Μήνυμα στις 28/4/2014 στις 00:40 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων και μόνο που ανοίξατε την "ιστορία" μου. Ονομάζομαι Λ. είμαι 18 και εδώ και 7 μήνες έχω σχέση με ένα παιδί απο την σχολή μου τον Π. ετών 19 όλα πήγαιναν αρκετά καλά, μέχρι που έφυγα για 7 μέρες το Πάσχα για να πάω να δώ την γιαγιά μου στο νησί μας διότι γκρίνιαζε πως θα μείνει μόνη της αφού ούτε ο πατέρας μου θα πήγαινε. Το κακό όμως ήρθε όταν στην 3η μου μέρα στο νησί έπεσα πάνω στον καλοκαιρινό μου έρωτα τον Κ. ετών 26, αρχικά αγχώθηκα και δεν του μίλησα όμως επειδή πρόσεξα πως το κατάλαβε ένιωθα την ανάγκη να δικαιολογηθώ και του έστειλα μήνυμα στο κινητό του. Άρχισε να μου στέλνει ξανά και εγώ διασκέδαζα που έδειξε τώρα το ενδιαφέρον που δεν έδειχνε τότε, και ενώ ο Π. μου έστελνε σπανιότατα εγώ σκεφτόμουν και τους δύο περιμένοντας όμως πως και πως το επόμενο sms του Κ. Γυρνώντας στο σπίτι, τα άφησα όλα πίσω μαζί και τον Κ. και γύρισα πίσω στην καθημερινότητα μου με τον Π. το πρώτο βράδυ της επανεσύνδεσης ήταν τρομερό δεν χόρτανα να τον αγκαλιάζω και να τον φιλάω, όμως σήμερα 2 μέρες μετά με έπιασα να μην τον σκέφτομαι τόσο και να ψιλοβαριέμαι να μιλήσω μαζί του ενώ αντίθετα πετούσα κακίες μέσω sms με τον Κ. εφόσον μου έστειλε εκείνος. Μία φίλη μου με ρώτησε αν είμαι όντως τόσο ερωτευμένη ακόμα με τον Π. και προβληματίστικα... Είναι ο άνθρωπος μου και δεν φαντάζομαι την καθημερινότητα μου χωρίς να του μιλάω, περνάω μία φάση απλά όπως όλοι; ή μήπως ο Κ. γίνεται σημαντικότερος; Πείτε μου όποια άποψη έχετε θα την δεχτώ με χαρά Πήγαινε στο θέμα: Βαρέθηκα ή βαρέθηκε;
Μήνυμα στις 25/7/2013 στις 00:15 @Θ. Κλημεντίνη
Μην της το πεις στο ξεκαρφωτο, αρχισε να της δειχνεις σιγα σιγα μικρα σημαδια για να δεις αν ενδιαφερεται και η ιδια! Αρχισε λοιπον να της στελνεις μικρα μυνηματακια να δεις πως ειναι τι κανει, τα νεα της κτλπ...υστερα προσθεσε μικρες φατσουλες οπως χαμογελακια καμια καρδουλα ή κατι παρόμοιο (ξέρω αρκετά παιδικό όμως πιάνει) αν αρχισει να κανει και εκεινη το ιδιο εισαι σε εναν καλο δρομο :)Μετα μπορεις να της προτεινεις να βγειτε να πατε για εναν καφε, ή κατι παρομοιο και τσεκαρεις τις αντιδρασεις της... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτεύτηκα τη φίλη μου
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 00:15 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα πιστευω οτι ειναι αρκετα νωρις για να αποφασισεις. Ομως δειχνει καλα σημαδια εξ αρχης! Εισαι μεγαλυτερη του ή ειναι αυτος μεγαλυτερος; Πρεπει να συνεχισετε να μιλατε και μην ενθουσιαστεις μονο απο την εμφανιση...μια σχεση χρειαζεται πολλα παραπανω εκτος απο ενα τελειο χαμογελο.
Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει?
Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 13:36 @Θ. Κλημεντίνη
Με απλα λογια, δεν ειναι φιλοι σου οπως νομιζες αυτοι οι δυο μεταξυ τους οκ ειναι φιλοι, εσενα σε ειχαν απλα για χαβαλε στην παρεα! Αν ηταν οντως φιλοι σου...αρχικα δεν θα εκανα χορτο χωρις να το ξερεις & δεν θα σου ελεγαν μαλακιες δικαιολογιες θα προσπαθουσαν και εκεινοι να τα βρειτε! Επειδη ομως γενικα εσεις τα αγορια δεν πολυ σκεφτεστε..σκεψου και το αλλο, για πιο λογο να σπασει η φιλια σας επειδη τα πες στην μανα σου; και αν ηταν οντως φιλοι σου γιατι να σε κανουν ρομπα σε ολο το σχολειο; εγω πιστευω οτι απλα πρεπει να κανεις παρεα με ατομα που ταιριαζεις και που σε καταλαβαινουν οχι με αυτους...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να τα ξαναβρώ με τους φίλους μου;
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 20:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Απο προσωπικη μου εμπειρια μπορω να σου πω ναι πως ο ερωτας & η σπιθα φευγουν οσο περναει ο καιρος, ομως μενει πισω η αγαπη, η ευαισθησια, το να νοιαζεσαι με τον αλλον. Οσο προσπαθεις απλα να μην χασεις την σπιθα την χανεις πιο γρηγορα. Απο την στιγμη ομως που βλεπεστε 1-2 φορες την βδομαδα φροντισε να περνατε οσο καλυτερα μπορειτε για να μην βαρεθει κανεις σας!Πήγαινε στο θέμα: Η σπίθα στις σχέσεις
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 20:20 @Θ. Κλημεντίνη
βοηθηστε με σας παρακαλω :)
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαστε οντως μονο φιλοι;
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 02:53 @Θ. Κλημεντίνη
Πριν δυο χρονια την τελευταια μερα τον διακοπων μου στο χωριο ειδα ενα αγορι, δεν τον ηξερα, σιγουρα δεν ηταν απο εκει..ανταλλαξαμε μοναχα δυο βλεμματα, τιποτα αλλο! Λογω του facebook δυο μερες αργοτερα τον βρηκα τυχαια ομως δεν καταλαβα απο την αρχη οτι ηταν εκεινος. Με δεχτηκε ως "φιλη" τον Αυγουστο του 2011,ειδα οτι μεναμε σε διαφορετικες πολεις και μεχρι τον Οκτωβρη δεν ειχαμε πει λεξη και τοτε ξαφνικα μια μερα εκανε like παντου στο προφιλ μου, οποτε βρηκα την ευκαιρια να του στειλω...για δυο μηνες μιλουσαμε πολυ ομορφα πεταγεμα υπονοουμενα στελναμε καρδιες φιλια, υποσχεσεις για οταν βρεθουμε..μου ειχε αφιερωσει ακομα και το "Μια φορα" του Κοργιαλλα. Ομως τον Δεκεμβρη μετα την 4ημερη του ολα αλλαξαν, εγινε αποτομος εκοψε ολες τις φατσες δεν μιλουσε, και μετα απο 3 μερες ηρθε και η αλλαγη καταστασης σχεσης απο "ελευθερος" σε "σε σχεση" τοτε χαθηκε ο κοσμος μου, του ζητησα εξηγησεις και μου ειπε αφου δεν ετρεχε τιποτα μεταξυ μας...τοτε αποφασισα να μην τον ξανασκεφτω να μην του ξαναμιλησω ματαια ομως. Αραια και που στελναμε καποιο μυνημα και εγω περιμενα τις Πανελληνιες για να ερθει επιτελους στην πολη μου. Τα αποτελεσματα των Πανελληνιων βγηκαν και αυτος βρεθηκε ακομα πιο μακρυα απο την προηγουμενη φορα. Τοτε αρχισαμε να μιλαμε καθημερινα ως φιλοι, μιλουσαμε οταν ηταν στην σχολη, και το Πασχα τον ξαναειδα...φυσικα δεν εγινε τιποτα(πιστευω πως δεν του αρεσω)Τωρα ειναι Ιουνιος σε ενα μηνα ερχεται μονιμα στην πολη μου! Όμως μου ειπε οτι ειμαι σαν την "αδερφικη" του φιλη..παρολα αυτα μ'αρεσει οσο κανενας αλλος και θελω να προσπαθησω να του το δειξω και ακομα και με ενα φιλι για ενα βραδυ θα ειμαι ευτυχισμενη! Τι να κανω; ειμαστε οντως μονο φιλοι; ή θα μπορουσε να με δει αλλιως; Πήγαινε στο θέμα: Ειμαστε οντως μονο φιλοι; |