Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 22:44 @Sex
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!
Πήγαινε στο θέμα: υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;
Μήνυμα στις 20/1/2014 στις 22:40 @Θ. Κλημεντίνη
Γραψε ενα πχ εδω για να ξερω αν πρεπει να σε τιμησω με την παρουσια μου.
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με αγορι
Μήνυμα στις 19/1/2014 στις 23:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αν δεν γουσταρεις, μην απαντας. Εγω θελω καποιος να που πει ΤΡΟΠΟΥΣ να κανω αυτο που θελω οχι μια κομα μαλακια.
Μήνυμα στις 19/1/2014 στις 21:02 @Θ. Κλημεντίνη
Γραφω ελληνικα. ΔΕΝ θελω κριτικη στα λεγομενα μου, αλλα γνωμες σε αυτο που ΡΩΤΑΩ.
Μήνυμα στις 19/1/2014 στις 15:16 @Θ. Κλημεντίνη
καποια γνωμη σε αυτο που ζηταω; ΔΕΝ θελω κριτικη στις επιλογες ΜΟΥ. Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με αγορι
Μήνυμα στις 18/1/2014 στις 19:13 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλη ευα δεν ξερω αν θες ακομα μια συμβουλη, αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα δημιουργησει προβλημα στην σχεση σου. ειναι ΣΩΣΤΟ να τον χουφτωνεις οπου και οποτε θες και αυτος οχι.
Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα με αγορι και προβλημα στην σχεση
Μήνυμα στις 18/1/2014 στις 18:25 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια του φτου γεια σας. Τα εχω με ενα αγορι και θελω να μου πειτε τροπους να τον εχω του χεριου μου. Να σημειωσετε πως ειμαι πολυ ομορφη και μπορω αυτο να το χρησιμοποιησω για πετυχω τον σκοπο. Το αγορι αυτο το αγαπαω, αλλα καλο θα ηταν να τον ελεγχω. Τι εννοω; πχ να μην με χουφτωνει αυτος αν δεν ειμαστε μονοι μας, ενω εγω να μπορω να τον χουφτωσω οποτε και οπου θελω. Ενα αλλο πχ ειναι να τον κανω να δεχεται να παιρνω εγω την αποφαση που θα παμε, με ποιους και τι θα κανουμε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με αγορι |