Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να βήξεις.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ερωτεύτηκα τη φίλη μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122000 από iPetroSS στις 23 Ιουλίου 2013, 1:29πμ

iPetroSS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2013
Μετά απο αρκετό καιρό παρέας, δέν το απέφυγα και ερωτεύτηκα μια φίλη μου. Άν και μπροστά της είμαι cool και σαν να μην τρέχει τίποτα, απο μέσα μου τη σκέφτομαι συνέχεια. Εκείνη το πιό πιθανό να με βλέπει φιλικά, παρ'όλα αυτά θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω κάτι να το προχωρήσουμε σε κάτι παραπάνω απο φιλία

Πώς να της πώ οτι μου αρέσει; Τί μου προτείνετε να κάνω;

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια παίδες......

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122007 από kalakalatom@@to στις 23 Ιουλίου 2013, 5:06μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
να εισαι ειλικρινής μαζι της και να της το πεις , αλλα να ξερεις πως αν σε απορριψη μπορει να χαλαση και η φιλια σας . Στο να της το πεις δεν ειναι δυσκολο απλα πες της πως την βλεπεις κατι παραπανο απο φιλη και οτι πραγματικα σου αρεσει ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122028 από ChristiePll στις 25 Ιουλίου 2013, 12:15πμ

ChristiePll

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2013
Μην της το πεις στο ξεκαρφωτο, αρχισε να της δειχνεις σιγα σιγα μικρα σημαδια για να δεις αν ενδιαφερεται και η ιδια!
Αρχισε λοιπον να της στελνεις μικρα μυνηματακια να δεις πως ειναι τι κανει, τα νεα της κτλπ...υστερα προσθεσε μικρες φατσουλες οπως χαμογελακια καμια καρδουλα ή κατι παρόμοιο (ξέρω αρκετά παιδικό όμως πιάνει) αν αρχισει να κανει και εκεινη το ιδιο εισαι σε εναν καλο δρομο :)Μετα μπορεις να της προτεινεις να βγειτε να πατε για εναν καφε, ή κατι παρομοιο και τσεκαρεις τις αντιδρασεις της...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122138 από chaoticgirl στις 30 Ιουλίου 2013, 1:23μμ

chaoticgirl

μέλος από: 30/7/2013
^αυτο ακριβως μια χαρα τα ειπε
τσεκαρεις αντιδρασεις και το πας σιγα σιγα για να δεις αν εχεις ελπιδες
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login