Μήνυμα στις 23/7/2013 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
Όχι δέν το έλεγαν σαν γλυκόλογο..... Στην ψύχρα στο chat του facebook: "τι κάνεις μωρό μου;" Πήγαινε στο θέμα: Πότε μπορείς να πείς Μωρό μου ;
Μήνυμα στις 23/7/2013 στις 01:33 @Θ. Κλημεντίνη
Μαράκι θα σου πώ το εξής.... Είχα γνωρίσει μια κοπελιά κάποτε με την οποία μιλούσαμε, γελούσαμε, την πείραζα μέχρι αηδίας, αλλά να σου πώ την αλήθεια δέν μου έκανε κλίκ, δέν ένιωθα κάτι. Στο τέλος μάλιστα, εκείνη το προχώρησε και τα φτιάξαμε για μερικούς μήνες. Το θέμα είναι, δείχνει να νοιάζετε καθόλου για σένα; σου στέλνει κανένα μήνυμα; σου έχει πεί να βγείτε παρέα ξέρω γώ; Άν ναί, τότε το πιθανότερο να του αρέσεις. Την άποψή μου σου λέω.... Πήγαινε στο θέμα: κολλημα
Μήνυμα στις 23/7/2013 στις 01:29 @Θ. Κλημεντίνη
Μετά απο αρκετό καιρό παρέας, δέν το απέφυγα και ερωτεύτηκα μια φίλη μου. Άν και μπροστά της είμαι cool και σαν να μην τρέχει τίποτα, απο μέσα μου τη σκέφτομαι συνέχεια. Εκείνη το πιό πιθανό να με βλέπει φιλικά, παρ'όλα αυτά θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω κάτι να το προχωρήσουμε σε κάτι παραπάνω απο φιλία Πώς να της πώ οτι μου αρέσει; Τί μου προτείνετε να κάνω; Ευχαριστώ για όποια βοήθεια παίδες...... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτεύτηκα τη φίλη μου
Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 02:27 @Θ. Κλημεντίνη
Καλισπέρα παίδες, η ερώτησή μου είναι: μετά από πόσο καιρό μπορείς να πείς σε μιά κοπέλα που έχεις γνωρίσει "μωρό μου" ; έχω παρατηρήσει γνωστούς να το λένε σε κοπέλες που είναι φίλες ξέρω γώ. Δέ μου κολλάει, μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Πήγαινε στο θέμα: Πότε μπορείς να πείς Μωρό μου ;
Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 02:20 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ Μαράκι για τις συμβουλές!
Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω κίνηση η όχι;
Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 18:26 @Θ. Κλημεντίνη
Thanks Μαρία... Πώς μπορώ να το μάθω αν έχει σχέση η όχι; άν τη ρωτήσω δέ θα καρφωθώ;; Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω κίνηση η όχι;
Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 16:52 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλε μου, μπορείς να της πείς να πάτε πουθενά μαζί σε κάποιο χορό του σχολείου ξέρω γω. Ή καμιά βόλτα άν είστε κοντά. Πήγαινε στο θέμα: γουστάρω μια κοπέλα .
Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Καλισπέρα σε όλους, θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί είμαι εντελώς μπερδεμένος. Ξέρω μιά κοπέλα εδώ και κάνα χρόνο και γενικά κάνουμε παρέα τελευταία. Μου αρέσει και πρόσφατα με προσκάλεσε να πάω σπίτι της για παρέα. Σημαίνει κάτι αυτό; πρέπει να κάνω κάποια κίνηση, και άν ναι τί πρέπει να κάνω; Το πρόβλημά μου είναι οτι είναι φίλη μου και δέν είμαι σίγουρος αν είναι ελεύθερη. Φωτίστε με λίγο γιατί έχω αγχωθεί λιγάκι. Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω κίνηση η όχι; |