσιο σεμινάριο στη Rohala Art, μεταξύ άλλων ακόμα πιο χρήσιμων πρακτικών συμβουλών.

@Webmaster...κατι μου λεει πως ειναι η Sexy Eva με διαφορετικο IP...δεν μπορεις να το τσεκαρεις ε?

Σημείωση Moderator: Όντως αυτή είναι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login